- Konu Sahibi Hazal zamani
-
acaba adamın konuştuğu kadınmış gibi arasan anlatsan herşeyi gelcek filan sonuçta adam senden şüphelenmez bildiğini bilmiyor ve adamda tabi, o kadının aradığını düşünüp kavga etseler ama olan yine hamile kadıncağıza olacak
acaba adamın konuştuğu kadınmış gibi arasan anlatsan herşeyi gelcek filan sonuçta adam senden şüphelenmez bildiğini bilmiyor ve adamda tabi, o kadının aradığını düşünüp kavga etseler ama olan yine hamile kadıncağıza olacak
bencede karışma ortada kalan sen olursun
ortada kalmamam için yaptığım şeyi bilmemelidir...şu an odasının önünden geçtim pişkin pişkin gülüyor bellikii gidecek...niye izin vereyim ya...napıyım susayım mı?
Tesadüfen gördüm diyemezsin adamin özelini acip bakmissin
ne olursa olsun seni ilgilendirmezdi ...
Hadi karisina söyledin sanane koca benim ne yaparsa yapsin
derse sana tavir takinirsa ne yapicaksin...
bence yaptığı gizli kalmamalı . En azından ya patrona ya etraftaki çalışanlara bu durumu bildir. Elinde sonunda bu konu onun kulağına gidecek. Rezil olduğuna yansın.onunda beteri karısının kulağına gider diye çok korksun. !
( böylece aile işlerine karışmamış , en azından onu zor durumda bırakmış ve korkutmuş olursun )
:umursamaz:
kızlar patronun eşiylen konuştum..çok sinirlendi..dedim belli etmeden bu adamı yollamayalım...kadın eşine söyleyip iş çıkartacak.ve gidemicek..birazdann ona söylerler...ay çok mutluyummm...mesai çıktı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?