Ameliyattan sonra tekrarliyormus dogru mu acaba ve bende zaten cocukluktan kabizlik problemi var ve 1 haftadir ne cekiyorum bu yuzden ...doktora gıdersen cok basıt bı operasyonla kurtulursun
ben hem fissür hem hemoroıd amelıyatı oldum 10 dk ıslem sonrasına oh be dedım
suan tek yapabılecegın sey ılıktan bıraz sıcak suya otur o agrını cok rahatlatır
sebze meyve ye bol su ıc ıhtıyacını asla erteleme acısada gıt ve hemen randevu al kurtul cektıgıne degmez
Cook tesekkur ederim annem zeytinyagi ic dedi kabizlik icin birde bunu yapiyim insallah iyi gelir...Sana gecicide olsa bi cozum onerim var ben dogumdan sonra bagsur olmustum oyle kurtuldum
Hakiki zeytinyagini pamuga iyice dok sonra iyice islanan o pamugu elinle makata itekle oyle orda kalsin cok iyi geliyo bunu 20 gun devamli yap o pamuk icerde duracak tuvalette dustukce tekrar yap pamuk zeytinyagini iyice emsin cok rahatlatiyo dene bakalim
Ben tuvalete cikamiyorum afedersiniz kabiz olunca oldu bende ...Sağlık ocağına bile gitsen bi ilaç ve krem veriyor onlatda çok iyi geliyor boşuna bekliyorsun
Tamam işte onuda söylersin ona göre bişeyler verir dr yarın git korkma düşündüğün gibi bişey yapmıyor sağ.oc. dr lar baktın olmuyor mecbur gidip muayene olucaksın sıkıntılı bir hastalık Allah korusunBen tuvalete cikamiyorum afedersiniz kabiz olunca oldu bende ...
niye 1 haftadır bekliyorsun gitsene doktoraİyi gunler kizlar
Ben 19 yasindayim ve afedersiniz basur sorunum var 1 haftadir öldurdu beni ne iyi gelir afedersiniz tuvaletede cikamiyorum bugun dahada kotu oldum sabahtan beri sanci cekiyorum son care hastaneye gidecem ama kendim yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun?
Tesekkur ederim birde bu yasta olmak dahada sıkıntili annem dogumdan sonra olmus hala cekiyor ondan korkuyorum...Tamam işte onuda söylersin ona göre bişeyler verir dr yarın git korkma düşündüğün gibi bişey yapmıyor sağ.oc. dr lar baktın olmuyor mecbur gidip muayene olucaksın sıkıntılı bir hastalık Allah korusun
Ben bu kadar olacagini bilmiyordum ki canim yoksa herseye doktora giden ben simdi sancimdan cikamiyorum o yuzden simdilik yapabilecegim bisey yok mu diye soruyorum...niye 1 haftadır bekliyorsun gitsene doktora
Tabikide gitmeyecem demedim zaten canim ...Doktor evde yapacağından daha sağlıklı çözümler üretir
lavman verebilirler sana 1 haftadır malum yapmadığın içinBen bu kadar olacagini bilmiyordum ki canim yoksa herseye doktora giden ben simdi sancimdan cikamiyorum o yuzden simdilik yapabilecegim bisey yok mu diye soruyorum...
1 haftadir cekiyorum ama 2 gundur tuvalete cikamadim ...lavman verebilirler sana 1 haftadır malum yapmadığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?