Açık kalan msn ve rezillik ...

üstüne karşı taraftaki kadın soğuk davranıyor gelme diyor..bozulmuş hamile kaldığına belli..offf engellemeliyim..kadın bizlerden ya..başımıza ya gelse böyle bişey..

Al sana senaryoooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kadının msn iletilerini görmesini sağla İş yerine pasta börek yemeye çağır kahve molası felan!!!!! Artık diğer senaryo sana ait...

Gider karısına söylerdim. Fitil oluyorum erkeklerin bu pişkinliğine ben. Hatta haftasonu eşimin bi arkadaşı var, yani arkadaşı dediğim okul ortamında bir terbiseyiz pislik. Neyse ben bu adamı okulda hep kadınlarla flört ederken görüyorum. Eşime dedim ki yeminle bi gün kadının numarasını bulacağım hususi, söylicem. Yeter bu kadınların çektikleri.kötükedihüso

en doğrusu adama iş çıkartmak.hamile kadın yazık düşük yapar belki.bide kadın maddi olarak kocasına bağlıysa öğrense ne olacak? kocayı bırakıp gidemezde bu sefer kadıncağaz daha kötü olur.

sen erkeği aldatırken görmüşsün.
Ben kadını gördüm eşini aldatırken. Adama söyleyelim falan derken neyse ki kendisi öğrenmiş de boşandılar şimdi.

patronum aslında benim akrabam ve dindar biridir.ona söylesem ben gördüm dese..s..ç...sa gagasına...karısına hep yardım etmiştir patronum ve eşi..böyle bişey yapsam .ama nereye kadar yaa..tamamen koparmak lazım bu kadından kızlar...

sen erkeği aldatırken görmüşsün.
Ben kadını gördüm eşini aldatırken. Adama söyleyelim falan derken neyse ki kendisi öğrenmiş de boşandılar şimdi.

Burda tam bi aldatma yok, yani afedersiniz ama yavşakça tavırlar var. Eğer aldattığını görsem ne yapar yapar bulurum kadının numarasını. :umursamaz:
Ben iş yerlerinde bu gibi cıvıklıklardan hiç hoşlanmam.
Bir kere bana adamın biri bana işte "o da öyle diyor" dedi. Adamı dövmediğim kaldı. Çok sevecende olurum ki genelde öyleyim, ama cıvklığa asla gelemem.
yasakkelime

acaba adamın konuştuğu kadınmış gibi arasan anlatsan herşeyi gelcek filan sonuçta adam senden şüphelenmez bildiğini bilmiyor ve adamda tabi, o kadının aradığını düşünüp kavga etseler ama olan yine hamile kadıncağıza olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…