acil akıl fikir lazım

En azından bugün gitmeyin. Bahaneniz var sonuçta. Oraya gidince bütün işler bana kalıyor diyorsunuz. O sürede derslerde eksik olduğumuz konulara şöyle son bir kez göz gezdirmeniz bile sizin faydanıza

siz gitmeyin,madem sınavınız varmış.ama eşinizin anneannesinin cenazesine gitmesine karışmayın bence.sizin anneanneniz ya da bir yakınınız allah korusun vefat etse,ve eşiniz gelmese ya da sizi göndermese ,üzülmez miydiniz?
cenaze bu,gezme değil,düğün bayram değil.

kesinlikle gitmemelisin ! eşinde gelme demiş bir sürü emek bi gün sonra gidrsin.. kazanamzsan vay yazık bize hizmet etti de kazanamadı olmaz yani

Yarin sinavdan sonra git, telafi icin gerekirse 1 gun kal.

1 sene kaybettirecek sana, cenaze sen olmasanda kalkar.

Başınız sağolsun

Sakın gitme sakın.
Çift yıl üstelik bu en çok alımın yapıldığı sınav. Sakın geleceğinle oynama. Sınavdan sonra gidersin.
Kayınvaliden de düşüncesizmiş, kızım sen başarılı ol sonra gelirsin cenazeye demesi lazım.
Sakın bu çift yılı kaçırma

Ben olsam giderdim, cenaze bu.
Bugün oturup da çalışacak, tüm kitapları hatmedecek haliniz yok.
Evet, yorgunluk olabilir ama siz üzerinize düşeni yaptıktan sonra yorgun da olsanız soruları çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…