açık sözlülük

4. buluşmada denilecek şey mi bu?:1shok:
kadınlar bakımlı erkek isteyince bazı erkeklerde bakımlı olmak terimini epeyce abarttı...nerdeyse bizden farkları kalmayacak...kaşlarını kadınlar kadar inceltenler var ııyğğğ

terbiyesiz birisymiş böyle bir adamla ilişki sürmez bir daha düşün derim. benimde çenemde kıllar çıkar eşim tüylü diye şaka yapar ama kırılmam gülerek söyelr. ama seninki direk alsana demiş onaneymiş ki. sinir oldum vallahi bence bırak o çocuğu odun adam nolcak.

Bu açıksözlülük değil terbiyesizliktir
Yokmuydu masada kola küllük falan geçirivereydin kafasına
Kusura bakma bende çok davranışlı biriyimdir anında tepki veririm deseydin

Ya bide bana kızmayın ama ne alakası var burçlarla
Türkiyede 75 milyon insan olduğunu düşünürsek
Her burçtan ortalama 6250000 insan var
Burçlarla karakter analizi çokta mantıklı değil yani
Çevresel etkenler, eğitim, aile, genetik faktörler dururken kimse burçlarına göre şekillenmez

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
a.s.
vereliniortakvereliniortak

Yıkıcı olmakla sözünü esirgememeyi birbirine karıştırmayın.
Bazı insanlar dalkavukluğunu gizlemek için, açık sözlülük dobralık maskesi altına sığınırlar.
Böyle patavatsız insanlardan mümkün olduğunca uzak durun, ne kendilerine hayırları vardır ne başkalarına...
Laf olsun diye konuşacağına susmayı bilmeli insan...

Ya ne güzel işte, adam daha başından kendini belli etmiş.
Evlenmek gibi bir hataya düşmeden gerçek yüzünü göstermiş.

Ulen kendi bedenlerinde öpülecek kılsız bi santim alan bulamazsın da kalkıp kolumuzdaki kılların lafını ederler.
Bi de üstelik daha dış kapının mandalıyken ederler.
Bence böyleleri dış kapının mandalı olarak da kalmalıdır zaten.

Benim de çıktığımızın ilk ayında, senin gibi 4.haftaya tekabül ediyor :)) sevgilim olacak hıyar :)) alnında ne çok kıl var demişti kıl dediği de hani küçük küçük çıkmış saçlar, hee alnım saç kaplıydı. Sonra bir iki daha birşey dedi ve dedim bu adam beni sevmiyor. Sevse görmez görse bile böyle demez. Pat diye kaba ve kırıcı şekilde. Ben ayrılmıştım. Bence sen de hiç bu lafları çekme, zaten bu çocukta da pek sevgi yok dediğim gibi seven insan görmezi görse bile bu şekilde demez. Hiç kendine bu lafları söyletme, kurtul gitsin...

Açıksözlümü patavatsızmı bilmiyo o açıksözlüymüş,patavatsızım demiyoda...

Bence kesinlikle ukalalık bu.
Benim sevgilimde başak ama ilk günden beri bu kadar kırıcı konuşmamıştır hiç.

bu açıksözlülükse açıksözlü olmak pek de iyi bir meziyet değimiş demekki bu biraz patavatsızlığa ve ukalalığa giriyor.daha 1 ay olmuş tanışıyorsunuz ve 4.buluşmada bunları söyleme hakkını kendinde görüyosa gerisini düşünemiyorum.
evt erkekler bize göre daha rahatlar kırılırmı gücenirmi demeden pat içlerinden geleni söylüyorlar
başak burcu aksine konuşurken seçtiği kelimelere oldukça dikkat eder.
sen de onda bir ksuur bul bakalım eleştir altta kalma daha yapıyormu.
aman yaa sanki hep biz dört dörtlük olmak zorundayız.

Ya Türk erkeklerine toplu eğitim seansları verilmeli ,hele evlenmeden önce şart koşulmalı,kadınlara nasıl davranılır,öküzlük açıksözlülük değildir konulu..

Son düzenleme:

sende ona çüşşş, hössst deyip kusura bakma ben açık sözlüğüm deseydinsempatiksalakcinni
neymiş hoşlanmıyomuş, tüm vucudunu onun istediği şeklemi sokcaksın yani, hoşlanmıyorsa bakmasın efendim, kolundaki tüye de takacaksa şiddetle uzak dur bu insandan.
açık sözlü olmakla öküz olmak arasında ince değil bayağı kalın bi çizgi varsempatiksalakcinni
düşünecek pek bişey yok bence bu konuda direkt çıkar hayatından geç olmadan

şu cümleyi gördükçe sinirim bozuluyor lmaz:
vur çantayı kafasına anlasın diycem ama nerdeeee klava:

of ya sinir olmaya başladım bu erkeklere iyiden iyiye kendini kaf dağında görüyorya en berbatı en şapşalı ona şaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…