- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
bende başak burcuyumda eleştirilerim asla bu tarz olmaz.. insanları kırmayı sevmiyorum,açık sözlü olmak demek bazen "patavatsızlıkla" karıştırılıyor ne yazık ki..bu na müdehale etmezsen eğer her seferinde kendince gördüğü bir kusuru suratına vuracaktır.buna açık sözlülük diycektir..sende açık sözlülük yaparak O na kısaca bundan hoşlanmdığını söyleyebilirsin..sevmiyorum bu tarz insanları...herşeyin bir uslubu vardır,daha farklı şekilde hoşlanmadığını ifade edebilir...
aynen daha simdiden böyleyse ilerde ne olur allah bilirbenim oğlumda başak burcu.başak burcu açıksözlüdür ve bi o kadarda ince ruhlu ve kibarlardır.
yanii senin arkadaşının burçla alakalı değil,patavatsızlıkla ve kabalıkla ilgili.salla gitsin daha yeniymiş zaten.şimdiden kollarındaki kılları söylüyorsa oooo ilerde kimbilir neler söyler.böyle erkekler komplekse sokar insanı.yol yakınken geri dön.
aynen daha simdiden böyleyse ilerde ne olur allah bilir
bence konu sahibide katali, orda lafini verip susturmaliydi onu :1closedeyes:
hem biz kadinlar zaten kompleksli varliklariz kaydirigubbakcemile3
bide insanin böyle sevgilisi varsa tümden kompleksli olur :1ninca:
valla ayril yada ayrilma diyemem, dememde...
ama ben olsam kendime saygi duydugum icin, bana saygisi olmayan insanlari hayatimdan cikaririmsüprizzzzz
önce biz kendimize saygi duyalimki sonrada erkeklerden saygi bekleyelim dimi
bu konuyla kelamin konusu nerdeyse ayniydi anlatmazsam olmaz simdi:roflol:
anlatiyorum:) kiz tüylüymüs :bbo: nisanlisi kiza sormus killarin var mi diyebenneyaptımki bide ben killi kadin sevmem demis sırnaşık şey isin garibide adamda cok killiymisdelikafadulden kizda evlenince nisanlisinin evinde yasamayi düsünüyomus, 15 kisilik bi aile :1shok:
kiz 15 kisiyle ayni evde yasamayi degilde killarini sorun ediyodu :roflol: 15 kisilik evde killarini nasil alcaksa artik kafamçokkarıştı
15 kisi geyik yapip etiketleri doldurdukca doldurmustu, kazen ise o etiketleri görünce cilgina dönmüstü kötükedihüso o kadar kizdiki kknin ilk toplu katliamini yapip 15 kisiyi birden banladisempatiksalakcinni
hatirlayanlar muhtemelen vardir :roflol: hafizalardan silincek türden bisey degildide :smiley-cool:
sonra ne oldu diye sorarsaniz o 15 mapisdas kanka oldu olumunekankayizsmile
ve 15li mapisdasin biri ta karsinizda:smiley-cool: ne günlerdi beaahhh
kusura bakmayin konu disi oldu ama iki konuda birbirine benziyo o bakimdan anlattim
Açık sözlülük başka had bilmemezlik başka.:mymeka:
Adam resmen odun..Daha 4.buluşmasında hangi hakla böyle bir diyaloğa giriyor anlamıyorum.:umursamaz:
Nasıl bir gençlik var şimdi akannehir
bu konuyla kelamin konusu nerdeyse ayniydi anlatmazsam olmaz simdi:roflol:
anlatiyorum:) kiz tüylüymüs :bbo: nisanlisi kiza sormus killarin var mi diyebenneyaptımki bide ben killi kadin sevmem demis sırnaşık şey isin garibide adamda cok killiymisdelikafadulden kizda evlenince nisanlisinin evinde yasamayi düsünüyomus, 15 kisilik bi aile :1shok:
kiz 15 kisiyle ayni evde yasamayi degilde killarini sorun ediyodu :roflol: 15 kisilik evde killarini nasil alcaksa artik kafamçokkarıştı
15 kisi geyik yapip etiketleri doldurdukca doldurmustu, kazen ise o etiketleri görünce cilgina dönmüstü kötükedihüso o kadar kizdiki kknin ilk toplu katliamini yapip 15 kisiyi birden banladisempatiksalakcinni
hatirlayanlar muhtemelen vardir :roflol: hafizalardan silincek türden bisey degildide :smiley-cool:
sonra ne oldu diye sorarsaniz o 15 mapisdas kanka oldu olumunekankayizsmile
ve 15li mapisdasin biri ta karsinizda:smiley-cool: ne günlerdi beaahhh
kusura bakmayin konu disi oldu ama iki konuda birbirine benziyo o bakimdan anlattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?