- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
Ankara da süt Bankası var mis orası destege başlamış ancak çok ufak nekadar toplanir sa bebeğin gelişimi için okadar önemli muhakkak hastahane de bir kontrol test yapipta veriyolar bebeğe sutuAynen öyle herkese nasıl güvensinler anne sütü mü ne gönderi çekler insanlar ıy değil eskisi gibi maalesef bide çocuk herkesle süt kardeş mi olsun allah korusun yani büyücek bence süt anne şart TV ye baş vursunlar lütfen ailesi ile görüşün böyle olmaz
Sutunuz zaten agir gelir o kuzucuga ay farkindan dolayi. Uzmeyin kendinizi bol sutlu günleriniz olsun.İzmirdeyim okuyunca içim gitti çok üzüldüm bebeğim 7 aylık ek gıdaya başladık ama emzirmeye devam ediorum ona zor yetiyor yoksa çok isterdim yardımcı olmayı
Simdilik tv ye kadar istemiyorlar eğer yeterli sayı olmaz ise kendileri de paylasicaklar ailenin onayı olmadan yapmayalim lütfen tv olayını tesekkurlerTV kanalına msj gönderiyim mi kızlar yolladınız mı
Gondereceksen arakdasla irtibata gec canm dondurmak gerekiyormuşÇok uZuldum ya resmi büyütüp bakmaya cesaret edemedim=( facebooktaki.gruba.yazıldı mi izmirden süt anne bulunsa keske ben de gondermeyi dusunuyrm ama bizlerden gidecek sut bir iki günlük besini ancak.olur,kalıcı bir.çözüm olmasi gerek.. bir de bozulmadan göndermek önemli. .izmirdeki arkadaslara ulastim ben de bizi de haberdar edin buradan: (
Evet bu cok daha iyi bir secenek bence. Ayni ilden cikar mutlakaSutleri verdim canim hafta ici ayni durumdaki bir kuzucuga. Facede anne sutu bagisi adli kapali grup var buradan yardimci olurlar sut bagisinda bulunmak isteyen benim gibi anne cok var bilhassa ayni ilden olmasi onlar icinde kolaylik olacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?