Gırtlağa kadar borcu olan daha ilk çocuk büyümeden ikinci çocuğu yapmaz. Acıma acınacak duruma düşersin.Öyle ama onların da borçları var gırtlağa kadar kreşe verceklerdi yoksa ikinci bebek de yolda bi de nasıl yapcaz bilmiyorum :/ ne yapacağımı şaşırmış durumdayım hem kızıyorum hem acıyorum
Çok geçmiş olsun kırık acısı kötüdür bilirim.
Çocuğa da kim bakarsa baksın, sen mi doğurttun size mi sordular çocuğu yaparken. Bakmak zorunda değilsin izin alıp almaması onların sorunu. Bakıcı tutsunlar, işi bıraksın vs. Ben olsam, bana böyle bakmak zorundaymışım gibi davranan kişilerin çocuğuna bakmam. İçimden gelir, evde boşumdur, canım çocukla ilgilenmek ister bakarım o ayrı. Millete bak ya, ne beyinsizler var.
Verdiğiniz ağrı kesici ne acaba ? Belki de cok iyi olmayabilirBayanlar annemin kolu kırıldıve şuan gözünden uyku aktığı halde uyuyamıyo ağrı yapıyo diyo ağrı kesici verdik ama kolunun konumuyla alakalı ağrısı
Bilenler varsa bi tavsiyede bulunabilir mi ne yapsam nasıl yatırsam ?
yukarda tutuyorum altında kırlent var ve sırt üstü yatırdım ne olur ne olmaz diye
bi konu daha var..
(bir de annem dayımın kızına bakıyodu şimdi bakamıcak
annem bu haldeyken yengem benden o çocuğa bakmamı bekliyo
napacağımı şaşırdım annem de yerinden kalkmayacak durumda olduğu halde çocuğa kıyamayıp,sen git ben idare ederim diyo
abilerim babam falan asla idare edemezler annem her şeye koşturmaya çalışır biliyorum..
şu süreçte dinlenmesi gerekmez mi sizce?
ben mi bencilce yaklaşıyorum isteseler pekala baktıracak akrabaları da var yani
ben olsam değil böyle bi istekte bulunmak aklımdan bile geçirmezdim ne insanlar var..)
neyse önemli olan annemin şuanki durumu lütfen bilenler yardımcı olsun
Verdiğiniz ağrı kesici ne acaba ? Belki de cok iyi olmayabilir
Canım kusura bakma ama, karşı taraf bozulmasın, kırılmasın dedikçe omzunuza binmeye devam ederler...Canm çok sağol ama o evreyi atlattık çok şükür artık alçısı alındı
Canım kusura bakma ama, karşı taraf bozulmasın, kırılmasın dedikçe omzunuza binmeye devam ederler...
hadsize haddini bildirmek, öksüze don giydirmeye benzer derler.. bir kere haddini bildirseniz bir daha bu kadar yüzsüzlük edemezler bence...
bir hafta ben bir hafta kolu kırık annem baktı dedin ya, sinirlerim zıpladı benim...
daraldım valla.. insanlar kendi torunlarına bakmazken anneniz kardeşinin bebeğine bakıyormuş onca yol gidip.. şimdi kolu kırık evde 3 çocuğu ve eşi var yemek bekleyen temizlik vs.. onlar yardıma koşacaklarına şimdi de size mi göz diktiler.. siz kaç yaşındasınız? çocuk bakabilecek bilginiz durumunuz var mı ki? hangi akrabayı bulsa ona emanet edenlere şaşıyorum.. bebek kaç yaşında? zırt pırt başkasının bakması hiç iyi değil.. çocukları için başkalarını sömürmeyen bi düzen bulsalar keşke.. kadın çalışıyor ise bakıcı tutar, durumu yoksa "istekli" bir anneanne babaanne vs biri bakar.. bütün sülale seferber edilmez zorla.. çok sinir oldum.. bi de 2. yolda.. bi de borç gırtlağa kadar.. maşallah ne diyeyim..
Verin akşam çocuğu ve eşyalarını kusura bakmayın ,bu kırık sakatliga yol açıyor duyup gönderin,ki çok doğru kol kırığı dikkat etmezsen sakat bırakıyor,fizik tedavi gerekiyor.Annen sakat kalsa kimse birgün bakmaz.
Siz bu bebeğin bakımından para mi alıyorsunuz hayırda chp hiç düşünme eşyalarını hazirla
Bi de bana sorun.Anneannesi ikinci çocuğu duyunca madem yedin bi halt kendi başının çaresine bak demiş düşünün.Babası da 6 ay izin veriyolarmış madem iki çocuğuna da bakarsın demiş o da terslemiş tabi nasıl baakayım diye.Kendi anası babası bile tahammül edemiyoken bu duruma bizden sabretmemizi ve paşa paşa bakmamızı bekliyo.Bizim anamız babamız kimseye ısmarlamıyodu bizi . tek başına üç çocuğu birden büyütürken kmseden yardım almadı yarım haliyle.(bacağında platin var annemin) ve kendi kendine yetemeyen bi kadın benim annem.Ev işleriyle ben ilgileniyorum.22 yaşındayım bebek de 4 yaşına yeni girdi.
siz zaten kendi eviniz de fazla sorumluluk almak durumundasınız.. dayınıza anneniz söyleyecek.. kızım bizim evimize "bize" bakıyor.. genç kızsınız neden akşam vakti kaç vasıta değiştirip geleceksiniz eve her gün.. ne münasebet.. diyecek.. ayrıca kızım çocuk bakamaz bilmez beceremez diyecek.. kafalarına girsin.. konu kardeş de olsa evladımızı ezdiremeyiz kimselere.. benim de 2,5 yaşında kızım var ablama düşün ablama 1 kez bıraktım sadece 1 saat.. hem utanırım hem çocuğu yok bilmez zorlanır, kızım da zorlanır dedim.. bu kadar kolay olmamalı emanet etme işi.. anneniz bunu söylemeli.. eşinin yeğenine gelene kadar başkasını bulacaklar.. hoş ne desek boş ne zaman dediniz üstüne 2. çocuk da geliyor zihniyeti çözmem mümkün değil..
canım hangi ağrı kesiciyi alıyo annen, belki biraz daha etkisi yüksek bi ilaç tavsiyesi isteseniz doktordan. ben ayağımı kırdığım dönemi doktorumun verdiği ağrı kesici sağolsun baya rahat geçirmiştim. şimdi markasını söylerim ama yasak mı bilmiyorum bi de tabi tavsiyeyle ilaç olmaz belki teyzenin başka ilaçlarıyla beraber alınca dokunur falan.
ay dalgınlık işte dikkat etmemişim pardon. çok sevindim çok çok geçmiş olsun tekrarCanım çok sağol ama konu eski bi konu :) annem de alçıdan kurtuldu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?