Bebek Beslenmesi ACİL Anne Sütü !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Allah yardımcısı olsun minik bebeğim içim sizladi ya keşke yeteri kadar sütüm olsaydida bende yardım edebilseydim

Ankara da süt Bankası var mis orası destege başlamış ancak çok ufak nekadar toplanir sa bebeğin gelişimi için okadar önemli muhakkak hastahane de bir kontrol test yapipta veriyolar bebeğe sutu

Doğum yapmış olsaydım hiç düşünmeden gönderirdim Allah annesine babasına bağışlasın geçmiş olsun anne adayı olarak çok üzüldüm

Allah yardimcilari olsun acil sifalar versin insallah benim acimdan zamansız olmuş insallah bebek için süt ihtiyacı giderilmiş olur

Ben vermek cok isterdim dogum yapmadigim halde goguslerim catladi ama drumun asistanini aradim ama daha dogum yapmadigim icin agiz sutu bebegim icin cok gerekliymis malesef ins bulursunuz yeterli sutu. Bnm sut bosa akiyo onay alamadim

Ya canim baska mama lar deneyin birde benm kiz aptamili icmemisti mesela bebelac icti belki oda oyle yapar canim yaaaa Allah im korusun annesine bagislasin

Çok uZuldum ya resmi büyütüp bakmaya cesaret edemedim=( facebooktaki.gruba.yazıldı mi izmirden süt anne bulunsa keske ben de gondermeyi dusunuyrm ama bizlerden gidecek sut bir iki günlük besini ancak.olur,kalıcı bir.çözüm olmasi gerek.. bir de bozulmadan göndermek önemli. .izmirdeki arkadaslara ulastim ben de bizi de haberdar edin buradan: (

Gondereceksen arakdasla irtibata gec canm dondurmak gerekiyormuş

İnşallah bulunur süt sutüm olsa yollardim ama malesef ki yok bu mübarek günde rabbim inşallah bulunurda yavrumà aç kalmasın.
Bebelac deneyin aptamil deneyin bir sürü marka var belki tadı değişik geliyordur.
Bizim kız aptamil icmemisti ama bebelacla büyüdü

Sutleri verdim canim hafta ici ayni durumdaki bir kuzucuga. Facede anne sutu bagisi adli kapali grup var buradan yardimci olurlar sut bagisinda bulunmak isteyen benim gibi anne cok var bilhassa ayni ilden olmasi onlar icinde kolaylik olacaktir.
Evet bu cok daha iyi bir secenek bence. Ayni ilden cikar mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…