Teşekkür ederim :)Kolay gelsin
Merhaba :)Öncelikle geçmiş olsun...Bu rahatsızlığına rağmen emin güzel sonuçlar alıcaksın beslenme programın hiç sıkıcı değil zaten boyun da var oyüzden 2 kiloda versen hemen kendini gösterir :)
Diyetimiz birbirine benziyor.Bende senin gibi tarçınlı süt ve tarçınlı türk kahvesi içiyorum kesinlikle tarçının kan şekerimi dengelediğini düşünüyorum bana çok yardımcı oldu.Ve kesinlikle bilinenin aksine yağ yakımını en çok kolaylaştıran şey soğuk su :) yalnız ben şu kakule çayını merak ettim marketlerde var mı ? aktardanmı alıyorsun ? sende ne gibi etkileri oldu ?
Yulaf kepeğini yoğurda karıştır birazda ceviz tadı farkedilmiyor öyle.Ozaman şu kakuleyi bende aliyim :) ben de şu dukan diyetinden esinlenerek yulaf kepeği tüketmeye çalışıyorum hernekadar tadı kötü olsada ayran yapıp o şekilde tüketiyorum.
Şu içeceği merak ettim paylaştığında beni etiketlersen çok sevinirim :) Bol bol eksiler sana :)
Maydanoz hatta nane çok yakışır içine .aaaa paylaşmışsın :)) bende deneyeceğim buakşam maydonozda koyulabilir içine özellikle regli dönemlerinde
Maydanoz hatta nane çok yakışır içine .
Regl dönemlerinde çok tatlı krizine giriyorsan tercihin önce çok tatlı olmayan meyveler olsun sonra da çikolata yerine vanilyalı puding.
Dün Endokrinoloji Prof. Metin Özata'nın Naturel Zayıflama kitabını aldım bunları ordan öğrendim.Glisemik indeks e göre beslenme düzeninden ve uygulanabilir diyet tüyolarından bahsetmiş.Zevkle okuyorum.Tavsiye ederim :)
Evet tahin-pekmezde iyi fikir.1 kaşık ye ama olur mu :))Bu kitabı duymuştum hemen alıcam bende...
Regli dönemlerimde eğer çok zorda kalırsam agar agar ve tatlandırıcılı muhallebi yapıyordum fakat tatlandırıcı kimyasdal olduğu için artık zorda kalmadıkça tüketmemeyi düşünüyorum.
onun yerine koskanın tahin pekmezini aldım 1 kaşık ondan tüketiyorum yetiyor zaten tarçında dengeliyor :)
Bu günlerde tartılma o zaman.Reglden dolayı şişkinliğin vardır tartı yanıltır.diyete salı günü başladığımda reglimin 2. günüydü :) şimdi canım tatlı istemiyor ama sağlıklı olduğunu düşündüğüm için yiyorum tabii ki 1 çay kaşığı o kadar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?