- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Ilık süt iç rahatlatirİyi gunler kizlar
Ben 19 yasindayim ve afedersiniz basur sorunum var 1 haftadir öldurdu beni ne iyi gelir afedersiniz tuvaletede cikamiyorum bugun dahada kotu oldum sabahtan beri sanci cekiyorum son care hastaneye gidecem ama kendim yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun?
Malesef her öyle olan basur olmuyor başka aynı şikayeti veren hastalıklarda var .Seni çok iyi anlıyorum kesinlikle doktora gitmen geç kalmamani öneriyorum .Allah kimseye çektirmek o agriyi yaşayan bilir.Birinin soylemesine gerek kalmadi cunku makatimda boyle et beni gibi bisey cikti ve ölduruyor beni...
Sut daha kabiz yapmaz mi?Ilık süt iç rahatlatir
Sabah bende zeytınyagı ictim ama bendede mide bulantısından başka bişey yapmadı ama cocukkende bu sekilde kabızlıktan kurtuluyordum bu sefer işe yaramadı...Zeytinyağını kabız için hep öneriyolar ama ben bi faydasını görememiştim.. en son canımın puding çekmesi vesilesiyle puding yiyince düzelmişti galiba
Aktardan krem aldım o rahatlattı biraz annem ilaç kullanınca bagırsak tembelliği yapar dedi kremde aktardan aldık...Baharatı acıyı hemen kes bol su iç wc de ıkınma eczaneden krem al fitil kullanma kuşburnu marmelatı ye ve çiğ patatesi kesip koyabilirsin ben bagsurdan 3 gunde kurtuldum umarım kurtulursun
Şu an iyiyim şukur ama ağladım tuvalette ya o acı çook kötü ...Sıcak suya otur yada duş başlığını dayanabildigin sıcaklıkta onbeş dk falan tut. Her buyuk abdesttwn sonra yasa gunde dort beş kez.Çok kötü birşey bende doğumdan sonra fissur olmuştu. Allahm o acı neydi yaa. Kabızlık olmamaya dikkat et. Doktora gitmelisin illa açacak değilsin sorununu anlat verdiği ilaçla gecmezse o zaman gösterirsin. Utanılacak birşey değil. Zeytinyağı ve pamukda işe yarar. Çook geçmiş olsun.
Amin canım kesinlikle gidecem işte ben bugunluk kurtulmak için bişeyler istedim çook kotuydum ya allah kimseye vermesin..Malesef her öyle olan basur olmuyor başka aynı şikayeti veren hastalıklarda var .Seni çok iyi anlıyorum kesinlikle doktora gitmen geç kalmamani öneriyorum .Allah kimseye çektirmek o agriyi yaşayan bilir.
Aktardan krem aldım o rahatlattı biraz annem ilaç kullanınca bagırsak tembelliği yapar dedi kremde aktardan aldık...
İlaç ishal olun die degil ki tembellik yapsınAktardan krem aldım o rahatlattı biraz annem ilaç kullanınca bagırsak tembelliği yapar dedi kremde aktardan aldık...
Cook teşekkur ederimEğer ara ara devam eden ataklarınız varsa atlatmak için beslenmenizi düzenlemelisiniz önce.
Bol su içmek,
Acı-baharat tamamen hayatınızdan çıkarın.
Kuru kayısı yemek kabızlık için çok iyi oluyor. Bir de kayısılı olan meyve çayı içiyorum bulamadığım zaman tavsiye ederim.
Bunları uygulamanıza rağmen şikayetleriniz devam ediyorsa,( kanama,ağrı vs) dr.a görünüp tedavi olmanızı öneririm. İlla ameliyat olmaya gerek yok duruma göre ilaç tedavisi de ağrınızı hafifletir. Geçmiş olsun.
Dogrudur canımİlaç ishal olun die degil ki tembellik yapsın
Teşekkur ederim cnm kesinlikle ilk işim o olacak hangi bolume gıdecem poliklinikte?Canın tekrar artarsa doktora git derim.
Cook teşekkur ederimzaten diyet uyguluyorum ve dengeli beslenmeye dikkat ediyorum ama bu kabızlık beni mahvetti sabahtan beri kayısının herturlusunden faydalandım yedim içtim çok şukur iyi gibiyim
Bilmem miiiiiŞu an iyiyim şukur ama ağladım tuvalette ya o acı çook kötü ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?