acıdan uyuyamıyor annecim (acil):(

Geçmiş olsun kırığın acısı nasıl geçerki, iğne yaptırın çok kötüyse. Parayla mı bakıyordu ki, kim hasta birinden medet Umar

Parol ve tilac sr
tilacın prospektüsünü incelediğimde güçlü olduğunu ve o yüzden bir kere içilmesinin yeterli olduğu yazıyodu keza üzerinde de öyle yazıyo bu durumda tesiri yüksek olan bu ilaç mı oluyo ?
Sırt üstü yatırdım dediğiniz gibi en arkada sert önde de iki yumuşak yastık var başı aşağıda normalde de yatamıyo uyku apnesinden dolayı
boynuna da tülbent yardımıyla sabitledim ama doğru mu yaptım bilmiyorum
çok çok teşekkürler

Allah acil şifalar versin. çok zor bi durum benim annemin de ayağı kırılmıştı 3 yıl önce. o da uyuyamadı ilk bikaç gün.
doktor kolunu nasıl tutması gerektiği hakkında ne söyledi? ona göre hareket edin
çocuğa da siz bakmayın dayınla konuş lütfen. sen de annenle ilgilen.
umarım çabuk toparlar.

Geçmiş olsun kırığın acısı nasıl geçerki, iğne yaptırın çok kötüyse. Parayla mı bakıyordu ki, kim hasta birinden medet Umar

yo hayır asla para almaz annem yeğeni de olsa bi başkası için de olsa
annem normalde de kendine yetemeyen bi kadın ama mecburiyetten bakıyo normalde anneannesi bakıyodu hacca gitti ve dönüşte de memleketine gidecekmiş artık gitmeyiverir ne deyim
bende anlamıyorum ben baksam annem napcak?
evde daha üç erkek var malum onlarda anlamaz hiç bu işlerden aksine kendi pisliğini toplamaktan acizler..

mecbur kılıyolar insanı günü birlik gidip gelecekmişim ben şu durumda onu düşünecek bi durumdayım üstelik bu moral bozukluğuyla dalgınlıkla nasl bakaym ben o çocuğa

Işte Kuzeniniz bunu düşünemiyor mu? Çocuk bu durduğu yerde de durmaz ki

Prospektüste yazandan başka ekstra bi uygulama tabii ki yapmayın. Parol'dan daha güçlü evet.
Oturur pozisyona daha yakın olsun mümkünse ve askısını iyice sabitleyin. Karın hizasında olsun o.
Bir de, diğer bir önerim telefonunuzdan 112 yi arayın. Sadece ambulans için değil o hat. Telefonu açan da doktor olduğundan danışma amaçlı çok arıyoruz biz. Arayıp danışmak için aradığınızı, yatabileceği en uygun pozisyonu, ilaçla ilgili durumu sorun. Yapılabilecekleri onlar sayar zaten. Oradan daha sağlıklı ve belki yeni bir bilgi öğrenirsiniz.

Işte Kuzeniniz bunu düşünemiyor mu? Çocuk bu durduğu yerde de durmaz ki
Dayımın kızı annemin baktığı bebek ,kuzenimin değil..anlatamıyorum ki işte yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal :/

mecbur kılıyolar insanı günü birlik gidip gelecekmişim ben şu durumda onu düşünecek bi durumdayım üstelik bu moral bozukluğuyla dalgınlıkla nasl bakaym ben o çocuğa

tek cocuk musun kardeşin yok mu? annenin karnı acıkcak tuvalete gitmesi gerekcek. kolu kırıkken tek başına bunları yapması çok zor.
baban ilgilenemez mi annenle?

Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim dayinizada cok kizdim.yengeniz bikacgun izin alsin isten insanlar nekadar bencil olmus sizdede suc var madem onlar duyarsiz insanlar bari siz aciyin annenize anneniz ben bakarim diyomus hay Allahim ya

aa hiç öyle düşünmemiştim daha acil durumlarda arandığı için ne bileyim ölüm kalım gibi oyalayacağımı düşünüp aramazdım şahsen.Daha önce hiç böyle bi tecrübe yaşamadık da:/ çok çok teşekkür ederim

tek cocuk musun kardeşin yok mu? annenin karnı acıkcak tuvalete gitmesi gerekcek. kolu kırıkken tek başına bunları yapması çok zor.
baban ilgilenemez mi annenle?
üç kardeşiz iki abim var bunları ben düşünüyorum da idrak yolları tıkalı olanların da hatrına gelir inşallah ne deyim cidden geriliyorum aklıma geldikçe
babam ilgilense de ne kadar ilgilenebilir ki erkek nihayetinde yemek mi yapabilir temizlik mi hiç bişey gelmez ki elinden
abilerim desen ikisi de birbirinden beter ve zerre anlamaz onlar da
bana mecburlar sonuç olarak..

Allah acil sifa versin.acile goturseniz arkadaslar da tavsiye de bulunmus. Bu arada yengenize de pes.Boyle bir durumda cocuguna baktirma cabasinda.. verseydiniz cevabini.sustursaydiniz.sessiz kalinca daha ezmeye ugrasiyolar insani bu kim olursa olsun boyle..Annenize yazik..

Cok gecmis olsun acil sifalar dilerim dayinizada cok kizdim.yengeniz bikacgun izin alsin isten insanlar nekadar bencil olmus sizdede suc var madem onlar duyarsiz insanlar bari siz aciyin annenize anneniz ben bakarim diyomus hay Allahim ya

Valla ben annemi bırakıp da gitmek istemiyorum onlar ısrar ediyolar
yengem de izin alamıyomuş

Allah yardımcınız olsun

Onu en başında yapacaktık malesef ipleri baştan ele alınca durdurabilene aşk olsun..
ki annem verdi ona da o hakkı ben ağzımı açack olsam adım saygısız seviyesiz olur
alternatif sunuyoruz ki şu durumda cidden hem annemle hem o çocukla ilgilenemem
aşırı hiperaktif ve çok huysuz
getir diyoruz bizim eve burda bakalım ona da yok
ki evleri çok uzak ve çok ters bize istanbulu düşün anad. yakasından avrupa yakasına geçmek kadar ters.ben otobüsle bilmem nesiyle bir sürü vesait değiştirip gidebilirim ama o altındaki arabayla getiremiyo ters geliyo ne diyebilirim ki

Gecmis olsun canim ..yukarida bir arkadas anlatmis bende oyle biliyorum ama ilac hakkinda hic bilgim yok...

Yahu bu devir de herkes kendini dusunur olmuş. .siz getirin evde bakalım diyorsunuz altlarinda araba var ve durumunuzu bile bile ısrarla sen gel diyorlar..ayıp yahu bu kadarı da..siz kararınızdan vazgeçmeyin bence..Çünkü sabah git akşam gel annenize tek başınane yapacak evin iişi yemeği bulaşıgi annenize yazık değil mi? Senden başka da kimseden fayda yokmuş annene? Ben artık anladım insanlara verdikçe hep daha fazla diyenler var ve bunlarda o kesimden..açıkça da yine yumuşak dille anlat evin annenin durumunu getirirseniz başım üstüne bakarım ama kusura bakmayın bu durumda gelmem mümkün değil annemin ameliyat riski var bunu goze alamam de yine insanlığın yapmış olursun...artik getirmez huzursuzluk çıkarırlarsa da kendileri bilir yapacak birsey yok..kKadın acısı var zaten ve kesinlikle kolu yormamali zaten ameliyat bile olabilir demişler. .inşaallah olmaz da anneniz anlattiginiza göre canı yansada işini görmeye çalışır. .sonra aklın hep onda kalır. .ilerlese yine annen çekecek. .olabilecek ihtimaller gozardi edilecek basit birsey degilolacağına bırak gelmezlerse de kuserlerse de kendileri bilir..hiçbirşey annenin sağlığından önemli değil. .sen onu mümkün olduğunca dinlendirmeye çalış. .Ayy biri beni durdursun çok sinirlendim yaainsaallah tez zamanda iyi olur annecigin...

Bizde de vardi ve benim annem de ayni sizinki gibi.ama saygisizlik umurumda degil.neden kendisi bakamiyormu.illaki vardir bakacak birileri.asil annenize ve size yaptigi saygisizlik.siz de o ipin ucunu geri alin.bu kadar ezdirmeyin kendinizi.Allahtan sizin bir taneymis bizim iki taneydi.annem hastayken bile getirirdi.rezil ettim.laf soyleye soyleye uzaklastirdim.anneme de kizdim.soyleyin surekli.ve ben inanirmisiniz o cocuklar yuzunden cocuk sesi bile duymak istemiyodum.bunalima girdim saclarim hep dokuldu.en son baska bakacak birini bul dedim .annem bu durumdayken bile sen kendini dusunuyosun dedim.bir rahat biraksin sizi.siz mecbur degilsiniz.biriniz bu duruma el atsin.

Rica ederim canım, evet öyle tabii ki, acil durum hattını fazla meşgul etmemek gerek. Onun için mümkün mertebe hızlıca sorup kapamak gerek. Fakat şöyle düşünün, ağrı kesiciye rağmen şu an çektiği acı normal mi, veya ilacın doz aşımı durumu var mı veya uygun yatış pozisyonu ne olmalı gibi önemli bilgilere ihtiyacınız var, yanlış bi uygulama yaparsanız asıl ambulans çağırmanız gerekecek. Bunun önüne geçmek amaçlı danışıyorsunuz hızlıca.

Ya kusura bakmayın ama ne kadar insafsız bir dayınız var insan bu haldeki birinden-üstelik kardeşi- hala iş bekleyeceğine koşar bi yardıma gelir bunu yapmayı bırakın hala çıkarlarının peşindeler.. Pes doğrusu.. bi yere gitmeyin açık açık da söyleyin annem bu haldeyken çocuğunuza bakamam şu an annemin bakıma ihtiyacı var deyin

Sizi çok iyi anlıyorum nöbetçi eczane falan bulabilirseniz annenizin durumunu anlatın güçlü bir ağrı kesici alın çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…