- 27 Nisan 2012
- 15.729
- 18.898
- 498
- Konu Sahibi gulendam_34
-
yok lise mezunuyum.. teşekkürlerEğer ikinci üniversiteniz olacaksa sınavsız girebilme hakkınız var açıköğretimden okursunuz
inşallah bende başarabilirim.. çok saolunBen de cocuklu idim girdim sifir kitap acma ile 310 puan aldim ama simdi sorular değişti bir tane ygs hazırlık kitabi alin çalışın.. Korkulacak birsey yok iki cocukla kpss'ye hazirlandik kac bayan arkadaş.. Azim ile herşey olur... Basarilar..
Rica ederim.Orası da kitap vermiyor ama o anadolu üniversitesi veriyor kitaplarınızı.Erzurum Atatürk aöf internet üzerinden yüklüyor kitapları.Siz belediyede mi çalışıyorsunuz sanırım ilk mesajınızda öyle yazmışsınız yerel yönetimler okumuş olsanız daha faydalı olmaz mı?o zaman ona yükleneceğim
çok teşekkürler :)
açıkçası bölümlerden bihaberimRica ederim.Orası da kitap vermiyor ama o anadolu üniversitesi veriyor kitaplarınızı.Erzurum Atatürk aöf internet üzerinden yüklüyor kitapları.Siz belediyede mi çalışıyorsunuz sanırım ilk mesajınızda öyle yazmışsınız yerel yönetimler okumuş olsanız daha faydalı olmaz mı?
2 yıllık çocuk gelişimini okumuş olsanız ileride size faydası olacak mı devlette kadrolu öğretmenlik istersiniz dgs ile 4 yıllığa tamamlamanız gerek.Yerel yönetimler belediye,kaymakamlık vs alakalı.açıkçası bölümlerden bihaberim
şefimin önerisi ile bu bölümü araştırdım o yüzden
belediyenin bir şirketinde çalışıyorum
en azından bişeyden başlayayım diye düşündüm2 yıllık çocuk gelişimini okumuş olsanız ileride size faydası olacak mı devlette kadrolu öğretmenlik istersiniz dgs ile 4 yıllığa tamamlamanız gerek.Yerel yönetimler belediye,kaymakamlık vs alakalı.
Seneye staj. . Bakıcaz artık..çok teşekkür ederim :) çok güzel açıklamışsınız
çok saol ezgim :)
çok çok saolun :)
bir arkadaş yazmış staj zorunluluğu diye
staj yaparken bebekleri ne yapacaksınız
teşekkür ederim bu arada :)
çok teşekkürler
staj varsa çalışan bir insanım nasıl yapacağım staj?
Rica ederim.Orası da kitap vermiyor ama o anadolu üniversitesi veriyor kitaplarınızı.Erzurum Atatürk aöf internet üzerinden yüklüyor kitapları.Siz belediyede mi çalışıyorsunuz sanırım ilk mesajınızda öyle yazmışsınız yerel yönetimler okumuş olsanız daha faydalı olmaz mı?
teşekkür ederim.Hedefiniz kpss ise yerel yonetimler icin yillardir hic kadro acilmiyor ben yerel yonetimler okudum tavsiye etmem.. Muhasebe , sosyal hizmetler vs kadrosu daha iyi ...
Belediyenin şirketinde çalışıyormuş belediye ile alakalı olduğu için yerel yönetimler dedim.Hedefiniz kpss ise yerel yonetimler icin yillardir hic kadro acilmiyor ben yerel yonetimler okudum tavsiye etmem.. Muhasebe , sosyal hizmetler vs kadrosu daha iyi ...
ben ygs-3 yazdığını gördüm bi arkadaşım öyle demişti ona göre girdim sanıyordum:) Geçen sene ygs-3'le 339 la girdim ama 290 küsürle giren bi tanıdığımda vardı daha önceki sene.aöf de ygs fark etmiyor herhangi bir ygs türü.ygs 2 puanınız yüksek olur ygs2den de girersiniz adalete.Burada adaletin taban puanı bile yükseldi hem de ne yükselme çok tercih edildiği için.
Aöfde en yüksek ygs puanı ile giriliyormuş bi üye yazmış. Bem bölüm bölüm değişiyor sanmıştım öyle girdim sandım ama öyle değilmiş düzelteyim istedim görmediyseniz diye. Bu iyi bişey:)çok teşekkür ederim
bakacağım artık :)
Aöf en yüksek puanınızı baz alır yerleştirirken ygs puanları arasında bu yıl adalet puanı yükseldi bu yıl ki taban puanı 318.tavanda 485 civarı.ben ygs-3 yazdığını gördüm bi arkadaşım öyle demişti ona göre girdim sanıyordum:) Geçen sene ygs-3'le 339 la girdim ama 290 küsürle giren bi tanıdığımda vardı daha önceki sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?