Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok valla bayan...bende en cok ona sasirdim ama resmen bunlari soylemis...sizde diyorsunuz uzun sureli bi ilisko deil orospularla gecelik iliski...bunun altinda bi cok sebep yatiyor olabilir.esinizn sizden beklentileri dusundugunuzden daha fazla olabilir ve bunu karsilamadiginizda bunlara yonelir erkekler icin bu bi ihtiyactan ote bisey deil duygusallik yok arada.hatta evde dominantsaniz erkekligini bu sekilde ispat etmisde olabilir falan.vs vs vs ..resmn kiz yargilandi bu durumdaPsikolog erkek miymiş?
Bence ole deme cnm ya bak benim kocam suanda misil misil yatiyo sabah olup ise aksam olup eve geliyo hesabina benim telefonumdan girip cikiyo cunku zavalimin bi akili telefonu bile yok madiyatan degill valla sadece oyunlara fazla tutulurumda senle vakit geciremeyiz der kuzum benim keske herkez olsada benim askimin tirnagi olsaYa gerçekten merak ediyorum hesabı olup yapmayan erkek var mı? O kadar pis ki sağda solda durduk yere bir konunun altında yorumlarda vs çıkabiliyo böyle açık kadın hesapları. Onu görünce tıklayıp bakarken yorumları okurken kendileri de duramıyo bence o kervana katılıyolar. Hiç güvenim kalmadı bu erkeklere hiç... en temiz görüneninden en safa yatanına en tipsizinden en pişkinine..
Yok valla bayan...bende en cok ona sasirdim ama resmen bunlari soylemis...sizde diyorsunuz uzun sureli bi ilisko deil orospularla gecelik iliski...bunun altinda bi cok sebep yatiyor olabilir.esinizn sizden beklentileri dusundugunuzden daha fazla olabilir ve bunu karsilamadiginizda bunlara yonelir erkekler icin bu bi ihtiyactan ote bisey deil duygusallik yok arada.hatta evde dominantsaniz erkekligini bu sekilde ispat etmisde olabilir falan.vs vs vs ..resmn kiz yargilandi bu durumda
Kadin aldatilmis akli basindan gitmis dediginiz laflara bak. Kocanizi övecek baska topic bulamadiniz mi?Bence ole deme cnm ya bak benim kocam suanda misil misil yatiyo sabah olup ise aksam olup eve geliyo hesabina benim telefonumdan girip cikiyo cunku zavalimin bi akili telefonu bile yok madiyatan degill valla sadece oyunlara fazla tutulurumda senle vakit geciremeyiz der kuzum benim keske herkez olsada benim askimin tirnagi olsa
1 kere gitti bidahada gitmedi zaten..gerci baristi devam ediyolar evliliklerine ..yani psikoloj adam hakli demiyorda sebepler bunlar olabilir diyor.Psikoloğa iyi hissetmek için gidiyoruz kadın resmen başka bi kadını aldatıldığı için suçlu hissettirmeye çalışmış. Ne demek beklentilerini karşılamadığınız için başka kadınlara gitmiş? Adamın doyumsuzluğu olmasın o? Erkekliğini ispat etmek için aldatmış olabilirmiş öyle mi? Bence arkadaşınız o psikoloğu değiştirsin, kadın resmen özgüvenini sarsmaya çalışmış arkadaşınızın.
Ben ovmek icin demedim herkesi bir tutunca bende herkesin bir olmadigini soylemek istedim bu sizi nicin bukadar rahatsiz eti anlamadimKadin aldatilmis akli basindan gitmis dediginiz laflara bak. Kocanizi övecek baska topic bulamadiniz mi?
İlginç bi yaklaşımmış psikolğunki, allah evliliklerine huzur versin ne diyeyim. Bu arada konu sahibi kayboldu galiba?1 kere gitti bidahada gitmedi zaten..gerci baristi devam ediyolar evliliklerine ..yani psikoloj adam hakli demiyorda sebepler bunlar olabilir diyor.
Valla ya nasil yikilmistir kimbilir...insanlarin hayatlariyla oynuyorlar uckurlarina sahip cikamadiklari icin..bir annenin babanin evladina yapilirmi bu...tertemiz teslim ediyorsun elin adami boynuzluyor yuregini tuzla buz ediyor...en cok korktugum sey.cok kiskanc biriyim basima gelir diye odun patliyor.rabbim hic kimseye yasatmasinİlginç bi yaklaşımmış psikolğunki, allah evliliklerine huzur versin ne diyeyim. Bu arada konu sahibi kayboldu galiba?
Amin canım, allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Bende çok korkarım, güven bi kere yıkıldı mı bi daha zor tamir olur.Valla ya nasil yikilmistir kimbilir...insanlarin hayatlariyla oynuyorlar uckurlarina sahip cikamadiklari icin..bir annenin babanin evladina yapilirmi bu...tertemiz teslim ediyorsun elin adami boynuzluyor yuregini tuzla buz ediyor...en cok korktugum sey.cok kiskanc biriyim basima gelir diye odun patliyor.rabbim hic kimseye yasatmasin
Amanın...bence adam piskologlan birlikte :)Yok valla bayan...bende en cok ona sasirdim ama resmen bunlari soylemis...sizde diyorsunuz uzun sureli bi ilisko deil orospularla gecelik iliski...bunun altinda bi cok sebep yatiyor olabilir.esinizn sizden beklentileri dusundugunuzden daha fazla olabilir ve bunu karsilamadiginizda bunlara yonelir erkekler icin bu bi ihtiyactan ote bisey deil duygusallik yok arada.hatta evde dominantsaniz erkekligini bu sekilde ispat etmisde olabilir falan.vs vs vs ..resmn kiz yargilandi bu durumda
Amanın...bence adam piskologlan birlikte :)
Küçük Irmak'ın katili Irmak'ı neden öldürdü bir açıklar mısınız?kimse kimseyi boşu boşuna öldürmezmiş ya!!!Ben dinlerim. Kimse kimseyi boşuna aldatmaz öldürmez. Affetmem ama aldığım ders pahabiçilemes olur
Amaç zaten düşündüğünü söylemesi değil kendi eşi aldatsa loyar kapının önüne o psikolog kadın. Ama amaç işe yaramakya barıştıracak sakinleştirecek ya öyle konuşuyor. Karşısındakine göre.1 kere gitti bidahada gitmedi zaten..gerci baristi devam ediyolar evliliklerine ..yani psikoloj adam hakli demiyorda sebepler bunlar olabilir diyor.
Tabıdık insanlaramı mesaj atmışArkadaşlar ne zamandır şüphe vardı doğru çıktı kendine başka bi face açmış orda bi sürü EDEP YAHU mesaj atmış ne olur. Akıl verin bide mışıl mışıl uyuyor uyandırsam mı şerefsizi sabahı mı beklesem