Acil akıl verin . Sinirden titriyorum

Ay şu erkeklerin böyle durumlarda anne, baba, kardeş vs ye tek kelime edememelerine iyice sinir oluyorum artık ya. Kusura bakmayın bende benzer şeyler yaşadığım için söylüyorum her ailede bir saf çıkıyor sizin eşiniz de öyle demek ki. Gerçi sorsanız ondan uyanığı yoktur

İnsanlık hali iyi ki canına bir şey olmamış diyeceğinize... Ne fena insanlarsınız. Arabanın değeri düşüyormuşş. Düşsün her şey para mı

Coooook haklısın....
Ya anlamıyorum hani coook acil bir durum dışında nasıl yuzsuzce alabiliyor yaşa anlamıyorum...
Bizde belli bi dönem arabasiz kaldık...çocukta vardı kimseden istemedik,yeri geldi taksiyle gittik,yeri geldi İETT,dolmuşla gittik,yeri geldi tabanvay saatlerce yürüdük... emanet tten çok korkuyorum ben...bir kere eşim bekar arkadaşına arabayı verdi...yemin ediyorum mübarek gün içime doğdu dedim bu çocuk vuracak arabayı niye verdin...aksamina aradı abi vurdum dedi...nasıl sinir olmuştum..

Coooook haklısın....
Ya anlamıyorum hani coook acil bir durum dışında nasıl yuzsuzce alabiliyor yaşa anlamıyorum...
Bizde belli bi dönem arabasiz kaldık...çocukta vardı kimseden istemedik,yeri geldi taksiyle gittik,yeri geldi İETT,dolmuşla gittik,yeri geldi tabanvay saatlerce yürüdük... emanet tten çok korkuyorum ben...bir kere eşim bekar arkadaşına arabayı verdi...yemin ediyorum mübarek gün içime doğdu dedim bu çocuk vuracak arabayı niye verdin...aksamina aradı abi vurdum dedi...nasıl sinir olmuştum..
Emanet arabanın canı hafif olur derler bizde bende şahsen kimseden alamam annemlerden bile istemeye çekiniyorum ki istemem babam verde bile almam benim kendi arabamda var ama uzun yok için onlarınki daha yeni felan diyenhayatta olmasada almam arabam başkasındanda istiyemem ama bu durumu alışkanlık haline getirenler var parası pulu uörumda değil aslında

Ama zaten konu sahibinin hali hazirda kendi arabasi varmis. Bu kadar sinirden titreyecek ne var ki canim? Can sagligi olsun gerisi cok mu onemli? Mal mulk sagliktan huzurdan onemli mi?
Kadin arabayi aliyorsa alsin. Esi dusunsun bunu. Kendisi zaten kendi arabasini kullaniyor, isini hallediyor. Esinin isleri aksiyordur araba yokken. Konu sahibinin bu denli huzur kaciracagi bisey yok bence ortada 😊

Yalnız konu sahibinin muzdarip olduğu şey zırt pirt istemesi arabayı...bende sinir olurum ne yalan söyleyeyim...keyfi sonuçta taksiyle veya dolmuşla da gidebilir

Yalnız konu sahibinin muzdarip olduğu şey zırt pirt istemesi arabayı...bende sinir olurum ne yalan söyleyeyim...keyfi sonuçta taksiyle veya dolmuşla da gidebilir
Sizinde başınızda her şeye bu rahatlıkta araba istiyen bi akraba olsun bu denli rahat olabilirmisiniz bidaha düşünün alışverişe gezmeye herşeye haftada nerdeyse 2/3 kez bu Casper25 Casper25

Sizinde başınızda her şeye bu rahatlıkta araba istiyen bi akraba olsun bu denli rahat olabilirmisiniz bidaha düşünün alışverişe gezmeye herşeye haftada nerdeyse 2/3 kez bu Casper25 Casper25
Kuzum tamam 'sensin'.
Görümcen görgüsüz ve çıkarcının
önde gideni.
Eşin de ailesiyle göbek bağını kesememiş
bir aciz.
Ne desen,ne yapsan haklısın.
Ver hepsinin ağzının payını,
et kavganı,
bayram öncesi kaçır evinin huzurunu da
hepimiz rahatlayalım.

Haftada 3 kez fazla evet gercekten. Ama bilmiyorum yani ya ben ablama kiyamam. Aramizdaki bag geregi hayir diyemem. O da bana hic diyemez. Herseyini paylasir benimle. Ama bu bizim abla kardes iliskimiz. 1.5 yas falan bizim aramiz. Kardes, arkadas, dost gibi buyuduk. O yuzden bu konuya hep tek tarafli bakabiliyorum belki de 😊

Back
X