Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Merhaba oğlum için 4 moms mamaroo ana kucağ arıyorum hiç bir yerde stokta yok . Bu yuzden 2. El almaya karar verdim,elinde olupta satmak isteyen varsa bana ulasabılır mı ??
Arkadaşlar Merhaba oğlum için 4 moms mamaroo ana kucağ arıyorum hiç bir yerde stokta yok . Bu yuzden 2. El almaya karar verdim,elinde olupta satmak isteyen varsa bana ulasabılır mı ??
merhaba 2.el olarak TUTUMLU ANNE diye bir site var bende ordan senin istediğin anakucagına bakmıştım fakat ücreti bana göre pahalı oldugu için alamamıştım istersen oraya bakabilirsin