Açıkçası imrendim

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar merhabalar ben 5 yıldır evliyim. Ve hiç tatile gidemedik ev aldım kredi borcu yüzünden bu yazda ancak memlekete gidicem her sene olduğu gibi çok istiyorum tatile gitmek ama olmuyor bir türlü eşimde sabret bu sene olmazsa seneye diyor..

Neyse bugün teyzemin kızı tatile gidiyor eşi ve çocuğu ile eşinin iş yeri ücretsiz tatile gönderiyor muş normalde onlarında borcu var gidemezler Di bu arada kuzenimi çok seviyorum çok iyi anlaşırız ama foto falan atıyor gerçekten imrendim bende isterdim şansa gidiyor iş yeri sayesinde bir hafta kafa dinleyecek..

Bende o kadar isterdim ki.. Sıcakta evde oturuyoruz eşim çalışıyor çok yoğun.. Bizede nasip olsa keşke tabi bunada şükür sağlık olsun..

Borcunuz bittiğinde erken rezervasyon yaparak çok iyi bir tatile gidebilirsiniz
Aslında bulunduğunuz şehirde bile tatil olmasa da güzel etkinlikler yapabilirsiniz.
Elbette şehir değişikliği güzel ama imkanlar içinde herşey yapılıbilir

Merhaba ,
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?
Öncelikle tatil için çok çok büyük bir bütçe gerekmiyor yani cebinize göre tatillerde yapabilirsiniz . Günü birlik tatiller evde yiyecek içeçek ayarlayıp yolda fazla masraf etmemek için :) ben kendim de çalışıyorum bizde borç içindeyiz her evli çiftin olduğu gibi ama arada da birşeyler yapmak gerekir . Akşamları bir yürüyüşe çıkmak bile çok iyi gelebilir . Günümüz zaten gittiği tatilden keyif alma derdinden çok aman falanca gitti hikaye attı bende gideyim atayım tamamen gösterişli göstermelik egolu bol havalı tatiller :)) o yüzden canınızı sıkmayın evinizi daha çok sevinn :)) hem pandemi sürecindeyiz hastalık kol geziyor nereye güvenip gidilir ki bu devirde. Şimdi bite Deltası çıkmış yakında prosu da gelir

e napalım canım herkesin durumu aynı olmuyor ki
koskoca ülkede zaten sadece teyze kızın gitmiyor ki bir sürü kişi tatile gidiyor, borcu olan olmayan bir sürü kişi bir şeyler ayarlayıp gidebiliyor. Yani kıskanacak olsan hepsini kıskanmak lazım e öyle de ömür geçmez.
Bu kadar kendinizi kapamaktansa ucuz yollu ufak bir tatil ayarlayın olmadı.

Arkadaşlar merhabalar ben 5 yıldır evliyim. Ve hiç tatile gidemedik ev aldım kredi borcu yüzünden bu yazda ancak memlekete gidicem her sene olduğu gibi çok istiyorum tatile gitmek ama olmuyor bir türlü eşimde sabret bu sene olmazsa seneye diyor..

Neyse bugün teyzemin kızı tatile gidiyor eşi ve çocuğu ile eşinin iş yeri ücretsiz tatile gönderiyor muş normalde onlarında borcu var gidemezler Di bu arada kuzenimi çok seviyorum çok iyi anlaşırız ama foto falan atıyor gerçekten imrendim bende isterdim şansa gidiyor iş yeri sayesinde bir hafta kafa dinleyecek..

Bende o kadar isterdim ki.. Sıcakta evde oturuyoruz eşim çalışıyor çok yoğun.. Bizede nasip olsa keşke tabi bunada şükür sağlık olsun..
Siz çok fazla takıntılı birsiniz bana göre. Konularınızdan bunu fark ettim. biri araba alsa arabam yok diye üzülüyorsunuz. İki kişi samimi olsa beni dışladılar diye üzülüyorsunuz. Ona alında bana alınmadı vs. Hayata bakış açınızı değiştirmeniz lazım. Bu kadar takıntı ile yaşamak çok zor çünkü

Nasıl bir tatil istiyorsunuz? Bütçenize göre yapabilirsiniz.Kimisi otele gider,kimi kiralık ev tutar,kimi çadırını alıp koy koy gezer.Bana göre hepside eğlenceli tadını çıkarmayı bilirseniz tabi .

Haklısın tatil çok güzel. Ben de çok severim.
Biz de bu virüs yüzünden 2 yıldır deniz kenarına bile gidemedik.
Aşılandık,gideriz diyorduk,şimdi de deltası, delta plusı,lambdası çıktı.
Günübirlik kendi çapınızda gidebilirsiniz. Çok aşırı masraf olmaz. Konaklamalı tatile göre çok yorucu oluyor ama en azından denize girmiş olursunuz.

Ohoo kimler kimler tatillere gidiyor
Hepsinin içinden bi kuzeninize takıldıysanız onun adı imrenmek değil
Az çok konularınızı bildiğim için içim rahat bi şekilde yazıyorum bu tespiti

Ayrıca hem ev hem tatil hem o hem bu hepsi bi anda olmuyor yani
Üstelik tek maaşla
Ne bileyim çok da sürpriz değil bence tatile gidememeniz

Borcunuz bittiğinde erken rezervasyon yaparak çok iyi bir tatile gidebilirsiniz
Aslında bulunduğunuz şehirde bile tatil olmasa da güzel etkinlikler yapabilirsiniz.
Elbette şehir değişikliği güzel ama imkanlar içinde herşey yapılıbilir
Cnm haftaya ailemin yanına gidiyorum nasipse yakın aqua park falan var ama çok kalabalık

Merhaba ,
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?
Öncelikle tatil için çok çok büyük bir bütçe gerekmiyor yani cebinize göre tatillerde yapabilirsiniz . Günü birlik tatiller evde yiyecek içeçek ayarlayıp yolda fazla masraf etmemek için :) ben kendim de çalışıyorum bizde borç içindeyiz her evli çiftin olduğu gibi ama arada da birşeyler yapmak gerekir . Akşamları bir yürüyüşe çıkmak bile çok iyi gelebilir . Günümüz zaten gittiği tatilden keyif alma derdinden çok aman falanca gitti hikaye attı bende gideyim atayım tamamen gösterişli göstermelik egolu bol havalı tatiller :)) o yüzden canınızı sıkmayın evinizi daha çok sevinn :)) hem pandemi sürecindeyiz hastalık kol geziyor nereye güvenip gidilir ki bu devirde. Şimdi bite Deltası çıkmış yakında prosu da gelir
Çok haklısın cnm bizde haftaya ailemin yanına Karadeniz tarafına gidiyoruz ordada yeşillik bağ bahçe var kısmet cnm çok güzel yazmışsın teşekkür ederim 🥰

Sadece teyze kızınız değil çoğu insan tatile gidiyor. Kimi bedavaya üç beş tatil yapıyor kimi 12 ay taksit ödeyip bir haftalık bir tatil yapıyor. Kimisi de bizim gibi hiç yapamıyor😊 ben de bazen imreniyorum ama napalım şartlar bu

Kıştan yapın rezervasyonunuzu. Arkadaşım kışın; 2 yetişkin, 2 çocuk 1.250den bodrum 5 yıldızlı otelde 1 hafta kaldılar.
Aklınızda bulunsun ☺️

Tam olarak aynı durumdayım. Kıskanmak değil de insanın canı istiyo resmen. 4 senedir anca memleketlere gidildi insan bide böyle ayağımı uzatıp yatayım istiyor.

e napalım canım herkesin durumu aynı olmuyor ki
koskoca ülkede zaten sadece teyze kızın gitmiyor ki bir sürü kişi tatile gidiyor, borcu olan olmayan bir sürü kişi bir şeyler ayarlayıp gidebiliyor. Yani kıskanacak olsan hepsini kıskanmak lazım e öyle de ömür geçmez.
Bu kadar kendinizi kapamaktansa ucuz yollu ufak bir tatil ayarlayın olmadı.
Cnm çok haklısın ama insan istiyor nefsi işte şuan eşim o kadar yoğun ki izin alamam borç bitsin seneye en güzel yere götürücem diyor izinleri var içerde bu sene yine Karadenize ailemin yanına gidicem evime yakın aqua park var ama aşırı kalabalık

Gidersiniz bu kadar dert etmek anlamsız bence!
İmrenmek degil de kıskanmışsınız
Siz kabul etmeseniz de ..

Milletin yapıp ettiklerine bu kadar özenmeyin. Borcunuz bitsin gidersiniz
Evet kıskanmadım desem yalan olur inşallah 🤲

Siz çok fazla takıntılı birsiniz bana göre. Konularınızdan bunu fark ettim. biri araba alsa arabam yok diye üzülüyorsunuz. İki kişi samimi olsa beni dışladılar diye üzülüyorsunuz. Ona alında bana alınmadı vs. Hayata bakış açınızı değiştirmeniz lazım. Bu kadar takıntı ile yaşamak çok zor çünkü
Evet aşırı takıntılıyım maalesef

Back
X