Hiçbir erkek hoşlandığı kızı arkadaşça çağırmazYa aslında iyi bari arkadaşça kahve içerim ama biliyorum içsem bağlanacak
E bu zaten sizin istediğiniz cevaptı siz de böyle düşünüyorsunuz size harika gelmesi normalHarika yorum aynı böyle yapıcam
Ya hayır erkekler ben bunu kapatırım kendime uydururum kafasında ama zaten bana çok ters tesettür falan haklısınız engelliyorum şimdiumut vermek daha günah
yani olmayız biz deyin ve engelleyimn
orada demek istediğim siz bu tarife göre en azından baş örtüsü kullanmıyorsunuz
bu dışarıdan bakınca görünür
adam zaten bunu görmüş demek ki on un için sıkıntı değilmiş ama siz istemiyorsanız bitmiştir
arkadaş olacak konumumuz da yok der engellersiniz
böyle sürüncemede kalması daha kötü gitsin yoluna baksın o arkadaş da
Hiç gitmedi çünkü dünyada tek o kalsa olmayacağım biriHiçbir erkek hoşlandığı kızı arkadaşça çağırmaz
Zamanla yakınlaşırız beklentisiyle çağırır
Bence senin hoşuna gitmiş bu durum, elin adamını engellemenin neyi günah olack
Evet engellemek eskide kaldı ama bazıları hakediyor ya djskdksks alo fetva hattı fjdkdkdkE bu zaten sizin istediğiniz cevaptı siz de böyle düşünüyorsunuz size harika gelmesi normal
ama bir daha bana yazmanı istemiyorm seninle görüşmek istemiyorum demeniz daha normal
ısrar hoş değil ama engellemek de biraz ergence
ayrıca burası diyanet işleri başkanlığı değil nerden bilelim günah olup olmadığını
etik ve etik olmadığı tartışılabilir ancak.
Ya hayır erkekler ben bunu kapatırım kendime uydururum kafasında ama zaten bana çok ters tesettür falan haklısınız engelliyorum şimdi
Bence konu troll şu yorumdan bunu anladımEvet engellemek eskide kaldı ama bazıları hakediyor ya djskdksks alo fetva hattı fjdkdkdk
Maalesef değil. Sizin düşünceniz teşekkürlerBence konu troll şu yorumdan bunu anladım
Eskide kalmadı ergenlikte kaldı diyelim.
siz de arkadaş kalalım demeseydiniz komik
İnsan arkadaşlarına yazar da ondan
Bilmiyorum ben çok gördüğüm için belkideerkeklerin öyle bir kafası olduğu varsayımını neden kabul ediyorsunuz ki
ben olsam beni böyle gördü beğendi demek ki bu halimle ilgili bir olumsuz düşüncesi yok derim
çevremde de ben gördüm beğendim sonra kapattım diyen sadece bir kişi gördüm onda da kızın da yetiştiği ortam zaten muhafazakardı, o bir süreliğine açıktı, ailesinde de bu durumu olağan gördüğü için kapandı
Bilmiyorum ben çok gördüğüm için belkide
Bence gayet açık davranmışsınız. Ben günah olacak bir şey görmüyorum. Israr eden o. Hayırdan anlamayan da o. O zaman engellenmeyi göze alacak.Merhaba geçen sene ehliyet kursuna giderken bi öğrenci erken geldiği için hoca beklemesin arkada otursun derste eşlik etsin dedi tamam dedim yüzüne bakmadım bile. 1 sene geçti sürekli biri istek yolluyordu bende tanımadıklarımı kabul etmiyorum 2 gün önce msj atmış ehliyet aldın mı diye bende şaşırdım cevap verdim. Kim olduğunu söyledi falan az sohbet ettik. Beni beğendiğini söyledi. Bende bişey düşünmediğimi söyledim. (Çok kibar beyefendi biri) fakat hayat tarzı çok farklı muhafazakar biri ben inançlıyım ama rahat biriyim ve ailemde bunun farkında. Yani onunla imkansız. Bunları söyledim zamanında ilişkiler konusunda üzüldüğümü kimsenin ahını alamayacağımı söyledim tamam sadece dost olmak istiyorum kahve içelim dedi bende tamam müsait olunca diye başımdan savdım. Fakat bu kişi her gün mesaj atmaya başladı ben bildirimlerden görüp yazmıyorum o ise yazmayınca iptal ediyor mesajı. Dün yine yazdı tersledim Ben üzüldüm bu yüzden kimseyi üzmem bunu anla dedim oda bana biliyorum söyledin zaten dost olmak istiyorum dedi bende işte burda anlamsızsın dostun hiç yok mu beni tanımıyorsun bile dedim aram bozuk falan dedi ama boş yani önceki konuştuklarım canımı sıkınca tak diye engellerdim bunada mı böyle yapsam ilişkiler konusunda hassasım bilmiyorum
EngelledimBence gayet açık davranmışsınız. Ben günah olacak bir şey görmüyorum. Israr eden o. Hayırdan anlamayan da o. O zaman engellenmeyi göze alacak.
Sanki 1 senelik sevgilisine yazıyorEngelledim ve bana bunu yazmış
Küfür mü ettim hakaret mi ettim hemen bas engelli yazık keşke hiç görmeseymişim arasaymışım nse herşey için çok ama çok teşekkür ederim birşeyler daha tecrübe edindim hayata. Hayatında başarılar güzellikler dilerim herşey gönlünce olsun inşallah iyi günler
Bende kahkaha attım ve hiç pişman olmadımSanki 1 senelik sevgilisine yazıyor
Avam bir adam
damardan girmeye çalişiyorEngelledim ve bana bunu yazmış
Küfür mü ettim hakaret mi ettim hemen bas engelli yazık keşke hiç görmeseymişim arasaymışım nse herşey için çok ama çok teşekkür ederim birşeyler daha tecrübe edindim hayata. Hayatında başarılar güzellikler dilerim herşey gönlünce olsun inşallah iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?