açık sözlülük

senin de burnun büyük deseydin... küçük bir burnu varsa da mecazi anlamda haklı olurdun en azında...

klava: nee igrenc bi ki$ilik ya kusura bakma canim da bu samimiyetini nerden buldu cok merak ettim

hayır yani anlamıyorum bu cesareti bu cüreti kendinde nasıl bulup da daha 4.buluşmadan kıl tüy muhabbetine giriyor onu anlayamıyorum bu ne ukalalık kendini bilmezlik cahillik. hemde açıksözlülük kisvesi altında. benim eski erkek arkadaşım da başaktı ama asla böle birşeyin lafını etmezdi. insanlık hali olabiliyor zaman zaman vücudumuzda.asla ve asla dile getirmezdi. ben bazen kendim sölerdim hatta, o ne önemi var farketmedim bile der kapatırdı.

fazla yuz vermissin, sımartmıssın, kendini adamdan saymıs, karsisinda da begenilmeyi, nikahına alınmayı dorgozle bekleyen bir kız var sanmıs....haa adam gibi adam ne kadar da sımartılsa boyle sacmasapan kıl tuy muhabbetlerine girmez o ayrı....bu herife 4 bulusma cok bile...nasıl sinirlendim, boylelerine vereceksin sopayı....

masadan kalkıp gidecektin ben olsam 1 dk bile durmazdim

super yorum
hahahaha valla cok haklısın

Bence de açıksözlülük başka birşey,
birde nerede ne konuşacağını ve uslubunu bilmek başka birşey.
Patavatsızın tekiymiş.
Açıksözlü olacağım diye, kırıp geçirmeninde anlamı yok.
Daha samimiyetiniz neymiş.
İnsan samimi bile olsa böyle birşeyi duymek istemez karşıdakinden.
İyi ölçün tartın.

Herşeyi burçlara bağlarsak bende akrebim en ürkütücü burçlardan biri
Bence insanların bir kısmı burcu bir kısmıda açık sözlüyüm arkandan konuşupta günahına girmem gibi laflarla herşeyi söyleyip dürüst insan muamelesinde olmak istiyor
Açık sözlü olmakla patavatsızlık arasında fark var ?

canım o bence burç falan değil hastalık...yol yakınken ke silişkini çok ciddiyim daha şimdiden bunu diyorsa sonradan neler der...nefret ettiğim erkek tipi ah o bana dicekti öyle neler derdim neler...o akdın olcakmış bence yanlışlıkla erkek olmuş baksana senin bile önemsemediğin şeyi takmış kafasına hem ben de almam kollarımdaki tüyleri zaten az alınca sert sert çıkıcak onlarla mı uğraşıcaz ...sen ayrıldın mı onu söyle?

kadınların tamamen tüysüz yaratıklar olduğunu mu sanıyor?oysaki bazı cinslerimiz var ki erkeklere taş çıkarırnaniknanik

boşver onu ya,açıkçası böyle şeylere dikkat eden erkek bana garip gelir..sevgilim bile 1 senelik tüylü kollarımı alınca 1 hafta sonra farketmişti..bilmiyorum yani herşey olabilir eşcinsellik belirtileri bile olabilir,ha ama zevki öyle olanlarda vardır bilemem,ben yadırgarım daha yeni samimi olduğun insana bunu dersen..

kızın kolları çocuğunkinden daha mı tüylüymüş yani
seninkiler daha uzun demiş ya kıza

4 buluşmada kafasına göre sahiplenip sanki onun bişeyiymişsin gibi ne hakla vücudun hakkında yorumda bulunuyor anlamıyorum..bence bu ilişkiyi devam ettirme.çünkü devam ettirsen ilerde en ufak bir şeyde mane bulur..nolmuşki kolunda hafif tüyler varsa herkeste var anormal mi yani..valla kocası insanı oludğu gibi kabul etmeli. aynı evin içinde olunca yeri gelince tüyün ,kılın gibi ufak şeyler yada vücuttaki şeyler sorun olmamalı.yeri gelicek kaşın uzayacak onun keygfine göre mi..yeri gelecek moralin bozuk olur bakımsız olursun bu adam herşeyi takar..ileriyi düşün en basitinden hamile olsan 1000 tane mane bulur..yok yokk devam ettirme patavatsız bu..

ikinci bi kelam vakasi delikafadulden
daha 4.bulusmaniz ve adam sana kollarindaki killar benimkilerden uzun diyo :1shok: ilginccc sempatiksalakcinni
simdiden bu kadar yüz verirsen- kii senle bu denli konusmaya cesaret ediyosa fazlasiyla yüz vermissin demektir, isin is valla
bu adam yüzünden kollarindaki tüyleri alirsan hic sasirmam yani
ayriyetten acik sözlülük ve patavatsizligin arasinda daglar kadar fark vardir :1closedeyes:
bide burclarla ne alaka yani:sm_confused: adam odunsa burcunun ne günahi var mirmirmirmir

Son düzenleme:
bu konuyla kelamin konusu nerdeyse ayniydi anlatmazsam olmaz simdi:roflol:
anlatiyorum:) kiz tüylüymüs :bbo: nisanlisi kiza sormus killarin var mi diyebenneyaptımki bide ben killi kadin sevmem demis sırnaşık şey isin garibide adamda cok killiymisdelikafadulden kizda evlenince nisanlisinin evinde yasamayi düsünüyomus, 15 kisilik bi aile :1shok:
kiz 15 kisiyle ayni evde yasamayi degilde killarini sorun ediyodu :roflol: 15 kisilik evde killarini nasil alcaksa artik kafamçokkarıştı
15 kisi geyik yapip etiketleri doldurdukca doldurmustu, kazen ise o etiketleri görünce cilgina dönmüstü kötükedihüso o kadar kizdiki kknin ilk toplu katliamini yapip 15 kisiyi birden banladisempatiksalakcinni
hatirlayanlar muhtemelen vardir :roflol: hafizalardan silincek türden bisey degildide :smiley-cool:
sonra ne oldu diye sorarsaniz o 15 mapisdas kanka oldu olumunekankayizsmile
ve 15li mapisdasin biri ta karsinizda:smiley-cool: ne günlerdi beaahhh

kusura bakmayin konu disi oldu ama iki konuda birbirine benziyo o bakimdan anlattim

Son düzenleme:
inannmıyorummmohaoldumsmile o insanla bi ömür değil 1 dkkamı bile geçirmem ben :1shok: arkdaşım ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden ayrılırdım bikere erkekler birazda kendilerine baksın mesela ona bidaki buluşmanızda onun bi kusrunu pat die yüzüne söleyiver ay seninde burnun nekdar çirkinmiş, yada ay hiç fiziğin hoşuma gitmiyo ben daha şöle kaslı maslı isterdim filan de bakalım o suratı şekilden şekile nasıl giriyo çıkıyo zaten görürsün sonrada deki benm kolumdaki kıllarla seninde bu beğenmedği özelliğinden birini söle hatta rsmen vücudundan bi bölgeyle dalga geçer gibi söle uyum kuramadığım için güle güle sana dee emin ol oda ona yeter salla gitsin yaa böle adamı düşünüpte fikir bile alınmaz yani odunmudr nedir sinir oldum:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…