Gögsünü ıslak bırakma kuru tut gögüs pedi kullan bide sütünü sık ve sür gebeyken kreme baslasaydın keşke acı olmazdı,bide bol bol banyo yap hem gögsüne iyi gelir hemde sütün artar5 günlük anneyim emzirirken göğüs uçların kopuyor acıdan ne yapabilirim lansolin krem kullanıyorum ama faydası yok ağlıyorum acıdan :-(
O krem ben de çok işe yaramıştı, devam etsen canım? Bence yağ sürme enfeksiyon olabilir5 günlük anneyim emzirirken göğüs uçların kopuyor acıdan ne yapabilirim lansolin krem kullanıyorum ama faydası yok ağlıyorum acıdan :-(
5 günlük anneyim emzirirken göğüs uçların kopuyor acıdan ne yapabilirim lansolin krem kullanıyorum ama faydası yok ağlıyorum acıdan :-(
Hayrlı ıgurlı olsun bebegin allah analı babalı büyütsün bnde aynı sorunu uasadım cnm okuyankar maşallah diyin bnm bebegm dişli dogdu gögüslerim zatn yara olmştu dişiyle eti kesti cok az ölüyordum ne sürdümse gecmedi karbonat bi cay kasıgı yarım su bardagına kat karıstır iyice gösüne sür iki güne kalmaz gecer ama emzirmedn önce temizle gögüs uçlarını o suyla bi temiz pamkla bebeginin azını sil pamukçuk olmaz cnm allh kolaylık versin5 günlük anneyim emzirirken göğüs uçların kopuyor acıdan ne yapabilirim lansolin krem kullanıyorum ama faydası yok ağlıyorum acıdan :-(
Bitkisel bir krem vardı adını unuttum eczaneye söylersen verirler çok iyi geliyor benim ikinci gün birşeyim kalmadı.5 günlük anneyim emzirirken göğüs uçların kopuyor acıdan ne yapabilirim lansolin krem kullanıyorum ama faydası yok ağlıyorum acıdan :-(
Normal yaşamanız bunu her annede oluyor. Bize doğum sonrası seminer verildi ve orda en iyi çözüm yine anne sütü dendi. Tani göğüs etrafına süt sürün dendi. Arada ufak çatlaklar oluyordu ama böyle geldim istesinden. 1 ay sonunda azalacak yok olacak o acı. Birde nekadar acırsa acısın göğüsü nasıl vermeniz gerektiğine dikkat edin m sadece ucunu alırsa yara oluşur.5 günlük anneyim emzirirken göğüs uçların kopuyor acıdan ne yapabilirim lansolin krem kullanıyorum ama faydası yok ağlıyorum acıdan :-(
Göğüslerini catliycak normaldir emzirmek en az bişey sütünüzü en sağıp göğüs ucunu ovunuz.5 günlük anneyim emzirirken göğüs uçların kopuyor acıdan ne yapabilirim lansolin krem kullanıyorum ama faydası yok ağlıyorum acıdan :-(
5 günlük anneyim emzirirken göğüs uçların kopuyor acıdan ne yapabilirim lansolin krem kullanıyorum ama faydası yok ağlıyorum acıdan :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?