- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi denizperisii
-
Bir ilaç kullandı,bende 1 kez kimyasal oldu 1 kez kalbi durdu diğer 7 tanesi hiç tutulmamıştıFarklı olarak nasıl bir yöntem uygulandı benimde 5. Denemem olucak hep kimyasal oldu
Yumurta ve sperm gelişimi için doğal şeyler tüketmenizi öneririm ben çok fazla somon yedim dut kurusu yedimFarklı olarak nasıl bir yöntem uygulandı benimde 5. Denemem olucak hep kimyasal oldu
Ya konu geçeli çok olmuş ama rica etsem nasıl bir ilaç kullandı söyleyebilir misiniz?Bir ilaç kullandı,bende 1 kez kimyasal oldu 1 kez kalbi durdu diğer 7 tanesi hiç tutulmamıştı
Hangi hastanede oldunuz acabaBen varım canım ilkinde tuttu ama kan pıhtılaşması olduğu için kaybettim. Doktorum asprin bile vermemişti ihmalden oldu yani
Prograf kullandırıyor benim doktorum canım öyle bir geçmişim yok ama her ihtimale karşı yada serum yapanlar var babanın kanını alıp işlem yapıyorlarYa konu geçeli çok olmuş ama rica etsem nasıl bir ilaç kullandı söyleyebilir misiniz?
Canım aynı şey bende de var doğal gebelikte hep düşük oluyordu. Son gebeliğimde prograf kullandım fakar bu seferde sansıma dıs gebelik oldu. Ameliyat oldum. Arrık bende tüp bebeğe döneceğim ama bu bağışıklık tedavisi ile ilerlemem lazım. Doktorun kimdiPrograf kullandırıyor benim doktorum canım öyle bir geçmişim yok ama her ihtimale karşı yada serum yapanlar var babanın kanını alıp işlem yapıyorlar
Kocaelide Şeyma Fenercioğlu doktorum genetik kaynaklıdır düşükler bence kalitesi düşük sperm filan etkiliyor benimde 1 kimyasal 1 doğal yoldan oldu kalp atışı durmuştu kanamalı düşüğüm olmadı ama her ihtimale karşı 12. Haftaya kadar ilaçlara devam edeceğim 8. Haftadayız şuan çok şükür sıkıntı yok 5. Gün embriyosu 4aa kaliteydi sağlığınızı riske atmayın hiç şimdi ki aklım olsa 2 sene önce yaptırırdımCanım aynı şey bende de var doğal gebelikte hep düşük oluyordu. Son gebeliğimde prograf kullandım fakar bu seferde sansıma dıs gebelik oldu. Ameliyat oldum. Arrık bende tüp bebeğe döneceğim ama bu bağışıklık tedavisi ile ilerlemem lazım. Doktorun kimdi
Yok canım bizimde bebeğinde kromozomlarına bakıldı. Hepsi normal. Pıhtılasma yok hiç bisey yok. Muhtemelen bağısıklık cunku benim otoimmün hastalığımda var zaten ilaçla basladık ki bu da dıs gebelik oldu. O zaman bebeği tüpe değil rahme yerlestirdiler değil mi? Suan tüp bebekte olan korkum da eğer embriyo 5. Veya 6. Güne gitmezse tüpe koyuyorlarmıs o zaman yine dış gebelik ya olursaKocaelide Şeyma Fenercioğlu doktorum genetik kaynaklıdır düşükler bence kalitesi düşük sperm filan etkiliyor benimde 1 kimyasal 1 doğal yoldan oldu kalp atışı durmuştu kanamalı düşüğüm olmadı ama her ihtimale karşı 12. Haftaya kadar ilaçlara devam edeceğim 8. Haftadayız şuan çok şükür sıkıntı yok 5. Gün embriyosu 4aa kaliteydi sağlığınızı riske atmayın hiç şimdi ki aklım olsa 2 sene önce yaptırırdım
Koyduğu yeri sormadım valla hiç ilk transfer zaten tecrubem yoktu ama sorun yaşamadım pozitif düşünün pozitif olsunYok canım bizimde bebeğinde kromozomlarına bakıldı. Hepsi normal. Pıhtılasma yok hiç bisey yok. Muhtemelen bağısıklık cunku benim otoimmün hastalığımda var zaten ilaçla basladık ki bu da dıs gebelik oldu. O zaman bebeği tüpe değil rahme yerlestirdiler değil mi? Suan tüp bebekte olan korkum da eğer embriyo 5. Veya 6. Güne gitmezse tüpe koyuyorlarmıs o zaman yine dış gebelik ya olursa
Konusunca bir sorar mısın cok merak ettimm.Koyduğu yeri sormadım valla hiç ilk transfer zaten tecrubem yoktu ama sorun yaşamadım pozitif düşünün pozitif olsun
2 hafta sonra gideceğim sorarım tabiKonusunca bir sorar mısın cok merak ettimm.
Çok tesekkür ederim canım burdan veya özelden yazarsan cok sevinirim. Dış gebelik korkunc bisey Rabbim kimseye yasatmasın. Tüp bebekle ilgili de bunu öğrenmek biraz içimi rahatlatır diye düsünüyorum2 hafta sonra gideceğim sorarım tabi
Tabiki canım Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah doktor seçiminizi ona göre baya araştırarak yapın sizde olumsuz bir durum yaşamazsınız inşallah bir dahaÇok tesekkür ederim canım burdan veya özelden yazarsan cok sevinirim. Dış gebelik korkunc bisey Rabbim kimseye yasatmasın. Tüp bebekle ilgili de bunu öğrenmek biraz içimi rahatlatır diye düsünüyorum
İnsallah cok tesekkür ederimTabiki canım Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah doktor seçiminizi ona göre baya araştırarak yapın sizde olumsuz bir durum yaşamazsınız inşallah bir daha
Merhaba bende ayni durumdayim dogal yoldan kaliorm ama 2 kurtaj+20 hf dusuk+dis gebelk vrCanım aynı şey bende de var doğal gebelikte hep düşük oluyordu. Son gebeliğimde prograf kullandım fakar bu seferde sansıma dıs gebelik oldu. Ameliyat oldum. Arrık bende tüp bebeğe döneceğim ama bu bağışıklık tedavisi ile ilerlemem lazım. Doktorun kimdi
Ben tüp bebeğe baslayacağım galiba canım çünkü ameliyat gecirdim tüpüm alınmadı ama hala risk var tekrarlaması acısından tahmin edersin ki cok yorgunum sende aynı seyleri yasamıssın zaten. Yumurta kalitem yada bağısıklığım sorunlu ama inan çözemedim he tüp bebekle çözülür mü onu da bilmiyorum. Dıs gebelikte ameliyat mı oldun iğne mi yapıldıMerhaba bende ayni durumdayim dogal yoldan kaliorm ama 2 kurtaj+20 hf dusuk+dis gebelk vr
Sizin son durum nedir
Drum embriolr kalitesiz veya bagisiklik sistemin dusuk dedi.
Cok buyuk gecmis olsn cnm bende ayni durumdayim yorgnluk ve bir bilinmezlik icinde gidiyorum.Ben tüp bebeğe baslayacağım galiba canım çünkü ameliyat gecirdim tüpüm alınmadı ama hala risk var tekrarlaması acısından tahmin edersin ki cok yorgunum sende aynı seyleri yasamıssın zaten. Yumurta kalitem yada bağısıklığım sorunlu ama inan çözemedim he tüp bebekle çözülür mü onu da bilmiyorum. Dıs gebelikte ameliyat mı oldun iğne mi yapıldı
Bende benimkini alacaklarını düsünüyorum hatta bi doktor neden aldırmadın ki tüpü ameliyatta diye söyledi. Tabiki normal değil bir sorun var bilinmeyen bir de tüp konusu var simdi işler iyice karıstı. İnsallah yumurta kalitemde bisey yoktur diğerleri hi sekilde ilaçla vb önlem alınıyorda o sorun.Cok buyuk gecmis olsn cnm bende ayni durumdayim yorgnluk ve bir bilinmezlik icinde gidiyorum.
Dusukleri olan kisi genetikli tup bebek yaptirmali cnm bence daha fazla kendinizu yormayin ve genetikli tup bebek yaptirin normal degil.
Cunku embriolrn sagliksiz olmasida sozkonusu birde bagisiklik serum tavsiye ediliyor
Rabbim yardimcimiz olsun aminnn
Benim dis gebeligim igne ile dusuruldu ilerlemedi betam ama tupum hasar gormus fakat dr cok riskli degil kalsin dedi ama tup bebek yaptirrsam kapatilcak tupte riske girmiyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?