açık sözlülük

Patavatsızlıkk resmen bu söylediği resmen kıl yarışına girmiş adam seninki uzun benimki kısa diye

bende başak burcuyumda eleştirilerim asla bu tarz olmaz..

Bende başağım ve arkadaşa katılıyorum o başak olamaz sazan burcu bence klava:

ay başlık sahibi bi daha uğramamış biz habire yazıyoruz, belki sevgilisine laf ettik diye kızmıştır

benim oğlumda başak burcu.başak burcu açıksözlüdür ve bi o kadarda ince ruhlu ve kibarlardır.

yanii senin arkadaşının burçla alakalı değil,patavatsızlıkla ve kabalıkla ilgili.salla gitsin daha yeniymiş zaten.şimdiden kollarındaki kılları söylüyorsa oooo ilerde kimbilir neler söyler.böyle erkekler komplekse sokar insanı.yol yakınken geri dön.

aynen daha simdiden böyleyse ilerde ne olur allah bilir
bence konu sahibide katali, orda lafini verip susturmaliydi onu :1closedeyes:
hem biz kadinlar zaten kompleksli varliklariz kaydirigubbakcemile3
bide insanin böyle sevgilisi varsa tümden kompleksli olur :1ninca:
valla ayril yada ayrilma diyemem, dememde...
ama ben olsam kendime saygi duydugum icin, bana saygisi olmayan insanlari hayatimdan cikaririmsüprizzzzz
önce biz kendimize saygi duyalimki sonrada erkeklerden saygi bekleyelim dimi

aynen katılıyorum sana.

önce dönüp kendilerine baksınlar.kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.:mymeka:

ayy o kadar rahatsız olmuşum ki rüyama girdi... kendimi bir adama dilin pabuç ; beynin kuş kadar derken gördüm bilmiyorumkismile

Kanka bizi tarihin tozlu sayfalarına götürdün:roflol::roflol::roflol:

açık sözlülük kalp kırmak değil..ona ne senin kolundaki ayva tüyünden..hemde bunu 4.buluşmada dio..demek 1 sene çıksanız o daha açık sözlülük adı altıda ne kalpler kırcakkk.

Patavatsızlıktan başka birşey değil.
Bende başak burcuyum.Evet bazen bende açık sözlülüğü geçip patavatsız olabliyorum ama
yeni tandığım bir insana 4. görüşümde demem bunu.
Bence görüşmeyin canınız yanar...

bence açık sözlülük bu değil ki bu düpedüz patavatsızlık..çok saçma yaa nasıl der bir erkek bunu bir bayana....açık sözlülğk bambaşka bişey

Açık sözlülük başka had bilmemezlik başka.:mymeka:
Adam resmen odun..Daha 4.buluşmasında hangi hakla böyle bir diyaloğa giriyor anlamıyorum.:umursamaz:
Nasıl bir gençlik var şimdi akannehir

valla aynen katiliyorummmmm böyle birsey mi olur yaaaa acik sözlülükle bunun hic alakasi yok onu söyleyimmmm cok patavatsiz üstelik daha 4.bulusmada hemde bir bayana bu ne yaa böyle birsey denir mi

Hatırlanmaz mı hiç
O konuyu açan hatun kişi bi alemdi delikafadulden
Ama sizin mapıstan çıktıktan sonraki halleriniz daha bi alemdi sempatiksalakcinni
Kazen'in etiketiyse tam bombaydı akannehir
O günden sonra insanlar etiketleri sadece okul defterlerinde kullanır oldu eyvahedigeldismile

Konu sahibi arkadaş bir daha gelir gelmez bilemem ama içimdekileri ben de yazivereyim

Hödüklüğün adı ne zamandan beri açıksözlülük olmuş :mymeka:

Terbiyesize bak, daha 4. buluşmada kılına, tüyüne takmış...

Size gelince; ne yapayım diye soruyorsunuz, ilginç CADIARZU

Aramızda henüz hiç bir sevgi bağı bile oluşmamış birini (heleki böylesine açık sözlüsünü !!!) hayatımdan son sürat çıkarırdım yasakkelime

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…