• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiiilll gidip vurcam bu adamı

Facebook hayatimiza girdi gireli, bu tip olaylar patlak verdi.. eskiden vardi belki ama farkinda bile degildik.. ha Facebook vah Facebook.. daha neler duyucaz.. nelerrrr

Psikolog erkek miymiş?
Yok valla bayan...bende en cok ona sasirdim ama resmen bunlari soylemis...sizde diyorsunuz uzun sureli bi ilisko deil orospularla gecelik iliski...bunun altinda bi cok sebep yatiyor olabilir.esinizn sizden beklentileri dusundugunuzden daha fazla olabilir ve bunu karsilamadiginizda bunlara yonelir erkekler icin bu bi ihtiyactan ote bisey deil duygusallik yok arada.hatta evde dominantsaniz erkekligini bu sekilde ispat etmisde olabilir falan.vs vs vs ..resmn kiz yargilandi bu durumda

Ya gerçekten merak ediyorum hesabı olup yapmayan erkek var mı? O kadar pis ki sağda solda durduk yere bir konunun altında yorumlarda vs çıkabiliyo böyle açık kadın hesapları. Onu görünce tıklayıp bakarken yorumları okurken kendileri de duramıyo bence o kervana katılıyolar. Hiç güvenim kalmadı bu erkeklere hiç... en temiz görüneninden en safa yatanına en tipsizinden en pişkinine..
Bence ole deme cnm ya bak benim kocam suanda misil misil yatiyo sabah olup ise aksam olup eve geliyo hesabina benim telefonumdan girip cikiyo cunku zavalimin bi akili telefonu bile yok madiyatan degill valla sadece oyunlara fazla tutulurumda senle vakit geciremeyiz der kuzum benim keske herkez olsada benim askimin tirnagi olsa

İlk önce sakinleş lütfen. Öfkeyle saçma sapan şeyler yapma. Sabah Sakin kafayla konuş eşinle. Şimdi uyandırırsan kızabilir ve seni suçlayabilir. Elini yüzünü yıka. Kendine gel. Belki inkar edebilir ama mesajları gösterirsin. Gözünü korkutursan o zaman itiraf edebilir diye düşünüyorum.

Yok valla bayan...bende en cok ona sasirdim ama resmen bunlari soylemis...sizde diyorsunuz uzun sureli bi ilisko deil orospularla gecelik iliski...bunun altinda bi cok sebep yatiyor olabilir.esinizn sizden beklentileri dusundugunuzden daha fazla olabilir ve bunu karsilamadiginizda bunlara yonelir erkekler icin bu bi ihtiyactan ote bisey deil duygusallik yok arada.hatta evde dominantsaniz erkekligini bu sekilde ispat etmisde olabilir falan.vs vs vs ..resmn kiz yargilandi bu durumda
:oha: Psikoloğa iyi hissetmek için gidiyoruz kadın resmen başka bi kadını aldatıldığı için suçlu hissettirmeye çalışmış. Ne demek beklentilerini karşılamadığınız için başka kadınlara gitmiş? Adamın doyumsuzluğu olmasın o? Erkekliğini ispat etmek için aldatmış olabilirmiş öyle mi? Bence arkadaşınız o psikoloğu değiştirsin, kadın resmen özgüvenini sarsmaya çalışmış arkadaşınızın.

Bence ole deme cnm ya bak benim kocam suanda misil misil yatiyo sabah olup ise aksam olup eve geliyo hesabina benim telefonumdan girip cikiyo cunku zavalimin bi akili telefonu bile yok madiyatan degill valla sadece oyunlara fazla tutulurumda senle vakit geciremeyiz der kuzum benim keske herkez olsada benim askimin tirnagi olsa
Kadin aldatilmis akli basindan gitmis dediginiz laflara bak. Kocanizi övecek baska topic bulamadiniz mi?

:oha: Psikoloğa iyi hissetmek için gidiyoruz kadın resmen başka bi kadını aldatıldığı için suçlu hissettirmeye çalışmış. Ne demek beklentilerini karşılamadığınız için başka kadınlara gitmiş? Adamın doyumsuzluğu olmasın o? Erkekliğini ispat etmek için aldatmış olabilirmiş öyle mi? Bence arkadaşınız o psikoloğu değiştirsin, kadın resmen özgüvenini sarsmaya çalışmış arkadaşınızın.
1 kere gitti bidahada gitmedi zaten..gerci baristi devam ediyolar evliliklerine ..yani psikoloj adam hakli demiyorda sebepler bunlar olabilir diyor.

İlginç bi yaklaşımmış psikolğunki, allah evliliklerine huzur versin ne diyeyim. Bu arada konu sahibi kayboldu galiba?
Valla ya nasil yikilmistir kimbilir...insanlarin hayatlariyla oynuyorlar uckurlarina sahip cikamadiklari icin..bir annenin babanin evladina yapilirmi bu...tertemiz teslim ediyorsun elin adami boynuzluyor yuregini tuzla buz ediyor...en cok korktugum sey.cok kiskanc biriyim basima gelir diye odun patliyor.rabbim hic kimseye yasatmasin

Valla ya nasil yikilmistir kimbilir...insanlarin hayatlariyla oynuyorlar uckurlarina sahip cikamadiklari icin..bir annenin babanin evladina yapilirmi bu...tertemiz teslim ediyorsun elin adami boynuzluyor yuregini tuzla buz ediyor...en cok korktugum sey.cok kiskanc biriyim basima gelir diye odun patliyor.rabbim hic kimseye yasatmasin
Amin canım, allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Bende çok korkarım, güven bi kere yıkıldı mı bi daha zor tamir olur.

Amanın...bence adam piskologlan birlikte :)

Aklıma getirince bile tuhaf oldum. Şahsen ben kendi adıma konuşayım ben sakin kalamazdım görür görmez hemen bağırmaya başlamıştım bile, bu konu da çok dikkat ediyorum mutlaka herşeyini kontrol ederim hatta dün akşam da bu yüzden baksana ajan gibi diye benzetme yapılmıştı. Ama çocuktan bahsedince bir duraksadım, söylemekte kararlıysan mutlaka kanıtın olsun yoksa erkeklerin bir numaralı taktiği inkar etmektir içinden geldiği gibi davran. Söylemiceksen de yapman gereken tek şey var başka örnekler üzerinden kocanı aşşağılaman. Mesela işte arkadaşım mervenin kocası başka hesap açmış ne karaktersiz insanlar var böylelerine yüzünü bile göstermiceksin çocuklarına anlatmalı ki çocukları da yüzüne bakmasın gibisinden bak bakalım korkusundan yapıyor mu bir daha bana kalırsa bağırmaktan daha ağır olur bu ama susup yapmakta çok zor benim yönünden ama sen yapabiliyorsan böyle yapmalısın. Eğer hala devam ettiğini görürsen bu sefer arkana dahi bakma.

Ben dinlerim. Kimse kimseyi boşuna aldatmaz öldürmez. Affetmem ama aldığım ders pahabiçilemes olur
Küçük Irmak'ın katili Irmak'ı neden öldürdü bir açıklar mısınız?kimse kimseyi boşu boşuna öldürmezmiş ya!!!
Bu hastalıklı mesajı yazan mı yoksa bunu beğenen mi daha tuhaf bilemedim.

Son düzenleme:
1 kere gitti bidahada gitmedi zaten..gerci baristi devam ediyolar evliliklerine ..yani psikoloj adam hakli demiyorda sebepler bunlar olabilir diyor.
Amaç zaten düşündüğünü söylemesi değil kendi eşi aldatsa loyar kapının önüne o psikolog kadın. Ama amaç işe yaramakya barıştıracak sakinleştirecek ya öyle konuşuyor. Karşısındakine göre.

Arkadaşlar ne zamandır şüphe vardı doğru çıktı kendine başka bi face açmış orda bi sürü EDEP YAHU mesaj atmış ne olur. Akıl verin bide mışıl mışıl uyuyor uyandırsam mı şerefsizi sabahı mı beklesem
Tabıdık insanlaramı mesaj atmış

Back
X