Benim durumumda aynı.kaynanam kapalı allahtan tesettürlü değil normal şekilde yani.çok abartı değil yoksa hayatta beni kabullenmezdi.eltim türbanlı.bense açığım ve açık olmayı severim.ailem allah var yukarda namaz kılıp oruç tutmam konusunda nasihat ettiler ama kapanma konusunda ne nasihat nede ısrar yaşamadım.nişanlımla çııkarken bi kaç kez kaynanayla konuştum tlfnda.bana dedikki ee bak ben kapalıyım yengen kapalı bize açık yakışmaz.senmisin onu diyen bende güldüm ee bende açığım banada kapalı yakışmaz napcaz ozaman dedim.hem kaldıki oğlunda kapalı sevmiyor ne o öyle diyor dedim.bizimki kem küm edip duruyor.valla teyze kusura bakmayın dedim.oğlun beni böyle gördü böyle beğendi kabul etti dedim.istersen sor oğluna eğer kapalı istiyorsa onu hemen bırakırım dedim.ben kocam yada başkasının sözüyle değil kendi içimden gelirse kapanırım dedim.sonra işim var dedi kapattı.o gündür bugündür hiç lafını açmadı.allahtan nişanlımda benim yanımda bana destek.seni kıracak bişey söylerse altta kalma der.ama asla hakaret etmedim etmemde.benimde annem var.oda bir anne sonuçta kendi kapalı gelin isteyebilir ama oğlu istemiyor biz birbirimizi sevdik.biz yaşıycaz.kaldıki türbanlı gelinle kanlı bıçaklı.yani bez parçası değil insanların yüreği önemli.