içmeyiverin gitsinÇocuk parkları, hastane ve okul bahçeleri tamam da avmden ne istediniz? Nerde sigara içek?
uygulanabilirse çok güzel ne yazık ki hastahane bahçelerinde okul bahçelerinde sigara içenlere rastlıyoruz
çocuk gibisiniz
bizde öğretmen arkadaşlardan içenleri duyuyorduk tüm uyarılara rağmeneskiden okullarda sigara içmek serbestti ben sigaranın zararları konulu eğitim verirdim tam 10 dk.sonra teneffüste bazı öğretmen arkadaşlar öğrencilere para verip sigara aldırırdı o kadar sinir olurdum ki anlatamam.
ya da bahçede çocukların gözü önünde içerlerdi.
bizde öğretmen arkadaşlardan içenleri duyuyorduk tüm uyarılara rağmen
bahçelerde sigara içme olyayı kaldırılsada şimdi okul kapısında içenler içiyor bunu da yasaklasalar nasıl bir yöntem bulur öğretmen arkadaşlar merak ediyorum
tiryakiler için zor bir durum kabul ediyorum ama içmeyenler hastalar çocuklar var işin içerisinde birde herkes duyarlı değilŞaka bir yana, ben sekiz saat sigara içmesem umursamam da bu kadarı çok fazla. Artık özgürlük kısıtlamaya doğru gidiyor olay. İnsanın inadına içesi gelir.
Şaka bir yana, ben sekiz saat sigara içmesem umursamam da bu kadarı çok fazla. Artık özgürlük kısıtlamaya doğru gidiyor olay. İnsanın inadına içesi gelir.
tiryakiler için zor bir durum kabul ediyorum ama içmeyenler hastalar çocuklar var işin içerisinde birde herkes duyarlı değil
bence sigara özgürlük olmamalı çok mu katıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?