Açık kalan msn ve rezillik ...

Yok nihancım böyle oyunlara girmesin hiç. Bu biraz işlere fazla karışmak olur bana kalırsa.CADIARZU
Arkadaş karısına böyle böyle diye söylesin, karısı bilsin yeter.

eşine bir şekilde haber vermelisin bence, mümkünse konuşma metnini adamın eşine mail olarak at... kadını salak yerine koyamadığını anlasın..

bak olabilir bence kadın bilmeli..çocuk falan filan öle hemen düşmez...

ortada kalmamam için yaptığım şeyi bilmemelidir...şu an odasının önünden geçtim pişkin pişkin gülüyor bellikii gidecek...niye izin vereyim ya...napıyım susayım mı?

canım önemli olan onun gidip gitmemesi değil, evdeki eşini salak yerine koyması... lütfen buna izin verme, eşine bir şekilde söyle...

tam iki ucu şeyli değnek hesabı olmuşkaydirigubbakcemile3eşine sölediğin de sonuç değişmicekse yani boşanmıcaksa söleme ilerde bi de suçlu sen olursun.sölemesen de olmaz.acaba adamla mı konuşsan ki

haa bu arada söylemedim birde kadına demişkii sana çok özel bişey aldım sipriz demiş..lan p..venk..ailenin rıskını niye dağıtıyorsn..patrona zam zam bu yuzden mi dedin...

Tesadüfen gördüm diyemezsin adamin özelini acip bakmissin
ne olursa olsun seni ilgilendirmezdi ...

Hadi karisina söyledin sanane koca benim ne yaparsa yapsin
derse sana tavir takinirsa ne yapicaksin...

Tesadüfen gördüm diyemezsin adamin özelini acip bakmissin
ne olursa olsun seni ilgilendirmezdi ...

Hadi karisina söyledin sanane koca benim ne yaparsa yapsin
derse sana tavir takinirsa ne yapicaksin...

Çok haklı iyilikden maraz doğar "sen benim kocamla arama girme" bile der... Karı-koca iftara ederler boooşver ne halleri varsa görsünler. Allah herkese akıl vermiş.

Sen sadece şu durumda bu aldatılan kadını gördüğünde birşekilde belli edeceksin zaten o yüzden .... Allah herkesin yolunu açık etsin ....

adama söleyin tabi okuduk deyin ama kızcagıza yanı karısına sölemeyin yazık çok üzülür adama söleyin tehdit edin paşa paşa vazgeçecektir bişiy yapamaz size de korkacak bişey yok ki bunda utanmaz o korksun

ama bi aile söz konusu ve sen gördügünden ve duyduklarından sorumlusun söylemezsen vicdan azabı cekersin ilerde bence

bu konular hassas konular
ben olsam karışmazdım sanırım.fisfisfis
umarım adamın eşi en kısa zamanda kocasının yediği haltları anlar:jeyyar:
erkekler zıvanadan çıkmış iyice:mymeka:

adama direk söylemeyin ama ima edin
bu tür erkeklerin nasıl böyle bi şeye kalkıştıklarını vicdanlarının nasıl rahat ettiğini falan atın ortaya eminim anlayacaktır kendisinden bahsedildiğini
eşine söylemeniz durumu daha karışık hale getirir
adamı uyarmaya çalışın gizlice
gerçektende insanın vicdanını rahatsız eden bi durum
ama siz siz olun eşine söylemeyin
bu size veya bize düşmez
bizim yapabileceğimiz eşine bildiğinizi hissettirmektir ve ona iş çıkartın

bence yaptığı gizli kalmamalı . en azından ya patrona ya etraftaki çalışanlara bu durumu bildir. elinde sonunda bu konu onun kulağına gidecek. rezil olduğuna yansın.onunda beteri karısının kulağına gider diye ÇOK KORKSUN. !

( böylece aile işlerine karışmamış , en azından onu zor durumda bırakmış ve korkutmuş olursun )

:umursamaz:

kızlar patronun eşiylen konuştum..çok sinirlendi..dedim belli etmeden bu adamı yollamayalım...kadın eşine söyleyip iş çıkartacak.ve gidemicek..birazdann ona söylerler...ay çok mutluyummm...mesai çıktı....

hala devam ederse bu adam ki devam eder diye tahmin ediyorum huylu huyundan vazgeçmez. patronunuz msn yazışmaları kayıt altına alınıyor yazışmalarını gördüm filan dese adama çünkü bu hafta gidemedi haftaya gidecek her hafta mesaimi çıkıcak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…