- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
- 133
- Konu Sahibi Birbahargelecekbirbahar
-
Bizimde aynı şekildeydi duvarı kırdırmak için çok düşündük sonunda yaptırdık çok memnunuz resim bulamadım bulsaydım atıcaktım süper oldu her gören bayılıyor mutfağımız önceden de büyüktü ama odayla birleşince baya büyüdü komşulara gidince çok sıkışık geliyor şimdi mutfaklar bizeBayanlar merhaba benim evim 3+1 mutfak dolaplarım eski 2 yıllık evliyim düğün önce malum birsürü masraf oluyo bide mutfak çıkmasın diye yaptırmadık. Artık değiştirmek istiyorum. American mutfak yapmayı füşünmüyordum aslında ama evim büyük yatak odası,salon,çocuk odası var zaten oturma odam küçük ve mutfakla birleşikler mutfağımda pek büyük sayılmaz. duvarı kırdırıp american mutfakmı yapsam diye düşünüyorum. Sizce?
Bizimde aynı şekildeydi duvarı kırdırmak için çok düşündük sonunda yaptırdık çok memnunuz resim bulamadım bulsaydım atıcaktım süper oldu her gören bayılıyor mutfağımız önceden de büyüktü ama odayla birleşince baya büyüdü komşulara gidince çok sıkışık geliyor şimdi mutfaklar bize[/QUOTE
Ne güzel bizimde çok küçükj sayılmaz ama daha ferah olsun istiyorum iyice bi düşünüp karar vermek istiyorum. Bide sizin gibi kullanan arkadaşlarda yorumlarını yazarsa daha emin olucam.
ben de açık mutfak yaptırmak istiyorum ama emin olamıyorum. evim 3+1 oturma odam küçük, mutfakla birleştirirsem daha ferah olur diye düşünüyorum. bir de misafir geldiğinde servisin daha rahat olacağını, sohbetten uzak kalmayacağımı düşünüyorum. fakat yemek kokusu odaya siner mi diye korkuyorum. davlumbaz yeterli gelir mi açık mutfak kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
Merhaba;Bayanlar merhaba benim evim 3+1 mutfak dolaplarım eski 2 yıllık evliyim düğün önce malum birsürü masraf oluyo bide mutfak çıkmasın diye yaptırmadık. Artık değiştirmek istiyorum. American mutfak yapmayı füşünmüyordum aslında ama evim büyük yatak odası,salon,çocuk odası var zaten oturma odam küçük ve mutfakla birleşikler mutfağımda pek büyük sayılmaz. duvarı kırdırıp american mutfakmı yapsam diye düşünüyorum. Sizce?
valla göruntusu hoş oluyo ama yemek kokusu koltukların uzerıne sınıyo o acıdan kullanıslı olmuo pekBayanlar merhaba benim evim 3+1 mutfak dolaplarım eski 2 yıllık evliyim düğün önce malum birsürü masraf oluyo bide mutfak çıkmasın diye yaptırmadık. Artık değiştirmek istiyorum. American mutfak yapmayı füşünmüyordum aslında ama evim büyük yatak odası,salon,çocuk odası var zaten oturma odam küçük ve mutfakla birleşikler mutfağımda pek büyük sayılmaz. duvarı kırdırıp american mutfakmı yapsam diye düşünüyorum. Sizce?
Duvarı kırdırıp, oraya sürgülü kapı taktırabilirsin. Maliyeti çok değil, yemek pişirirken kapatırsın, normal zamanda açarsın canım.
valla göruntusu hoş oluyo ama yemek kokusu koltukların uzerıne sınıyo o acıdan kullanıslı olmuo pek
Ama soyle birsey var eger havalandirma iyi olursa ve mutfaginda hava sirkulasyonunu saglayacak buyuklukte bir penceren varsa sorun olacagini sanmiyorumteşkkürler kızlar yorumunlar için yaza yaptrıcaz mutfağı o zamana kadar bakıcam bi yine
Ama soyle birsey var eger havalandirma iyi olursa ve mutfaginda hava sirkulasyonunu saglayacak buyuklukte bir penceren varsa sorun olacagini sanmiyorum
O zaman sorun olmaz gule gule oyurursun insallah yaptirdigindaMutfakta pencere var birde balkon kapısıda koku sorun olmaz sanırım
Ayy anne olmak boyle bisey her an sakiniyosun gozun uzerlerinde masallahmerhaba canım. bende suan tasınacagım evın duvarını kırdırıp amarıkan mutfak yaptırdım ama daha tasınmadım benım sebebım darlıktan yada begenmeden dolayı degılde :
ıkı kucuk cocugum var ve ev koyde sobalı bır ev. cocuklar ben mutfaga gıttıkce arkamdan gelıp kapı hıc kapanmıyor ve odadakı ısı salon buyuklugundekı korıdor ve mutfaga dagılıp ısınamayız dıye.
belkı bırcogunuza garıp gelecek ama cocuklarla aynı odada oturup aynı odada yatıp aynı odada yemek yıyoruz. amerıkan mutfak olursa hıc olmazsa yemek kısmı ayrılacak. ben mutfakta ıs yaparken bır gozumle cocukları takıp edebılecegım. keza mısafırler ıcınde aynı mutfaga gırdıgımde yanlız kalmazlar ve bende eksık kalmamıs olurum :)
mutfagın derlı toplu olmasına gelınce bı yandan tv nı ızlersın hadı tv goruntu acısında degıl ozaman sesını duyarsın :) bı yandan ısını yaparsın esınle muhabbetını edersın (oyle umuyorum)
evet bence bır dezavantajı var oda agır yemeklerdekı kokular. ama ıyı bır davlumbaz alabılırsen o sorunda en aza ıner yada hıc kalmaz.
merhaba canım. bende suan tasınacagım evın duvarını kırdırıp amarıkan mutfak yaptırdım ama daha tasınmadım benım sebebım darlıktan yada begenmeden dolayı degılde :
ıkı kucuk cocugum var ve ev koyde sobalı bır ev. cocuklar ben mutfaga gıttıkce arkamdan gelıp kapı hıc kapanmıyor ve odadakı ısı salon buyuklugundekı korıdor ve mutfaga dagılıp ısınamayız dıye.
belkı bırcogunuza garıp gelecek ama cocuklarla aynı odada oturup aynı odada yatıp aynı odada yemek yıyoruz. amerıkan mutfak olursa hıc olmazsa yemek kısmı ayrılacak. ben mutfakta ıs yaparken bır gozumle cocukları takıp edebılecegım. keza mısafırler ıcınde aynı mutfaga gırdıgımde yanlız kalmazlar ve bende eksık kalmamıs olurum :)
mutfagın derlı toplu olmasına gelınce bı yandan tv nı ızlersın hadı tv goruntu acısında degıl ozaman sesını duyarsın :) bı yandan ısını yaparsın esınle muhabbetını edersın (oyle umuyorum)
evet bence bır dezavantajı var oda agır yemeklerdekı kokular. ama ıyı bır davlumbaz alabılırsen o sorunda en aza ıner yada hıc kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?