Acil. . Anti toxoplazma 2.73 cikti bilen yazsin lutfen

Evet canım malesef öyle tutmuştu hoş o hamileliğimde kalp atışı oluşmadı bebeğimin kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim Daha testlerim yapılmadı. Doktorun ne diyo değerin için?
İgg,igm pozitif. Aviditede tam ara değer çıkmış. Enfeksiyon hastalıklarına gonderdi oda emin olamıyor cünkü değerler saçma. Hem bağışıklık var eskiden geçirmişşm hemde şimdi geçiriyorum gibi çıkmış. Enfeksiyon doktoruda laboratuvara guvenmiyor. Düzeni önerdilerde oda insanların zor zamanlarından faydalanmayı iyi biliyor.

Allah yardımcın olsun canım inşallah sıkıntı yoktur. Senin geçmiş de olabilir. Benim hamilelik döneminde görünüyordu başlangıcı

Benim de gebeliğimin başında toxoplazma çıktı doktorum üniversite hastanesine yönlendirdi egeye gittim parazitoloji ana bilim dalında test yapıldı enfeksiyonum 16 haftadan daha eski çıktı ben o zamanlar 7 haftalık hamileydim rovamisin başlandı çok şükür 2 hafta sonra enfeksiyon değerim yani igm düştü igg yükseldi. Bence üniversite hastanesine gitmekte fayda var orada daha güzel araştırılıyor. Benim ilk aviditem özelde bakılmıştı ve yeni bir enfeksiyon dediler bana çok zor günler geçirdim gerçek ortaya çıkana kadar. Allah cümlemizin yardımcısı olsun hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…