Hayatım konu açık kalsın, hepimiz profillerimizden linki verip çevremize ulaşalım, konu bebek oluncaMune böyle bir durumda ne yapılır bilemedim.
çok geçmiş olsun öncelikle.bebeğin bir hastaligimi var devam sütü felan içemiyor mu?
konu bdv de tekrar açılmış zaten.Hayatım, konu açık kalsın, hepimiz profillerimizden linki verip çevremize ulaşalım, konu bebek olunca
Çok teşekkürler elimden geldiğince her yere yaymaya çalışıyorum desteğiniz çok onemliHayatım, konu açık kalsın, hepimiz profillerimizden linki verip çevremize ulaşalım, konu bebek olunca
Merhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek
Arkadaşlar Mina bebek, çok sevdiğim bir arkadaşımın akrabası anne sütüne ihtiyacı var mama alamıyor 3 aylık ve süt bulamazsak fazla zamanı kalmıyacak.Bugün Ankara ve Antalya'dan biraz süt gelmiş.Sizden ricam herkes çevresine bahsetsin bu konudan vereceğim telefon numarasindan bebeğin teyzesine ulaşılabilir ve kargo ucretsiz.Mina bebeği hep birlikte hayata kazanalım.❤
YEŞİM KANAT 0506 141 60 19
EGE UNİVERSİTESİ COCUK HASTANESİ H BLOK 2.KAT NO.3 İZMİR
Rica ederim ne kusuru, beni etiketleyerek çok iyi yaptınız.konu bdv de tekrar açılmış zaten.
ben bilemedim kusura bakmayin o yüzden.
yapilabilecek bisey varsa taşinsin diye:)
teşekkür ederim cevap verdiğiniz ıçin
Ben de şimdi bu yazıyı kopyalayıp facebookta paylaşıyorum akrabalarımın hemen hemen hepsi İzmir'de umarım faydaları olur.Merhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek
Arkadaşlar Mina bebek, çok sevdiğim bir arkadaşımın akrabası anne sütüne ihtiyacı var mama alamıyor 3 aylık ve süt bulamazsak fazla zamanı kalmıyacak.Bugün Ankara ve Antalya'dan biraz süt gelmiş.Sizden ricam herkes çevresine bahsetsin bu konudan vereceğim telefon numarasindan bebeğin teyzesine ulaşılabilir ve kargo ucretsiz.Mina bebeği hep birlikte hayata kazanalım.❤
Kiyamam ya rabbim yardimcisi olsun minik kuzunun,cok uzuldumMerhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek
yeşim hanıma lütfen iletin. mutlaka hastanede hemşireler destek veriyordur ama boza-dereotu-süt getici caylar ve metal kutuda süt artırıcı bugday suları var. tüketiyordur muhakkak ama gene de yuazmak istedim. bazen en zor anlarda en basit şeyleri yapomayı akıl edemeyebiliriz. ılıktan az sıcak su ile masaj yagı bebe yagı neyse onunla gögüslerinde masaj yapsın. koltuk altında gögüs ucuna yatay şekilde ve yukarıdna aşagıya boynundan gögüs ucuna dopgru. sıcakımsı havlu basabilir gögüslerine. meme ucları ile bol bol oynasın . uyarılması hipofiz bezinii harekete gecirir.Merhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek
Dondurma gerekiyor detaylari yeşim hanim biliyormuş onla irtibata gecebilirseniz daha iyi yanıt verebilirSüt kargoyla nasıl gidiyor? Soğuk zinciri sağlayabiliyorlar mı buzlukta 3 ay kalabiliyor sütler ama erimeden gitmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?