Ya bide bana kızmayın ama ne alakası var burçlarla
Türkiyede 75 milyon insan olduğunu düşünürsek
Her burçtan ortalama 6250000 insan var
Burçlarla karakter analizi çokta mantıklı değil yani
Çevresel etkenler, eğitim, aile, genetik faktörler dururken kimse burçlarına göre şekillenmez
merhaba arkadaşlar ben bir aydır arkadaş vasıtası ile tanıştığım biriyle çıkıyorum, 4 defa buluşup konuştuk biraz eleştirel biri sanırım burcundan dolayı burcu bu arada başakmış. neyse konuşuyoduk her defasında ben açık sözlüyüm diyip ardından bişi diyordu. bugün kollarımdaki ayva kıllarıma bakıp alsana bunları dedi neye uğradığımı şayırdım neden dedim hoşlanmıyorum dedi seninde var dedim seninkiler aha uzun dedi bozuntuya vermedim ama içimden kırıldım ne yapmalıyımbilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar ben bir aydır arkadaş vasıtası ile tanıştığım biriyle çıkıyorum, 4 defa buluşup konuştuk biraz eleştirel biri sanırım burcundan dolayı burcu bu arada başakmış. neyse konuşuyoduk her defasında ben açık sözlüyüm diyip ardından bişi diyordu. bugün kollarımdaki ayva kıllarıma bakıp alsana bunları dedi neye uğradığımı şayırdım neden dedim hoşlanmıyorum dedi seninde var dedim seninkiler daha uzun dedi bozuntuya vermedim ama içimden kırıldım ne yapmalıyımbilmiyorumkismile
şu cümleyi gördükçe sinirim bozuluyorlmaz:
vur çantayı kafasına anlasın diycem ama nerdeeeeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?