Açıkçası imrendim

Kredi borçlarımız var ve eşim yoğun çalışıyor iznini kullanmak istemedi açıkçası bir an evvel bitsin seneye kullanırım diye ve yaz mevsiminde çok iş oluyor eşimin iş yerinde hani istese verirler ama borçla gidilir tatilede o da seneye olsun diyor borçlarımız hafifler diyor
Eşiniz pazar gündemi çalışıyor çalışmıyorsa evinizin yakınlarında park varsa oraya bile gidilir illa araba şart değil evinizde pisirdiginiz basit şeyleri yanınıza alırsınız olur biter kahvaltilik, patates kızartması,kısır, börek oldu bitti.Sabah erkenden gidersiniz aksama kadar kalırsınız.

ben de öyle tahmin etmiştim o civarlarda bungalow tatili güzel oluyor

uçaktan sonra ulaşımı nasıl hallettiniz

bizim en büyük sıkıntımız o

yani olimpos a hep araba ile gittik o da çok uzun yolculuk gerektiriyor, kısa kaçamak için fazla oluyor
Otogardan olymposa giden araçlar var. 23 TL otobüs bileti. Ulaşımı kolay. 15 dk da bir araç var.

İmrenmek ayrı,kıskanmak ayrı seyler.

Eşiniz pazar gündemi çalışıyor çalışmıyorsa evinizin yakınlarında park varsa oraya bile gidilir illa araba şart değil evinizde pisirdiginiz basit şeyleri yanınıza alırsınız olur biter kahvaltilik, patates kızartması,kısır, börek oldu bitti.Sabah erkenden gidersiniz aksama kadar kalırsınız.
Çalışıyor cnm ve zor izin veriyorlar

Bütçenize uygun seyler yapabilirsiniz gunubirlik de olsa değişikliklik olur. Evden uzaklaşmak iyi geliyor.Mesela biz de sakarya bolu bu taraflara yakın oturuyoruz günübirlik gidiyoruz. Bu aralar bebekten çıkamasak da. Illa ege antalya marmaris bodrum kuşadası olmasına gerek yok paranız olunca oralara da gidersiniz. Yakın şehirlere çevre illere gidebilirsiniz. Biz geçen yıl deniz kenarı olmayan bir ilde otele gitmiştik havuzu fln gayet iyiydi. Yakininizdaki mesire alanlarına piknik yapmaya gidebilirsiniz. Doğada yürümek iyi geliyor insana. Milyarlar harcamadan da monoton hayata değişiklik yapılabilir.
Evimin önünde kocaman mesire alanı var ama her zman gidilmiyor ki

Borç ödemek için izin bile kullanmadan çalışan adama sürekli buradaki gibi tatile gidemedik diye sızlanmıyorsunuzdur umarım.

Hadi siz ailenizin yanına gideceksiniz, eşiniz dur durak bilmeden çalışıyor. Asıl onun işi zor.
Bazen tartışıyorum yanlış biliyorum ama çok bunaldım

Ne yapsın eşiniz, neden tartışıyorsunuz ki bu konuda?
Nefes almadan, izin kullanmadan çalışan eşe tek laf söylememeniz lazım.
Sosyal medyayı kullanmayın boş süre, oturduğunuz yerden dert sahibi oluyorsunuz resmen.

Kalbinizi kırmak istemiyorum ama açık olucam her zaman düşüncelerimi söylerim. Gerçekten eşinizin yerinde olsam sizin gibi memnuniyetsiz bir kadınla asla evli kalamazdım. Haftanın 7 günü eşşek gibi çalışıcam totomdan ter akıcak. Aldığım maaş kredilere gidecek evlilik borçlarına annem yardım edecek ödeyecek düzenli ama eşim evde oturup yok tatile gidemedim yok altın yapamadım yok arabamız yok diye başımın etini yiyecek. Asıl ben sizinle tartışır öyle armut piş ağzıma düş olmaz elini taşın altına koy bizim borçlarımızı annem ödüyor senin bana yardım etmen destek olman gerekirken koca kadın destek çıkıyor derdim. Ama şunu diyim adam uzun yıllar sizi çeker mi çekmez mi bilemem ama bir yerden sonra iyi patlayacağı kesin. Milletin her şeyini özeneceğine eşine destek çık

Son düzenleme:
Kalbinizi kırmak istemiyorum ama açık olucam her zaman düşüncelerimi söylerim. Gerçekten eşinizin yerinde olsam sizin gibi memnuniyetsiz bir kadınla asla evli kalamazdım. Haftanın 7 günü eşşek gibi çalışıcam totomdan ter akıcak. Aldığım maaş kredilere gidecek evlilik borçlarına annem yardım edecek ödeyecek düzenli ama eşim evde oturup yok tatile gidemedim yok altın yapamadım yok arabamız yok diye başımın etini yiyecek. Asıl ben sizinle tartışır öyle armut piş ağzıma düş olmaz elini taşın altına koy bizim borçlarımızı annem ödüyor senin bana yardım etmen destek olman gerekirken koca kadın destek çıkıyor derdim. Ama şunu diyim adam uzun yıllar sizi çeker mi çekmez mi bilemem ama bir yerden sonra iyi patlayacağı kesin. Milletin her şeyini özeneceğine eşine destek çık
Bir insan bu kadar memnuniyetsiz olabilir mi?

Allah eşine sabır versin.

Otel tatili degil de,gunubirlik ucuz turlar oluyor, bazi yerlerde reklami karsima cikiyor. Oyle seylere baksaniz misal 210 TL gece yola cikiyorlar ertesi gece birakiyorlar. Hem gezersiniz hem farkli yeer gorursunuz.

Bungalov tarzı evler var. Biz bu yıl 8 gün için 2400 TL ödedik. İki kişi için. Kahvaltı ve akşam yemeği dahil. Otel tatilinden bin kat daha çok keyif alıyorum. Denizin dibinde, doğayla iç içe yerler var. Uçağa da iki kişi 800 TL ödedik. ☺️ 3200 TL ye 9 gün 8 gece tatil yaptık.

rezervasyonunuzu ne zaman yaptırsınız ? çünkü yarım pansiyona günlük iki kişi 300 tl çok çok düşük bir rakam. ancak aylar önce yapılan rezervasyona bu rakam olabilir bu şartlarda.

rezervasyonunuzu ne zaman yaptırsınız ? çünkü yarım pansiyona günlük iki kişi 300 tl çok çok düşük bir rakam. ancak aylar önce yapılan rezervasyona bu rakam olabilir bu şartlarda.
Bir hafta önce yaptık. Haziran ve Eylül aylarında bu fiyatlar oluyor. Gitmeden önce tesisi arayıp geleceğinizi söylerseniz yeterli oluyor. Biz daha önce bir kaç kez daha gittik. Hep bu dolaylarda fiyatlar.

Başka bir konuya daha aynı yorumu yazdım.
Bazen kocalara acıyorum, yazık adamlara.

Konu sahibi arkadaşım iş bulun, çalışın.
Adama tatildi, arabaydı, altındı dırdır etmeyi de bırakın.
Burada tanımadığınız insanlara ‘canım’ diye hitap edeceğinize, kocanıza iki çift güzel söz söyleyin de adamın yorgunluğu dinlensin.

Başka bir konuya daha aynı yorumu yazdım.
Bazen kocalara acıyorum, yazık adamlara.

Konu sahibi arkadaşım iş bulun, çalışın.
Adama tatildi, arabaydı, altındı dırdır etmeyi de bırakın.
Burada tanımadığınız insanlara ‘canım’ diye hitap edeceğinize, kocanıza iki çift güzel söz söyleyin de adamın yorgunluğu dinlensin.

ay şu "cnm" meselesine ben de takılmıştım ama oraya gelene kadar ohhhoo diye düşünüp birşey dememiştim.
tercüman oldunuz.

Bir hafta önce yaptık. Haziran ve Eylül aylarında bu fiyatlar oluyor. Gitmeden önce tesisi arayıp geleceğinizi söylerseniz yeterli oluyor. Biz daha önce bir kaç kez daha gittik. Hep bu dolaylarda fiyatlar.

o bölgeye gittim ama başka yerde kalırken gezmeye gittim.
bungalow tarzı tatilde hiç yapmadım açıkçası. o yüzden fikir yürütemiyorum. ama dediğim gibi hem kahvaltı hem akşam yemeği ham de odaya bu para, günümüz ekonomik şartlarına bakınca hem uygun hem düşündürücü.
uygunluğu güzel.
düşündürücü kısmı, o paraya bu kadar imkan sunmak için de bazı şeylerden feragat ediyorlardır hizmet konforunda gibi geliyor bana.
yada haziran ve eylül okul dönemi diyip sezon dışı gibi fiyatlandırıyorlar bilemedim.

Son düzenleme:
o bölgeye gittim ama başka yerde kalırken gezmeye gittim.
bungalow tarzı tatilde hiç yapmadım açıkçası. o yüzden fikir yürütemiyorum. ama dediğim gibi hem kahvaltı hem akşam yemeği ham de odaya bu para, günümüz ekonomik şartlarına bakınca hem uygun hem düşündürücü.
uygunluğu güzel.
düşündürücü kısmı, o paraya bu kadar imkan sunmak için de bazı şeylerden feragat ediyorlardır hizmet konforunda gibi geliyor bana.
yada haziran ve eylül okul dönemi diyip sezon dışı gibi fiyatlandırıyorlar bilemedim.
Her şey self servis. Çok konforlu değil belki ama dinlendirici ve huzurlu bir yer. Salaş bir yer.

Arkadaşlar merhabalar ben 5 yıldır evliyim. Ve hiç tatile gidemedik ev aldım kredi borcu yüzünden bu yazda ancak memlekete gidicem her sene olduğu gibi çok istiyorum tatile gitmek ama olmuyor bir türlü eşimde sabret bu sene olmazsa seneye diyor..

Neyse bugün teyzemin kızı tatile gidiyor eşi ve çocuğu ile eşinin iş yeri ücretsiz tatile gönderiyor muş normalde onlarında borcu var gidemezler Di bu arada kuzenimi çok seviyorum çok iyi anlaşırız ama foto falan atıyor gerçekten imrendim bende isterdim şansa gidiyor iş yeri sayesinde bir hafta kafa dinleyecek..

Bende o kadar isterdim ki.. Sıcakta evde oturuyoruz eşim çalışıyor çok yoğun.. Bizede nasip olsa keşke tabi bunada şükür sağlık olsun..
Benim teyzemin oğlunun iş yeride ailece lux yerlere tatile gönderiyor keşke öyle bir işe denk gelseydik☺️ bizde eşimle çok istiyoruz her yıl bı dahaki sene kesin ya diyoruz ama olmuyor olsun olur elbet sağlığımız yerinde olsun. Ülkenin hâli belli özellikle pandemi sürecinden beri. Küçük esnaflar evine ekmek götürecek parayı bulamayanlar yaşamlarına son verdi ben oyuzden çok takılmıyorm tatil meselesine artik

Peki siz hangi bölgeyi tercih ettiniz. Öğrenciyim de arkadaşlarımla birlikte tatil yapmak istiyoruz.İsterseniz özelden de yazabilirsiniz.

Back
X