- 7 Ocak 2014
- 141
- 3
- 33
- Konu Sahibi portakalliordek
-
Bu hatalarimi kendime bile kabullendiremiyorum cunku nerdeyse.neden hep aynı şeyleri yazıyosun ama ben onu çok seviyorum ama ben onu çok seviyorum anladık seviyorsun ama yapıcak bişey yok bi erkek bunu kabul etmez
Ya gormedi ben soyledim boyle birseybyaptim diye.
Evet cunku icim rahat etmedi benim zaten bunlardzn dolayi pismandim. O kisi Yni zamanda hem sevgilim hemcs herseyimi bilen insandi ben bana yardim edecegini dusundum ama soylemesem daha kotu olmaz miydiYalanlarını da mı sen itiraf ettin? Neden söyledin keşke anlatmasaydın
Cok iyi hatirlamiyorum
Kesinlikle eski erkek arkadaşını unutmalısın hadi seninle barıştı diyelim emin ol intikamını en acı şekilde alacaktır her şeyi geçtim hiçbir şey eskisi gibi olmayacak onun yüzüne bakarken bile çekimser olacaksınErkek arkadasimla ayrildik ben ona yalanlar soyledim. Ve bi uygulamaya sanirsam uygunduz resmimi koydum. Bunlardan o kadar pismanim ki karsimdaki insani cok seviyorum cok surekli agliyorum sanki bi gecis donemiymis gibi sanki o zaman yaptiklarin bana normal geliyormus gibi aklim basima geldi. Birde okb hastasi oldu takintili bi hale geldim. Ben o kisi olmadan nasil yapacagim bilmiyorum beni kesinlikle istemiyor
İnsan nasıl bilinçsiz yalan söyler mitomani falan mısın? Onu geçiyorum neden uygunsuz fotoğrafını koyar, kolay kolay hiç bir erkek kabul etmez. Unutmaya çalış zaman herşeyin ilacı.
fake benceSana fotoğrafını nereye koydun diyorum tam olarak hatırlamıyorum diyorsun, ayrılmanıza neden olmuş birşeyi nasıl hatırlamazsın ki. Erkek arkadaşın nasıl gördü, birine mi yolluyordun, başka şeylerde mi var konuşmalar, mesajlaşmalar falan, durup dururken birine çıplak fotoğraf atmış olamazsın dimi kuzucum, sanki birşeyleri eksik anlatıyorsun gibi.
baska anlamda derken ne anlamda onu söylesene sürekli soruyoruz kacamak cevaplar söylemiyorsan insanları neden oyalıyorsun bulmaca gibi konusma artkkHayir o sekilde degil baska anlamda. Ben yaptofim seyin sonunu dusunemedim.
Bilmiyorum konustuk zaten annesine ve bir arkadasina soylemis bunlari benim kendi annem bile bilmiyor. O kisiler guvendiklerim dedi kimseye soylemeyecegine dair soz aldim. Helallestik gitti. Ama ben yapamiyorum bu sekilde. Kendi anneme de soylesem mi ne yapsam bilmiyorumErkek arkadaşın karakterli bi insanmış. Bundan sonra seni affetse de çok ezer.
Bilmiyorum konustuk zaten annesine ve bir arkadasina soylemis bunlari benim kendi annem bile bilmiyor. O kisiler guvendiklerim dedi kimseye soylemeyecegine dair soz aldim. Helallestik gitti. Ama ben yapamiyorum bu sekilde. Kendi anneme de soylesem mi ne yapsam bilmiyorumböyle guvensiz bir ilişkiye devam etmek yerine hatasız sıfırdan yeni bir ilişkiye başlamak daha kolay değil mi? beklemek ve sabretmelisiniz
Okb var bende ilac kullaniyorum. Ve her seyi takinti yapiyorum yalan soylerim diye.yaş kaç bebeğim? ya çok küçüksün ya da çok yaşlı? zira hafızada ciddi sıkıntı var gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?