- Konu Sahibi Ladypurple
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 38 beden ama 36 bedene olur nerdeysen olmadı gönderirim denersin olmassa gere yollarsın olurmu?
İlk kırmızılı olanın boyu kisa galiba dimi? ikincisi güzelmiş aslında da sırtı biraz daha kapalı olsaymis :) 36 beden mi bu?
Göğüsten neden olmaz canm?
Sırtı açık evet ama sütyen görünmüyor kalın askılardan öyle durmuş.
Saks mavisi nasıl anlatayım şifın yada saten değil kırışmaz çok kaliteli bir kumaşı var kesimi çok orantılı resimde çok kendini göstermemiş ama harika duruşu var koton markadır bu markann abiyeleri çok kalitelidir.Sezonda çok pahalıya almştık.Ve bu abiyeleri ben yok pahasına elden çıkarıcam evde çok fazlalık çnki bedendim artk olmuyor.Düşünürsen özelden görüşebilirz.Yakından kumaşı bak böyle
Eki Görüntüle 1152510
Göğüs kısmı destekli içi drape kumaşı böyle
Eki Görüntüle 1152511 Eki Görüntüle 1152512
Çift kat üstü tül geçişli
Eki Görüntüle 1152517
Şuan eklediklerimde açık renk çıkmş ama ilk üste duruştaki gibidir rengi sade ve şık agır bir renk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam canim çok sağol, saks maviliyi de ekliyorum listeme :) ister burdan ister özelden fiyat atabilir misin ? :)
Eki Görüntüle 1152513 Eki Görüntüle 1152514 Eki Görüntüle 1152515 Eki Görüntüle 1152516 kına gecemde 2 saat giydim su yeşili 38 36 bedenım 1.55 boyum vardı tokasıyla beraber gönderrm bu sene evledim hala sezondan askısızda giyinebilir 650 tl almştım 450 verirm cnm pazarlık yaparz
Narçiçeği rengi canm onn ben 1,63 boyadayım benm dizlerimden 2 cm üstünde ama senin boyuna göre ideal boy ölçüsü veririm istersen aramızda 13 cm var sende kısa durması mümkün değil canm
O kırmızınn sırtı sütyen hizasından bir iki cm yukarıda 38 beden canm en alttaki kırmızı
İkinciye bir fiyat alabilir miyim canim özelden ya da burdan :)
Eki Görüntüle 1152554
nişanlığımda böleydi rengini falan beğenrsen tekrar çekip atarım buraya boydan
Tşk edrm cnm inş bulursn
Merhaba arkadaşlar..Kına gecemde gelinlik ve en son da bindallık giyeceğim.Ama gelinliğimi ertesi gün düğünde de giyeceğimden yıpranmasından korkuyorum..Kına gecemde gelinlikle çıkıp biraz durup sonrasında abiye bir elbise giyeyim diyorum..Abiyeler de malum ateş pahası,gelinliğin üstüne onu da sıkıştıramıyorum araya..Elinde düzgün abiyesi olup satmak isteyen varsa paylaşabilir mi??![]()
bende de bu var canm arkası kudeleli özel dikim 35 tlden vericem iki saat giyildi Eki Görüntüle 1152650 bolerosu çıkarılmış halini de atarım
bende de bu var canm arkası kudeleli özel dikim 35 tlden vericem iki saat giyildi Eki Görüntüle 1152650 bolerosu çıkarılmış halini de atarım
Çok teşekkür ederim, normal bir düğüne belki ama benim özel günüm için pek gitmez sanki..Çok sağolun yine de..
Bende de bu var boydan, yanar döner bordo. Çok şık. Hiç giymedim, sıfır. Ütülenince çok şık olur, şu an kırışık. İsterseniz detaylı resimlerini de yüklerim. 75 TL
Eki Görüntüle 1152606 Eki Görüntüle 1152607
Bak bende bunlar var canm
Ama uzun gelenleri tadilat ettirip gönderirim sorundeğil zaten normalde her abiye boy olarak uzundur beğenmen önemli
Eki Görüntüle 1152441 Eki Görüntüle 1152445
Eki Görüntüle 1152446 Eki Görüntüle 1152450 Eki Görüntüle 1152452 Eki Görüntüle 1152454 Eki Görüntüle 1152455 Eki Görüntüle 1152456 Eki Görüntüle 1152458 Eki Görüntüle 1152461 Eki Görüntüle 1152462 Eki Görüntüle 1152463
Merhaba arkadaşlar..Kına gecemde gelinlik ve en son da bindallık giyeceğim.Ama gelinliğimi ertesi gün düğünde de giyeceğimden yıpranmasından korkuyorum..Kına gecemde gelinlikle çıkıp biraz durup sonrasında abiye bir elbise giyeyim diyorum..Abiyeler de malum ateş pahası,gelinliğin üstüne onu da sıkıştıramıyorum araya..Elinde düzgün abiyesi olup satmak isteyen varsa paylaşabilir mi??![]()