Çok üzüldümDoğum yapmış bebeğine sütü fazla gelen anneler varsa etiketleyin,derandiren ablacım Doğum yapanlar gurubundan tanıdıkların varsa etiketler misin?
Kuzum seni bilmez miyim, imkan olsa yardım edersin senin bebeğin olduğunu bildiğimden gebelik/doğum yapan anneler bölümünde mutlaka bildiğin üyeler vardır diye etiketledim.Çok üzüldümTabi ablacım etiketlerim keşke benimde fazla olsada yollasam. Tek göğsümde süt var ve mama takviyesi yapıyorum
Amin ablacım inşallah,aklıma geldikçe etiketlerimKuzum seni bilmez miyim, imkan olsa yardım edersin senin bebeğin olduğunu bildiğimden gebelik/doğum yapan anneler bölümünde mutlaka bildiğin üyeler vardır diye etiketledim.
Allah herkesin yavrusunu korusun, sağlık versin inşaallah.
Evet doğru tv ihbar hattı var Müge anlı olaya el atarCanım bi Süt anne bulsanız yani böyle olur mu İzmir de bi süt anne bulsunlar haber kanallarını arayın ya da şu whatsap ihbar hattına yazın allah yardımcıları olsun
Sutleri verdim canim hafta ici ayni durumdaki bir kuzucuga. Facede anne sutu bagisi adli kapali grup var buradan yardimci olurlar sut bagisinda bulunmak isteyen benim gibi anne cok var bilhassa ayni ilden olmasi onlar icinde kolaylik olacaktir.Sabirsiz61 canim bakar misin.. grupta okumustum sagmis oldugun sutlerin vardi ve bebeğin icmiyordu. konuyla ilgilenirsen diye etiketledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?