- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bizde adam kadinlarla yazismis sandık oyle değilmiymis....
Kadinlara edep yahu mu yazmis adam
Sen güven garibine. Kadın derdini yazmış Şen'de kocişini övdün de övdün ne biliypsn ki yapmadığını belkı başka teli vardır . Nebahat çehre der ki aldatılmayan kadın yoktur . Röportaj yapmıştı gazatecı sordu aldatıldınıx mı ? Oda hayır yada hissetırmedıler aldatulmayan kadın yoktur inanmıyorummBence ole deme cnm ya bak benim kocam suanda misil misil yatiyo sabah olup ise aksam olup eve geliyo hesabina benim telefonumdan girip cikiyo cunku zavalimin bi akili telefonu bile yok madiyatan degill valla sadece oyunlara fazla tutulurumda senle vakit geciremeyiz der kuzum benim keske herkez olsada benim askimin tirnagi olsa
sende fake hsesap ac onu ekle bi müddet konus sonra camera acalım de pattt yüzünü görsünArkadaşlar ne zamandır şüphe vardı doğru çıktı kendine başka bi face açmış orda bi sürü EDEP YAHU mesaj atmış ne olur. Akıl verin bide mışıl mışıl uyuyor uyandırsam mı şerefsizi sabahı mı beklesem
O psikologla arkadaşının kocası bir şekil de iletişimde olabilir mi ? Kadın adamın işine yarayacak ne varsa söylemiş arkadaşınaYok valla bayan...bende en cok ona sasirdim ama resmen bunlari soylemis...sizde diyorsunuz uzun sureli bi ilisko deil orospularla gecelik iliski...bunun altinda bi cok sebep yatiyor olabilir.esinizn sizden beklentileri dusundugunuzden daha fazla olabilir ve bunu karsilamadiginizda bunlara yonelir erkekler icin bu bi ihtiyactan ote bisey deil duygusallik yok arada.hatta evde dominantsaniz erkekligini bu sekilde ispat etmisde olabilir falan.vs vs vs ..resmn kiz yargilandi bu durumda
O psikologla arkadaşının kocası bir şekil de iletişimde olabilir mi ? Kadın adamın işine yarayacak ne varsa söylemiş arkadaşına
Ben de ne oldu durum diye bakayım dedim hiçbirşey anlamadımŞu konudaki kafa bulanması başka yerde yok; herkes ayrı telden çalıyo![]()
Şu konudaki kafa bulanması başka yerde yok; herkes ayrı telden çalıyo![]()
Anlamadım. Anlayamıyorum. Bu kadar insan anlarken niye biz anlamıyoruz onu da anlamıyorum.adam nutuk atmıs facebookta ben anlamadım nerden cıkardınız aldattıgını
orda bi sürü EDEP YAHU mesaj atmış ne olur
ben tamamım hocam anladımKizlar konu sahibinin esi kadinlara cinsel icerikli mesajlar yazmış. Konu sahibi de burada bunu anlatirken kadinlara yonelik kotu bir kelime kullanmis moderator de gelmis degistirip o kelimeleri silip EDEP YAHU yazmis. Simdi anladiniz mi ?
ben tamamım hocam anladım![]()