Açık kalan msn ve rezillik ...

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Kızlar,,

Bugün bişey yakaladım ve ne yapcağım konusunda kararsızım.iş yerinde sadece bir kişiye söyleyebildim..oda karışma dedi ama...içim içime sığmıyor ne yapayım..

Benim iş yerinde çalışmakta bulununa evli bir beyfendinin açk kalan msn sindeki görüşmeler..sabah herkes kahvaltıdayken sekreter kız beni çağırdı..bir çıktı alırken bu yzışmayı görmüş bana gösterdi ben ayıptır nie okuyorsun dedi..az bir oku dedi..bende baktım doğal olarak..
şimdi bu bey evli bir kızı var 2 yaşında..eşinide bilirz ara ara gelir..muhabbet ederiz.çok iyi biz kızcağız..lakin yazışmaların diğer uzundaki bayan başka şehirden...bizim beyefendi hafta sonu bu bayanın yanına gitcek..izmire..kadına üstüne biliyorusun eşim kaza krşunu oldu gene hamile beklemiyorduk die zırvalamış..kadında bozulmuş..ya gelme etme istemiyorum demiş..yanlış yapıyoruz başlamadan bitsin demiş..adam yok bileti aldım iptal edemem..c.tesi sabah kapındayım falan filan demiş..evide ayarladım şimdi dönemem falan demiş..ama kadın istemiyor..ne bilim ya işte öyle...şimdi ben okuduğumu söylüyüm mü kızlar..bu buluşmayı acıkcası istemiyorum...hem cinslerimin kandırlmasınıda istemiyorum..kadın hamileymişş.kimbilir neler demiştir kadına..kadının haberi yok yazık günah...ne yapmak lazım şimdi..siz ne yapardınız bu durum karşısında..sekreter kız banane ben karışmam dedi çekti gitti..

ben olsam söylerdim.
sabah çıktı alırken gördüm yazışmanı derdim.
sonuçta size birşey söylemeye hakkı yok.

Valla ben olsam bende söylerdim.
Ne olursa olsun söylerdim..
Niye susacakmışım,önceden bana ne susmalıyım filan derdim ama artık bu erkeklerin iyice zıvanadan çıktığını görünce susmanın onların ekmeğine yağ sürmek olduğunu anladım.
Bencede eşini arayın anlatın.

eşinin öğrenmeye hakkı var.. ama bu da bi yuvanın yıkılması olabilir. gerçi başkasına giden adamın yuvası olmasa daha iyi. bilemedim ne yapılır ama bişey yapılmalı...

cumartesi bi iş çıksa keşke adama da gidemese.

adamın eşini sen tanıyorsun bide benim kocam yapmaz havalarına girer bellimi olur kalırsın ortada bunuda düşün

bence kadın kanıt görmeden inanmaz. adam bi yolunu bulur kandırır.
acaba bir dost olarak kadına telefon edilse, en azından aklında soru işaretleri olur kadının. tedbirini alır. ama hamileymiş nasıl karşılar... eyvahedigeldismile

ama bu hafta sonu gidemezse başka zaman gider o kadına gitmese başkasına gider adamın içinde var demekki

İnanır bence.
Yani çekp gitmez belki ama cıngar koparır tozu dumana katar...
Adam da biraz olsun siner.
Diye düşünüyorum.

kadin hamileymis ben esine söylemezdim
ama 2. kadina bir mail atardim
kandirliyosun adam mutlu mesut yasiyor diye
sonra bir kösede bu ciktilari saklardim
hamilelik dönemi biterde eger takrar bu adamda böyle
seyler sezinlersem ozaman söylerdiim

Hamile bir kadın aldatılmış.Maymun iştahlı bir erkek.
Aslında sen böyle birşeyi açığ açıkarırsan şuçlu sen olursun iftira derler. O yüzden hiiiç karışma dua et de kadın gerçeği öğrensin.. belki sadece karısını uyarabilirisin. İşi espiriye dök ve bir şekilde karısının şüphelenmesini sağla haftasonu ara kadını işe çağır?
bende bir tanıdığım eşini aldıttığını öğrendim annesini tanıyorum bir zamanlar oğlan benim patronumda karısıda hamileydi. Eski iş yerimde herkes adam-karısına bonuzluya dedi bende şahid oldum malesef ama işde söylenmiyor ki!
Hiç bulaşmadım ama çevremdekiler söyledim o şahıs ile bir kadın arasında aşk var. Aldatıyor eşini diye... Allah akıl versin kadına umarım fark eder de aptal durumundan kurtulur..

En azından bu hafta sonu gitmesini engelleyin derim ben. . .Engellemenizdeki sebebide bir şekilde ima etmeye çalışın.O kişiye karşı tavırlarınızı bakışınızı değiştirin .Tepkinizi küçükte olsa ortaya koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…