Peki bu sonucu doktora gösterdin mi ?Yaaa kızlar 16 haftalik hamileyim bayagi gecti ogreneli korkuyorum yarın tekrar sonuc alacam hiç kedim yok cig ette tüketmedim dua edin lutfen
Anti toxoplazma igm canimAnti toxo IgM mi yoksa igg mi canim bu sonuç ?
toxoplazma kızamıkçık virüsüne duyarlılık demek. 0 ile 0.99 arasında çıkması gerekir.sizinki 2.73 yani kızamıkçığa bağışıklığınız yok demek.ama birdaha yaptırın derim.çünkü yanlış çıkma olasılığı da var.benim 113 çıktı.inanılmaz yüksek.ilk dr.um bağışıklığın yok dedi.sonra birdaha yaptırttı düşük çıkmış korkma dedi.ben sonucu daha görmedim gerçi tlf.la aradı.ama korkmanıza gerek olmayabilir çünkü %95 i dayanıklıymış kadınların öyle bilgi verdi dr.um.Yardim edin basina böyle birsey gelen varmi
Canım toxo ayrı bi enfeksiyon diye biliyorum.senin kızamıkçık dediğin rubella olmasın. Onada bakılıyor toxoyla birlikte...toxoplazma kızamıkçık virüsüne duyarlılık demek. 0 ile 0.99 arasında çıkması gerekir.sizinki 2.73 yani kızamıkçığa bağışıklığınız yok demek.ama birdaha yaptırın derim.çünkü yanlış çıkma olasılığı da var.benim 113 çıktı.inanılmaz yüksek.ilk dr.um bağışıklığın yok dedi.sonra birdaha yaptırttı düşük çıkmış korkma dedi.ben sonucu daha görmedim gerçi tlf.la aradı.ama korkmanıza gerek olmayabilir çünkü %95 i dayanıklıymış kadınların öyle bilgi verdi dr.um.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?