Bebek Beslenmesi ACİL Anne Sütü !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Çok üzüldüm Tabi ablacım etiketlerim keşke benimde fazla olsada yollasam. Tek göğsümde süt var ve mama takviyesi yapıyorum
Kuzum seni bilmez miyim, imkan olsa yardım edersin senin bebeğin olduğunu bildiğimden gebelik/doğum yapan anneler bölümünde mutlaka bildiğin üyeler vardır diye etiketledim.
Allah herkesin yavrusunu korusun, sağlık versin inşaallah.

Allah ım içim acıdı. Allah yardımcısı olsun. Mağlesef emziren değilim . Keşke sütüm olsaydı . Keşke

Sabirsiz61 canim bakar misin.. grupta okumustum sagmis oldugun sutlerin vardi ve bebeğin icmiyordu. konuyla ilgilenirsen diye etiketledim.
Sutleri verdim canim hafta ici ayni durumdaki bir kuzucuga. Facede anne sutu bagisi adli kapali grup var buradan yardimci olurlar sut bagisinda bulunmak isteyen benim gibi anne cok var bilhassa ayni ilden olmasi onlar icinde kolaylik olacaktir.

Aynen öyle herkese nasıl güvensinler anne sütü mü ne gönderi çekler insanlar ıy değil eskisi gibi maalesef bide çocuk herkesle süt kardeş mi olsun allah korusun yani büyücek bence süt anne şart TV ye baş vursunlar lütfen ailesi ile görüşün böyle olmaz

İzmirdeyim okuyunca içim gitti çok üzüldüm bebeğim 7 aylık ek gıdaya başladık ama emzirmeye devam ediorum ona zor yetiyor yoksa çok isterdim yardımcı olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…