Acil anneler yardimmm :-(

Rabbim yavrunuzu size bagislasin.saglikli sihhatli buyusun.ben garmastan diye bi krem kullanmistim emzirme islemi bittikten sonra gogus uclarini yikayip suruyodum emzirecegim zaman tekrar yikayip oyle emziriyodum oglumu bu sekilde yaptim.cok sukur hic yara olmadi

benimde 46.günüm ve hala gecmedi yaralar genelde 1 haftada geçermiş ama benimki cok kötü olmustu hatta ucları hep kopuk kopuk oldugu icin mikrop kapti süt ateşim cıkmıstı 3 kez simdi cok cok iyileşti tabi artık ama hala emziremiyorum. Pompayla sagıyorum yine acitiyo ama emmek daha fazla can yakıyo. Emzirdikten sonra yada sağdıktan sonra son sütünü sür kurumasını bekle havalandir yani gögüs uclarını, gögüs kalkanları var alabilirsin.. Sonra garmastan pomad sür ben türlü türlü kremler koca karı isleri vs bi cok sey denedim hiç biri gram fayda lansinohta dahil en son bu kuru tutmak havalandirmak cok iyi geldi garmastan da iyileştirdi .. İlk zaman madecassol sürdüm o da cok iyi geldi ama sonra sonra nedenini anlamadigim bi şekilde o da etkisini yitirdi. Garmastan dene önce (emzirmeden önce cok iyi temizlemene gerek yok cunku temizlenmiyo o acıyı biliyorum(( pamugu falan ıslat üstünden su akıt yeterli ) eğer garmastan olmazsa madecassolda denersin herkese farklı farklı seyler iyi geliyoda dene bi .. Bide silikon gögüs ucları önermisti doktorum ama hic bi faydası olmadı bende emzirirken yine cok acıyodu ama sürekli acımıyodu da onada dayanamadım mumkun değildi , inşallah işe yarar:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…