• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiiilll gidip vurcam bu adamı

yazılanları ve olayın seyrinin değişip değişmediğini okumadım henüz ama kocanız yazmış etmiş neden diğer kadınlar ***pu oluyor onu anlamadım ben.

Bence ole deme cnm ya bak benim kocam suanda misil misil yatiyo sabah olup ise aksam olup eve geliyo hesabina benim telefonumdan girip cikiyo cunku zavalimin bi akili telefonu bile yok madiyatan degill valla sadece oyunlara fazla tutulurumda senle vakit geciremeyiz der kuzum benim keske herkez olsada benim askimin tirnagi olsa
Sen güven garibine. Kadın derdini yazmış Şen'de kocişini övdün de övdün ne biliypsn ki yapmadığını belkı başka teli vardır . Nebahat çehre der ki aldatılmayan kadın yoktur . Röportaj yapmıştı gazatecı sordu aldatıldınıx mı ? Oda hayır yada hissetırmedıler aldatulmayan kadın yoktur inanmıyorumm

Arkadaşlar ne zamandır şüphe vardı doğru çıktı kendine başka bi face açmış orda bi sürü EDEP YAHU mesaj atmış ne olur. Akıl verin bide mışıl mışıl uyuyor uyandırsam mı şerefsizi sabahı mı beklesem
sende fake hsesap ac onu ekle bi müddet konus sonra camera acalım de pattt yüzünü görsün

Yok valla bayan...bende en cok ona sasirdim ama resmen bunlari soylemis...sizde diyorsunuz uzun sureli bi ilisko deil orospularla gecelik iliski...bunun altinda bi cok sebep yatiyor olabilir.esinizn sizden beklentileri dusundugunuzden daha fazla olabilir ve bunu karsilamadiginizda bunlara yonelir erkekler icin bu bi ihtiyactan ote bisey deil duygusallik yok arada.hatta evde dominantsaniz erkekligini bu sekilde ispat etmisde olabilir falan.vs vs vs ..resmn kiz yargilandi bu durumda
O psikologla arkadaşının kocası bir şekil de iletişimde olabilir mi ? Kadın adamın işine yarayacak ne varsa söylemiş arkadaşına

Yorumları sayfa atlayarak okudum hicbsy anlamadm sonlara doğru zaten konu sahıbiyle alakasız şeyler var neler oluo konu sahibi adamı neyapms kafamda deli sorular

ben olsam ben de bi fake face hesabı açar, o konuştuğu bayanlardan biriymiş gibi mesajlaşıp bir de buluşma tekliif ederdim. kabul ettiği taktirde, gittiği yerde karşısında 2 çocuğunun annesini görünceki yüz halini çek ömrün boyunca unutma. o rezilliğini vur yüzüne pis sapığın :KK67:

Back
X