Açık gelin, kapalı kayınvalide

gulsen034

😊😊😊
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.107
41
318
Diğer
sorum şu arkadaşlar ben açığım kayın validem ise hoca biz severek evleniyoruz ve ben kapanmayı düşünmüyorum beni bu şekilde kabul ettiler ilerde beni değiştirmeye çalışırlar mı sorun çıkar mı bu zıtlık yüzünden canım çok sıkılıyor moralim bozuluyor nişanlımla tatrışıyoruz o annem karışmaz diyor ama ben inanmıyorum karışmayacağına belirtileri var çünkü :84::84:benim durumumda olan var mı kafam çok karışık :97:

Son düzenleyen: Moderatör:
karışmayan insanlarda vardır bence. bir şey söylerse düşünmediğinizi söylersiniz zorla kapatcak değildir herhalde

benim kuzenimde kapalı aileye gelin gitti ama bastan biliyolardı kapanmayacagını oyuzden bir baskı yok ama tabi asırı muhafazakar kesimi bilemem

Son düzenleyen: Moderatör:
bu senin kendi seçimin , kimse karışamaz ki. netice de sen tanıyorsun ileride sorun çıkartsa beni böyle kabullendiniz baştan dersin :)

merak etme canım herşey eşinde biter.

eltimin annesi de hacı...çalgılı düğünlere hayatta gitmez.

oğlu bir kıza aşık oldu onu ne yapıp edip ayırdı kız açık diye...!

çalıştığı yerde başka birini buldu çocuk.

buna o kadar çok direndi ki...! (kız da tam açık dekolteler,miniler,taytlar...)

ve çocuk direnince paşa paşa kızı gelin yaptılar...!

1.5 ay oldu evlendiler...kadının gelinine çıtı bile çıkmıyor

herşey nişanlının elinde...!

düğünü salonda istemedi kabul ettim sözde elbiseme açık dedi değiştim nişanlım balayına erkek kadın ayrı gideceğimizi söylemiş tamamen çıldırdım aklımı kaçırıcam yaa evlenince sürprizlerle karşılaşmaktan çok korkuyorum bunlar hadi geçici şeyler diyorum ama hayatıma sürekli müdahale ederse ne yaparım hiç bilmiyorum

nişanlın seni böyle kabul etmiş bence bi sorun olmaz gibi karakteri sağlamsa nişanlının seni mutlaka koruyacaktır.ve destek olacaktır.

benim kayinvaldem kapalı
ben açık
bikaç kez işaretler oldu o yönde daha nişanlıydık
ama takmadım umursamadım
ben istersem kapanırım kimseyi karıştırmam dedim kestim attım
ondan sonra öyle bir talep olmadı
5 senelik evliyim
ama eminim kapalı olmamı istiyorlardır

buna cok guldum... balayina nasil kadin erkek ayri gidiliyormus onu anlamadim. bence gardini al krizlere hazir ol...... zor gunler seni bekliyor.

buna cok guldum... balayina nasil kadin erkek ayri gidiliyormus onu anlamadim. bence gardini al krizlere hazir ol...... zor gunler seni bekliyor.

öyle oteller varya denize havuza kadın erkek beraber girilmeyen öyle demiş bende ne kadar saçma balayında ayrı ayrı mı takılcaz neden böyle birşey söyledin dedim üzülmesin düşünmesin nede olsa kadın hoca dedi

anlamıyorum bu insanları...!

açıklık ya da kapalılık ne kadar sorun oluyor

önce neden bu kaynana olacaklar iç güzelliğe bakmazlar?

kapalı olsan da onu canından bezdirsen daha mı iyi?

ben kapalı bir bayanım.ama böyle açıklığa kapalılığa takmış insanları anlamıyorum.

insanlık kıyafetle mi ölçülür oldu yahu?

kapalı olur insanlıktan nasibini almamıştır...
açıktır ama saygısında hizmet ve hörmetinde sonsuzdur...

Allah ım bu cahil beyinler ne zaman yok olacak?????

bende öyle yapıcam aslında korkum yok ama sonrada adım edepsiz gelin olur öylede olmak istemiyorum herkes birbirini olduğu gibi kabul etse

bunu şimdi gördüm.ama yanlış yapıyorsun canım o senin düğünün istediğin gibi olmalı herşey ama böyle taviz verirsen olmaz sonra çok pişman olursun,neden düğünüm yada balayım böyle olmadı diye..istediğin elbiseyide,gelinliğide giymelisin insan kaç kere bu an'ları yaşar

işin var senin, sakın taviz verme. mesela istediklerinden vazgeçme. elbiseni, gelinliğini nasıl istiyorsan öyle al, sonra içinde kalır, ahh ah dersin.

ben söz elbisem alınırken açık değil mi bu dediğinde ben neyse başka bakalım dedim yolda yürürken nişanlıma bu ilerde de böyle olucaksa parmağımdan yüzüğü çıkardım al yüzüğü takmadan dedim o da saçmalama bana güvenmiyor musun dedi zaten bitek ona güveniyorum o sürekli beni ikna ediyor onuda sıkmak istemiyorum çünkü bu meseleden başka hiç sorunumuz yok biz kendi başımıza çok mutluyuz çok uyumluyuz 3 yıldır bu hiç değişmedi

Bu konuda eşine büyük görev düşüyor canım.
Benim kayınpederim imam.
Ben tesettürlü değilim ama zaten çok açık giyinmem.
Mini etek, dekolte, bikini vs. giymem mesela.
Eşin bu konuda baskıcı olmazsa kayınpederin ya da kayınvalidenin çok da karışabileceğini sanmıyorum.

balayına erkek kadın nasıl ayrı gidiyomuş onu anlıyamdım ben

bende öyle çok açık giyinmem eşim benim arkamda zaten bütün sorumluluğu o üstlendi ama içimdeki korkuyu yenemiyorum bugün ki olayı beni çok şaşırttı otel hakkında söylemesi hata yaptım haklısın bu kadar takacağını düşünmemiştim dedi ama benim tepemde kocaman bi soru işareti çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…