açık sözlülük

ve izninle dipçik not ekliycem delikafadulden
kelam vaasında kk da ilkler yaşandı
ilk defa tüm kk hemfikirdi
ilk toplu katliam
patronun konuya yorumlar yazması
kkda etiketlerin kaldırılması
kazenin o bombaa etiketi vardı bi de:roflol::roflol::roflol:
zaman makinesine girdim şu an :roflol:

patavatsız bile denemezki öküze yazık
canım daha ilk aydan böyle açık sözlü sempatiksalakcinni bi adam evlenip 3 5 yıl olunca napar Allah bilir anın da terket nedemek benim de kocişimin kılı az benim de maşallah hele saçlarım heryerde banyoyu bile temizlerken adamların kılı dökülür ve kadınlar kızar bizdeyse benim saçlarım heryerde diyorum o sadece gülümser daha 3yıllık evlilikte tık duymadım ki duysam kafası kopar
canım ya genetik tabiki kötü görünse sen şimdiye kadar rahatsız olurdun olmamışsın ki takmamışsın bugün oto b... takan adam yarın nelere takar bi an önce kaç kurtul kaydirigubbakcemile

selam kızlar bende zaten o gün bi kaç dakika sonra yanından kalkıp hızlı hızlı otobüs duarklarına doğru gittim arkamdan geldi oturduğumuz yer farklı olmasına rağmen benle aynı otobüse bindik. bişiler böyledi tersledim. sonra bi kaç gün msneden konuştuk soğuktum ona karşı ve ardından bu mesajı yazmış (burnunda et var onun için ameliyat olucak)

farkında olmadan kalbini kırıdm haklısın benle konuşmayada bilirsin küsede bilirsin ama yarın ameliyata gircem bu ameliyattan sağ çıkarmıyım bilmiom o yüzden hakkını helal et benim hakkım sana helal hoş olsun senin kalbini kırdıysam affola hoşçakal k.i.b.k a.e.o

pis ,ahlaksız, patavatsız sapık gebersin demek ki seni bile bile kırmış valahi bu çocuk kızlar konusunda çok deneyimli maksadıda dalga geçip eğlenmek ve bu olanlarıda alay ederek erkek arkadaşlarına anlatmak en son numarasıda acındırmak!

sil gitsin msn den face nden, dalga geçiyo aklınca, hakkını helal etmiş, sanki beyin ameliyatı olcaksempatiksalakcinni

Burun eti ameliyatından sağ çıkıp çıkmayacağı belli mi değilmiş, :roflol::roflol:

Çok *içmiş bu , ağıza baksana sen

Yok kardeşim bırak sen bunu, hem öküz hem yalancı hem de duygu sömürücü.

Son düzenleme:
Onun yaptığına açık sözlülük denmez. Açıkça haddini bilmiyor denir. Ayrıca burun etini aldırırken beyin ameliyatı oluyormuş moduna girip duygu sömürüsü yapacak kadar da zavallı biriymiş :)) Seni kandırmaya çalışıyor aklı sıra, uzak dur kardeşim bu çocukten seni üzmekten başka bir şey yapmaz.

bırak ya dangalağın teki açık sözlü olmak bu değil nefret ederim böyle erkeklerden tipitip ya alsanaalsanasmile

böyle adamlar aşırı kompleksli olur

sakın geçmiş olsun mesajı falan atma arama da

yol ver gitsin salağa

ameliyat olacakmış da helallik istiyo dalga geçer gibi muhattap bile olma

Burun ameliyatından kimse ölmedi merak etmesin
Hangi hakkını helal etmiş o da ayrı bi mevzu alsanaalsanasmile
Sil bacı msn feys tivitır nesi varsa sil
Verilmiş sadakan varmış adamın öküzlüğünü erken gördün

canım ya kaç demiştim ama bu mesajından sonra ona yazık sana da yazık olmadan inan kaç hemen herhalde nazlanıp onun nazını çekecek kimsesi yok mesaj yaz evet geçmiş olsun burnundaki eti alırlarken dikkat et te beynin o boşluktan düşmesin diye yaz ve inan uğraşma bu tip adam olur diye yoksa bu derdim varda daha çok dertlerini okuruz

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Süpersiniz yaa :lepi:

Bu odunla bir dakikanı dahi heba etme konu sahibesi arkadaşımsengözlerimebaksanab

kızlar ya hepinizin ağzına sağlıkkk.öle güzel kalaylamışsınız ki o patavatsızı ..burda okudukça helal kızlar yürüyün kim tutar sizi diorummmmm

delikafadulden çokk güldümm

bu odunsu yaşam formu ne zaman açık sözle bişi dese senin kalbini kırıcak.
sakın sakın ama sakın birisinden hoşlanıyorum diye beğenmediğiniz bi özelliğine katlanmayın.
sakın diyorum..
düzelir hele hele hiç demeyin.
üzdü mü seni kalbini kırdı mı bi kere, emin ol devamı 100 kat daha beteri ile gelicek demektir.
benden demesi.

Bir daha hiç arayıp sorma bile.
Aklı sıra duygu sömürüsü yapmak istemiş.:hulya:

Ahhh canım benim!!!
Ne acıklı!:gitme:
Adamceğiz ne kadar içlenmiş...
Hemen helaleşseydiniz barem..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…