• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıklama bile yapmadan tek mesajla bitirmek.. ?

chocolatepoetry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
42
6
86
28
iki yıllık ilişkimizi açıklama bile yapmadan bir mesajla bitirdi. iki yıl boyunca çok şey yaşadık. birbirimizi çok seviyorduk. yani o da öyle söylüyordu benim için çok fedakarlık yaptı. korudu sahiplendi kıskandı.. son iki aya yakın çok soğuktu sürekli tartışıyorduk. ve açıklama bile yapmadan ayrıldı. yanıma gelmedi üzülürüm söyleyemem diye ve ben ona benim üzüldüğüm için mi yoksa ilişkimiz bittiği için mi üzülürsün dedim. o da seni üzdüğüm için dedi. bu lafına çok kırıldım sanki hiç sevmemiş zaten ayrılmak istiyormuş ama üzülürüm diye söyleyemiyormuş gibi hissettim. bu doğru mu. beni sevme ihtimali, dönme ihtimali olur mu ?

Yanına gelse yüzüne bakarak ayrılamazdı benimki de akşam gelecekti güya konuşuruz diye sonra gündüz pat diye biz olamayız biz çok farkliyiz ailelerimiz çok farklı diye ayrıldı

Yanına gelse yüzüne bakarak ayrılamazdı benimki de akşam gelecekti güya konuşuruz diye sonra gündüz pat diye biz olamayız biz çok farkliyiz ailelerimiz çok farklı diye ayrıldı
bizimde aile yapımız çok farklı ama seven insan bunları sorun yapmamalı. ayrılık nedenimizi bilmediğim için buda olabilir

Onca yaşanmışlıga ragmen msj la bitirmek bana çok ucuz geliyor, ucuz insanların yolu, kaliteli kendisine saygısı olan birisi bu şekilde davranmaz bence..
zaten bu davranışı çok acıttı canımı dört gün oldu ağlayamıyorum bile bana değeri bu kadar bir insan için. hiç peşine düşmedim sonra aramadım falan. ama gözümü telefonumdan camdan alamıyorum işte bekliyorum mal mal :(

Ya bana kalbinde biri olmadığına dair açıklaması doğru olabilir gibi geldi, sevgisi bitmiş gibi daha çok. Belki yürütebiliriz diye düşündü emin olamadı. Ama niye bu şekilde ayrıldı hiçbir fikrim yok...

Bana hayatında başka biri olabilir gibi geldi.
Dönme ihtimali var mı demişsin..
Var tabii...
Tükürdüğünü yalayan çok var....

Biz kadinlarin ayrilir ayrilmaz ilk dusundugumuz "acaba geri doner mi?"

Dusunmen gereken iliskinin bitmesi gercekten ikiniz icin daha mi hayirli, bitmemesi ikinizi yipratir miydi bu gibi sorulari dusun.

Birak geri donmesini. Seni degersiz hissettiren kisiye zaten geri donme. Ozsayginin farkina var.
doğru söylüyorsun. affedemem zaten bir daha ama çok seviyorum işte niye beklediğimi bile bilmiyorum. mantıklı düşünemiyorum kendimi güzel göremiyorum artık sanki gururlu bi zavallı gibi yalan bir hayali kurmaya devam ediyorum

aklında kalbinde biri varsa unuturum dedim bende. o da ben seni hiç bir zaman üzmek istemem. kalbimdede kimse yok başka bişey söylemek istemiyorum dedi. doğru mu artık emin değilim..

Zamanında çok kötü boynuz yediğimden böyle konularda aklıma baska bırı gelıyor valla benım ve genelde böyle zart dıye ayrılmaların altından baska bırı çıkıyor. Belki doğru söylüyordur orasını bılemeyecegım. Benımde 3 sene erkek arkadasım olan arkadas bianda soğuklasmaya baslamıştı. Ben aılesıyle ılgılıdır bılmem ne dıye ustune gıtmemiştim, deeerkeen ayrılmak ıstedı :)) Hayatında baskasının olmadıgını kesın dılle söylemişti hatta öyle bısey olsa bana soylermiş fılan ben saf buna ınandım gercekten cunku dilim söylesede aldatacagına ıhtımal pek vermıyordum :KK70:

Ammma baska bır tanıdıgımdan tesadüfen haber aldım meger baskası varmış hayatında ve ben o tanıdıgımla denk gelıp konu acılmasa ruhum duymayacakmış. Heeemenn itinayla O nun canını okudum agzına.. tım. Sonra mı noldu? Geri döndü :))) yalvar yakar "bana büyü yapmışlar yoksa ben o kıza bakar mıydım" gıbı sacma seylerle. O geri döndü ama ben orda yoktum. Baska bırı olmasa bıle ayrılan adamın dönüşünü beklemeyin oturup.

Bana hayatında başka biri olabilir gibi geldi.
Dönme ihtimali var mı demişsin..
Var tabii...
Tükürdüğünü yalayan çok var....
çok dindar arkadaşları vardı. benimde kapanmamı istiyordu bende kapanmadım hatta son kavgamız kazağımın sırtı biraz açık diye oldu. bana bir kaç kere kapalı güzel kadınları övdü. bilmem daha önce hiç sevgilisi olmamış kapalı cahil kız mış aklındaki falan. galiba benim onun istediği gibi biri olmadığımı anladı öyle birini istiyor

zaten bu davranışı çok acıttı canımı dört gün oldu ağlayamıyorum bile bana değeri bu kadar bir insan için. hiç peşine düşmedim sonra aramadım falan. ama gözümü telefonumdan camdan alamıyorum işte bekliyorum mal mal :KK43:
Üzülmeye değecek karakterde biri hiç değil, seni msjla başından attı şuan gününü gün ediyor, hala aramadıysada muhtemelen birini buldu.. Seni yalnız kalıp terkedildiğinde muhtemelen arayacak, lütfen onu kabul etme,bir msj bile atma ona..

Zamanında çok kötü boynuz yediğimden böyle konularda aklıma baska bırı gelıyor valla benım ve genelde böyle zart dıye ayrılmaların altından baska bırı çıkıyor. Belki doğru söylüyordur orasını bılemeyecegım. Benımde 3 sene erkek arkadasım olan arkadas bianda soğuklasmaya baslamıştı. Ben aılesıyle ılgılıdır bılmem ne dıye ustune gıtmemiştim, deeerkeen ayrılmak ıstedı :)) Hayatında baskasının olmadıgını kesın dılle söylemişti hatta öyle bısey olsa bana soylermiş fılan ben saf buna ınandım gercekten cunku dilim söylesede aldatacagına ıhtımal pek vermıyordum :KK70:

Ammma baska bır tanıdıgımdan tesadüfen haber aldım meger baskası varmış hayatında ve ben o tanıdıgımla denk gelıp konu acılmasa ruhum duymayacakmış. Heeemenn itinayla O nun canını okudum agzına.. tım. Sonra mı noldu? Geri döndü :))) yalvar yakar "bana büyü yapmışlar yoksa ben o kıza bakar mıydım" gıbı sacma seylerle. O geri döndü ama ben orda yoktum. Baska bırı olmasa bıle ayrılan adamın dönüşünü beklemeyin oturup.
olabilir bende artık güvenmiyorum. korkuyorum belki var ve hiç haberim olmayacak.

Üzülmeye değecek karakterde biri hiç değil, seni msjla başından attı şuan gününü gün ediyor, hala aramadıysada muhtemelen birini buldu.. Seni yalnız kalıp terkedildiğinde muhtemelen arayacak, lütfen onu kabul etme,bir msj bile atma ona..
bende atmıyorum zaten bana seni üzdüğüm için yazdığından beri atmamda.. bana ulaşabileceği haber alabileceği hiçbir yol da yok sosyal medya hesabı vatsap ortak arkadaş falan.

çok dindar arkadaşları vardı. benimde kapanmamı istiyordu bende kapanmadım hatta son kavgamız kazağımın sırtı biraz açık diye oldu. bana bir kaç kere kapalı güzel kadınları övdü. bilmem daha önce hiç sevgilisi olmamış kapalı cahil kız mış aklındaki falan. galiba benim onun istediği gibi biri olmadığımı anladı öyle birini istiyor
Beyfendi kendisine köle arıyormuş.Daha önce sevgilisi olmamış biri olsun ki,her yaptığı hayvanlığı 'sevdiği için' yapıyormuş gibi yapabilsin ve zavallı kızcağız 'Ya böyle böyle yaptı ama beni seviyo' desin.Kapalı olsun,beyfendi her haltı yesin ama kızın namusundan emin olabilsin..Kurtulmuşsunuz bence bi sadaka falan verin.

E daha naapçan bu cahilsevici cahili

iki yıllık ilişkimizi açıklama bile yapmadan bir mesajla bitirdi. iki yıl boyunca çok şey yaşadık. birbirimizi çok seviyorduk. yani o da öyle söylüyordu benim için çok fedakarlık yaptı. korudu sahiplendi kıskandı.. son iki aya yakın çok soğuktu sürekli tartışıyorduk. ve açıklama bile yapmadan ayrıldı. yanıma gelmedi üzülürüm söyleyemem diye ve ben ona benim üzüldüğüm için mi yoksa ilişkimiz bittiği için mi üzülürsün dedim. o da seni üzdüğüm için dedi. bu lafına çok kırıldım sanki hiç sevmemiş zaten ayrılmak istiyormuş ama üzülürüm diye söyleyemiyormuş gibi hissettim. bu doğru mu. beni sevme ihtimali, dönme ihtimali olur mu ?

Seni üzmemek için kalacaksa belki de bitmesi daha hayırlıdır .

Back
X