- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Bana kalırsa gitme. Hem yorulcaksın hemde zamanı degıl.ztn bu kaynanalar hep boyle bendede var aynısından kızına agzını acamaz bana gelınce benım adıma karar verıyor.Günaydın arkadaşlar. Yarin kpss sınavına gireceğim. Esimin anneannesinin vafat haberini aldık ve bize üç saat uzakta olacak cenaze. Gitmeli miyim. Esim gelme sinavin var diyor kv aradi biraz önce ders calisacak misin gel istersen dedi. Kendi kizi da hazırlanıyor sinava ona gel bile demez. Bilmiyorum be yapacagimi. Evet son günum ve köye gittiğimde çok yoruluyorum. Bütün kalabalik yemek bulasik hepsi üstüme kalıyor. Daha once geldi basima hasta olup döndüm. Esimi yanliz gondermek de istemiyorum. Ne yapacagim kararsiz kaldim.
Esime dedim birlikte gidelim cenazeden sonra hemen doneriz diye ama annesi telefonda esime diyor ki sen kalacak misin burda. Ben yalniz kalmisim sabah sinavim varmis umrunda olan yok. Sabah sinava sehrin bi ucuna nasil gideceğim? Bilmiyorum ki gitmeyecegim sanirim.Gidip cenaze defin işlemi bitince hemen dönme şansın varsa dön eğer yoksa hiç gitme kırk dereden su da geyirsen herkes işine nasıl gelirse
Seneye de giremiyorum. Iki yilda bir maalesef benim girebildigim. Insanlarin dusuncesizlikleri beni çok kırıyor. Herkes benim adima birseyler söylüyor esime soyle yapsin böyle daha iyi olur diye.Tabiki gitme. Su an yapabilcegin birsey yok ki. Sirf bulasik yikayacaksin diye gercekten bu sinava gelecek yil tekrarmi girmek istiyorsun? Bu son gün cok önemli. Degerlendirmen lazim. Hem esin orda yalniz degil ya, ailesi var orda.
Sakin, sakin gitme.
Seneye de giremiyorum. Iki yilda bir maalesef benim girebildigim. Insanlarin dusuncesizlikleri beni çok kırıyor. Herkes benim adima birseyler söylüyor esime soyle yapsin böyle daha iyi olur diye.
Evet haklısıniz. Oraya gidersem aşırı yorulacagim belki de hasta olup donecegim yine. Simdi gitmezsem de sinavim kötü gecerse diye de çok korkuyorum. Belki yersiz bi korku ama atamiyorum aklımdan. Kv esime iki gün once telefonda dediki benden için gelsin dr yemek yapsin annaannen gelecek ona bakacagim demiş. Tamam giderim dedim esime ama çok sinirlenmistim insan benden rica eder hiç olmazsa. Benden kendi ailem bile bu sekilde istekte bukunmaz diye. Sinav oncesi tartisma istemedigim için birsey soylemedim ama çok sinirlenmistim. Ardibdan vefat haberi geldi. Kendimi çok suçlu hossettim sonra.Bence gitmeyin.ders çalışmadan bile o günü dinlenmeye ayır.
Niye suclu hissediyorsunuz.sen yemek yapmadım diye vefat etmemiştir eminim.bir yıldır çalışıyorsunuz birdahaki sınava iki yıl var.hic riske atma bence.gitmedin diye sınavın kötü geçecek diyede birşey yok.brlkide başka bi sebepten kotudr geçebilirsiniz yada çok güzelde geçebilir.hazir esin de senden yanayken gitme.kvdede anlasin sana emir veremeyeceğini kocaninda senin destekçin oldugunu.y okşa hep onun hayatı onun istekleri on planda olurEvet haklısıniz. Oraya gidersem aşırı yorulacagim belki de hasta olup donecegim yine. Simdi gitmezsem de sinavim kötü gecerse diye de çok korkuyorum. Belki yersiz bi korku ama atamiyorum aklımdan. Kv esime iki gün once telefonda dediki benden için gelsin dr yemek yapsin annaannen gelecek ona bakacagim demiş. Tamam giderim dedim esime ama çok sinirlenmistim insan benden rica eder hiç olmazsa. Benden kendi ailem bile bu sekilde istekte bukunmaz diye. Sinav oncesi tartisma istemedigim için birsey soylemedim ama çok sinirlenmistim. Ardibdan vefat haberi geldi. Kendimi çok suçlu hossettim sonra.
gitme yaa ananeymiş sınavdan sonra cıkıp gidersin yani yaslı oldugu için daha tolero edilebilir gitmememnGünaydın arkadaşlar. Yarin kpss sınavına gireceğim. Esimin anneannesinin vafat haberini aldık ve bize üç saat uzakta olacak cenaze. Gitmeli miyim. Esim gelme sinavin var diyor kv aradi biraz önce ders calisacak misin gel istersen dedi. Kendi kizi da hazırlanıyor sinava ona gel bile demez. Bilmiyorum be yapacagimi. Evet son günum ve köye gittiğimde çok yoruluyorum. Bütün kalabalik yemek bulasik hepsi üstüme kalıyor. Daha once geldi basima hasta olup döndüm. Esimi yanliz gondermek de istemiyorum. Ne yapacagim kararsiz kaldim.
Sınavdan sonra git.Günaydın arkadaşlar. Yarin kpss sınavına gireceğim. Esimin anneannesinin vafat haberini aldık ve bize üç saat uzakta olacak cenaze. Gitmeli miyim. Esim gelme sinavin var diyor kv aradi biraz önce ders calisacak misin gel istersen dedi. Kendi kizi da hazırlanıyor sinava ona gel bile demez. Bilmiyorum be yapacagimi. Evet son günum ve köye gittiğimde çok yoruluyorum. Bütün kalabalik yemek bulasik hepsi üstüme kalıyor. Daha once geldi basima hasta olup döndüm. Esimi yanliz gondermek de istemiyorum. Ne yapacagim kararsiz kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?