- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi portakalliordek
-
Birtanem kimse yalanci ve oraya buraya uygunsuz foto koyan kizla sevgili olmak istemez birtanemBen yaptiklarimdan dolayi cok pismanim kendisininde ilk baslarsa bazi hatalari oldu cinsellikle ilgili ve utanip beni engelledi ve ben onu sevdigim icin resmen pesinden gittim simdi ne beni dinliyor nede baska birsey
ne icindedir mesela anlamadim o ayni vaziyettevolsaydi ben ona yardim ederdimkendıne böyle bişi yakıstırman ve yapman hiç iyi bir hareket degıl.ben olsam bende bıtırırdım.. hem düşünsene aynı vazıyette o olsaydı sen ne gözle bakardın ona?
bazı seyler insanın içindedirbu tarz bişi yapmanın boşlukla falan da alakası olmaz..
ama o kisiyi unutamamdaumudu kesmelisin eski sevgilinden.bu saatten sonra bu ilişkinin tadı olmaz.
Biliyorum ama sanki bunlari bilincli yapmamisim gibi ben karsimdaki kisiyi cok seviyorumBirtanem kimse yalanci ve oraya buraya uygunsuz foto koyan kizla sevgili olmak istemez birtanem
Ama karsimdski kisiyi cok seviyorum surekli agliyorumÜzgünüm ama adam sonuna kadar haklı.
Olan olmuş. Yapacak bir şey yok.
unutursun..sana şimdi onsuz ölecekmiş gibi geliyor demi.zamana bırak herşeyi.ama o kisiyi unutamamda
çok kapalı anlatıyorsun bazı seyleri..ayrılma sebebınız bu zatenne icindedir mesela anlamadim o ayni vaziyettevolsaydi ben ona yardim ederdim
Ya ben bunu surekli yapmadim kiçok kapalı anlatıyorsun bazı seyleri..ayrılma sebebınız bu zaten
eksık anlatıyorsun bence. kaç kişi sorduk sana burda amaç neydı dıye, cevap yok? bır bayan olarak net ortamında açık seçik foto koyuyorsun ve senı anlamamızı beklıyorsun.
yargıladıgım yok,bu senın hayatın benı ılgılendırmez,.. sadece amacını anlamaya calısıyorum
kendını affettırebılırsen helal olsunYa ben bunu surekli yapmadim ki
Ama karsimdski kisiyi cok seviyorum surekli agliyorum
Evet oyle geliyor hep agliyorum ama ben onu cok seviyorumunutursun..sana şimdi onsuz ölecekmiş gibi geliyor demi.zamana bırak herşeyi.
Hayir o sekilde degil baska anlamda. Ben yaptofim seyin sonunu dusunemedim.naptın instagrama açık saçık dudağı büzük fotonumu koydun amacın neydi sevgilin ne yapsın istiyordun daha senle barışmaz boşuna üzülme
Oyle degil ists ben onlari bilincli yaptogimi dusunmuyorumÇok seviyordun, güzel bi beraberliğin vardı. Eee sorun yok. Geriye tek bir şey kalıyor.
Rahatlık battı...
Affettiremiyorum ki zatenkendını affettırebılırsen helal olsun
ama olmazsa fazla da yorma kendını derım
Ya gormedi ben soyledim boyle birseybyaptim diye.Sana fotoğrafını nereye koydun diyorum tam olarak hatırlamıyorum diyorsun, ayrılmanıza neden olmuş birşeyi nasıl hatırlamazsın ki. Erkek arkadaşın nasıl gördü, birine mi yolluyordun, başka şeylerde mi var konuşmalar, mesajlaşmalar falan, durup dururken birine çıplak fotoğraf atmış olamazsın dimi kuzucum, sanki birşeyleri eksik anlatıyorsun gibi.
Unutamiyorum isteİnsan nasıl bilinçsiz yalan söyler mitomani falan mısın? Onu geçiyorum neden uygunsuz fotoğrafını koyar, kolay kolay hiç bir erkek kabul etmez. Unutmaya çalış zaman herşeyin ilacı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?