acıdan uyuyamıyor annecim (acil):(

evlensem de kurtulayamayacakmışım gibi geliyo şehir değiştirmeyi bile düşünüyoruz ailecek :)

İki kolum birden kirildiginda ilk gun ozellikle cok agri cekmistim dalsam uyusam aglayarak uyaniyodum ilk gunden sonra acilar hafifliyo uyuyabiliyo bir kac gun idare etmeli baska cozumu olmuyo malesef agri kesiciler bana fayda etmemisti cunku

İki kolum birden kirildiginda ilk gun ozellikle cok agri cekmistim dalsam uyusam aglayarak uyaniyodum ilk gunden sonra acilar hafifliyo uyuyabiliyo bir kac gun idare etmeli baska cozumu olmuyo malesef agri kesiciler bana fayda etmemisti cunku

Canım şuan iyi alçıdan da kurtuldu konu yeni değil zaten

ayrıca çok geçmiş olsun merak ettiğim iki kolunuz birden nasıl kırıldı

valla sanki biraz daha konuşursam bana da "gel bakim 2 gün de sen bak" diyecek yengeniz.. pes valla..

valla sanki biraz daha konuşursam bana da "gel bakim 2 gün de sen bak" diyecek yengeniz.. pes valla..
ilahi yok Allah için yabancılara taviz vermiyo yan komşusu benim torunlar var bi gün getireyim de oynasınlar dedi.Ertesi gün getirdi çok güzel vakit geçirdiler.Sonra yengm geldi dedim böyle böyle sevinerk anlatıyorm çock kaliteli vakt geçirdi diye.Ben ne zaman izin vermişim nasıl girer benim evime sen nasıl izin verdin bıdıdı . ben nrden bilebilirim samimi gibi görünüp içten içe böyle düşündüğünü.Kadın makarna getrmiş çöpe atalım muhabbeti geçti sonra gözü yemeyince yemek yapmaya neyse dayın yesin dedi :) bi dakikası bi dakikasını tutmuyo beni asıl yoran onun o saçma sapan tutarsız davranışları..

2 gün sonra agrısı azalacaktır ilk günler çok agrır

Yanlış anlamayın ben para hediye alın demiyorum.Ama emeklerinize karşılık insan iki hediye alır ,gönül alır.Yani ben olsam başında tasirdim anneni yüzüm tutmazdi bir inşan olarak

Yanlış anlamayın ben para hediye alın demiyorum.Ama emeklerinize karşılık insan iki hediye alır ,gönül alır.Yani ben olsam başında tasirdim anneni yüzüm tutmazdi bir inşan olarak

Yani normalde alınır çam sakızı çoban armağanı bişey.Ama bu yapmayacağı şeyleri sıralayıp duruyo.Söylediği en basit şeyi bile almışlığı yoktur yani.Madem yapmayacaksın söyleme senden böyle bi beklentsi yok ki insanların kandırır avutur gibi sıralayp sıralayp yutuyo

ayrıca çok geçmiş olsun merak ettiğim iki kolunuz birden nasıl kırıldı

Bir kaza gecirmistim ufak ama bi yerden dustum bi kac yarik ve bi kac kiriktan olustu :) hem bilekten hem dirsekten kirildi iki kolumda eger kaynama olmasaydi platin olucakti :) ve egzersizleri oldu zorlamasin cok fazla kendini anneniz

Bir kaza gecirmistim ufak ama bi yerden dustum bi kac yarik ve bi kac kiriktan olustu :) hem bilekten hem dirsekten kirildi iki kolumda eger kaynama olmasaydi platin olucakti :) ve egzersizleri oldu zorlamasin cok fazla kendini anneniz

ah canım ya çok büyük geçmiş olsun annemin de kalça kemiğinde platin var ben 2 yaşındayken ameliyat olmuş 20 yıl geçti hala yeri sızlar ve sarsılarak yürüyo iyi ki iyileşmişsin de gerek duyulmamış.Fırsat verirlerse bi fizik tedaviye gitcek de ah ah : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…