senin de burnun büyük deseydin... küçük bir burnu varsa da mecazi anlamda haklı olurdun en azında...
senin de burnun büyük deseydin... küçük bir burnu varsa da mecazi anlamda haklı olurdun en azında...
d.tünde kocaman diye ekleseydi dimi:roflol::roflol:
yaw adam recep ivedik işte nesiyle çıkcan bu adamınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
merhaba arkadaşlar ben bir aydır arkadaş vasıtası ile tanıştığım biriyle çıkıyorum, 4 defa buluşup konuştuk biraz eleştirel biri sanırım burcundan dolayı burcu bu arada başakmış. neyse konuşuyoduk her defasında ben açık sözlüyüm diyip ardından bişi diyordu. bugün kollarımdaki ayva kıllarıma bakıp alsana bunları dedi neye uğradığımı şayırdım neden dedim hoşlanmıyorum dedi seninde var dedim seninkiler aha uzun dedi bozuntuya vermedim ama içimden kırıldım ne yapmalıyımbilmiyorumkismile
:roflol::roflol: Buna da çok güldüm,recep ivedik :roflol:
Ulen kendi bedenlerinde öpülecek kılsız bi santim alan bulamazsın da kalkıp kolumuzdaki kılların lafını ederler.
Bi de üstelik daha dış kapının mandalıyken ederler.
Bence böyleleri dış kapının mandalı olarak da kalmalıdır zaten.
merhaba arkadaşlar ben bir aydır arkadaş vasıtası ile tanıştığım biriyle çıkıyorum, 4 defa buluşup konuştuk biraz eleştirel biri sanırım burcundan dolayı burcu bu arada başakmış. neyse konuşuyoduk her defasında ben açık sözlüyüm diyip ardından bişi diyordu. bugün kollarımdaki ayva kıllarıma bakıp alsana bunları dedi neye uğradığımı şayırdım neden dedim hoşlanmıyorum dedi seninde var dedim seninkiler aha uzun dedi bozuntuya vermedim ama içimden kırıldım ne yapmalıyımbilmiyorumkismile
Ya bir daha görüşmeyeceksin ya da tüylerini onunkilerle aynı boya getireceksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?