Acil. . Anti toxoplazma 2.73 cikti bilen yazsin lutfen

Tamam canım inşallah. cuma avidite yapıldı düşük çıktı bugün toxoplazma Igm tekrar yapıldı bakalım bugünki değere göre doktorum bana da ilaç başlayacak. Rabbim bizi kucağı boş bırakmasın herşey bi imtihan yıllardır gelmeyen virüs hamilelikte birlikte geldi vardır bunda da bi hayır duâ edelim canım birbirimize sen de beni durumdan haberdar et

ederim tatlım yaa dua etmez miyim dünya dua üstüne. Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak bizim gücümüz bir yere kadar yetiyor rabbim inşallah ikimizin ve nerde varsa herkesin yardımcısı olsun. Bu da bir sınav. başa gelecekmiş demek ki...

Canım sen testini başka bi merkezde tekrarladın mı? ben çankırıda yaşıyorum ilk orda yapıldı tahlil toxoplazma IgG negatif toxoplazma Igm 1,125 çıkmıştı. sonra ankaradaki doktorum testleri ankarada yaptırmamı istedi cuma avidite oldu çok düşüktü doktor başlangıç sandı bugün tekrar Igm istedi şükürler olsun negatif çıktı. 10 gün sonra bi daha yaptıracağım içimizde şüphe olmasın dedi. sen de hiç denedin mi başka bi yerde tahlil yaptırmayı?

yaptırdım kuzum ya zaten ilk testi ben çalıştığım sağlık ocağında yaptırdım ıgg 200 ıgm için de 10 gün sonra tekrar demişler. biz eşimle hemen özele gittik bir de orda yapıldı ıgm 0,55-0,65 aralıkta olması gerekirken 0,76 çıktı ondan sonra avidite istendi o da 193 çıktı referans değerlere göre 300ün üstünde yüksek oluyormuş benim 193 olunca yeni enfeksiyon başlangıcı dediler. yine durmadım dün devlet hastanesinde bakıldı ıgg 650 ıgm 0-0,99 aralığında 1,22 çıktı tatlım. Bu arada senin negatif çıkmasına çok ama çoook sevindim inşallah bir sonraki de negatif çıkar da kafandaki sıkıntılar sona erer valla ben tüm herkes için en güzeli en iyisi olsun isterim. Benim durumum ne olacak bakalım bugün burdaki aile hekimim izmirdeki bir enfeksiyon hastalıkları uzmanı arkadasıyla görüşmüş ona tahlil sonuçlarımı göndericez. Dert de Rabbimden,derman da. işte kullarını aracı ediyor. Allahım nerde varsa cümle kulunu darda koymasın

Amin canım Amin Rabbim şifa versin inşallah duâlarımdasın

mrb arkadaslar. bende 8hafta 3 günlük hamileyim. 4. haftada ıgg negatif ıgm 1,57 pozitif cıktı. devlet hastanesinde salak doktorum hic bişey soylemedi bana ıkı hafta sonra tekrar kontrole gel dedi. bende rutın kontrol dıye geldim tekrar yaptı tahlıl bu sefer 1.44 pozıtıf ıgm cıktı ıgg yıne negatif. yine olayın ciddiyeti ile ilgili bişey söylemedi antibıyotık rowamycini yazdı ben hapı görünce tereddut ettim aile hekımıme sordum kullanayımmı diye o ciddi bişey bu kesınlıkle dedi kullan dedi ciddiyetını o an analdım arastırdım ve ciddi bişey olduğunu öğrendım. hapı kullanmaya basladım ıkı gun sonra bide özel hastaneye gittim orda test yaptırdım sonuclar bı hafta sonra cıktı carsamba gunu yani ıgg negatif ıgm 0.79 negatif yanı sınır değer 0.8 olsa pozıtıf oluyo. avidite yuksek cıktı yüzde 98 doktorum sonuclar guzel skntı yok dedi sen yınede hapı kullan dedi ama laboratuvarda tekrar aradılar sınır degerde olduğu ıcın tekrar kan aldılar sonuclar haftaya cıkacak dediler. bakalım salı carsamba cıkınca nasıl olacak 3 testın ıkısı pozıtıf cıktı 3. negatif insallah hapın faydası oldu erken den kullanmamın ama hamılelıgın basında olduğu ıcın yenı olması bebegıme gecmısmıdır diye korkutuyo beni.

Canım benimki de çankırıdaki hastanede pozitif çıktı ankaraya özel bi laboratuvara gittim orda da negatif çıktı. doktorum 10gün sonra tekrarla dedi ama bişey çıkacağını sanmam dedi

Canım benimki de çankırıdaki hastanede pozitif çıktı ankaraya özel bi laboratuvara gittim orda da negatif çıktı. doktorum 10gün sonra tekrarla dedi ama bişey çıkacağını sanmam dedi
bende yinede rowamycine yı kullanıyorum hap bitsin tekrar devlet hastanesinde yaptıracam bakalım orda nasıl cıkacak. acaba yenı baslangıcı ıdı de hap etkı ettı kurtuldum mu. kafam karısık ama rahatladım yıne özel hastanede farklı ıkı laboratuvarda da negatıf cıktı

Benim drum bu testi yapmadi cunku cocuk dogana kadar risk altindaymisiz. basta negatif diye negatif olacak demek degil testten sonrada kapabilirmisiz bu mikrobu. Banada zaten sacma gelmisti bi donem yapiliyo ve sikinti yoksa tekrarlanmiyo. Ama insan korkuyor ne olacak diye. mumkun mertebe dikkat etmek lazim disarida yemek yememek lazim yesilliklerden bile gecebiliyor. Rabbim cumlesinin yavrusunu korusun insAllah.

Doktorun yanlış söylemiş, enfeksiyon Yen'i başlamışsa eğer tedavi edilebiliyor hangi hafta da olursan ol. Başlarda dusuk riski cok yüksek tedavi olmazsan ama son haftalarda Bebek düşmese bile ozurlu doğuyor malesef. En azından testten sonra emin olur ve beslenmene on kat fazla dikkat ederdin sonradan çıkmasın diye.

Bilmiyorum canim dusuk riskim olmadi agrilarim oldugu icin basta progestan kullandim sadece o kadar. Bu test baslarda negatif cikinca kimsenin testi yeniledigini dusunmuyorum o yuzden sonradan olusanlar gozden kaciyor bana gore.

Bilmiyorum canim dusuk riskim olmadi agrilarim oldugu icin basta progestan kullandim sadece o kadar. Bu test baslarda negatif cikinca kimsenin testi yeniledigini dusunmuyorum o yuzden sonradan olusanlar gozden kaciyor bana gore.
Evet yenilemek lazım bence bende gelecek ay bir kere daha yaptıracağım bende de negatif ti hiç geçirmedim ama paranoyak bir insan olduğum icin yaptırmak en doğrusu benim icin :)

Ben yazdığım gibi degerler oyleydi aktif olarak bu hastaligu geçiriyorum rovamsin baslandi oncelikli olaral 21. Haftada amniyosentez oldum bebege gecmisse hamileligim sonlandirilacakti ama cok şükür onda yokmus ilaci birakmamu soylediler simdi 35 haftalik oldum dogumu bekliyorum dogumdan sonrada bebekte sorun olup olmaigina bakilacak insallah birsry olmax sizlerde son durum ne

Ya kızlar konuyu okuyunca farkettim. Ben bu testi yaptırmıştım ve normal çıkmıştı. Ama geçen hafta biraz pastırma yemiştim unutup. Bişey olur mu ki?

O laboratuvarın tahlilleri doğru çıkıyormuş. Referans kabul ediliyor. Ama malesef şuan yoxo igm,igg ve aviditeye 400 tl iatiyorşar
Evet canım malesef öyle tutmuştu hoş o hamileliğimde kalp atışı oluşmadı bebeğimin kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim Daha testlerim yapılmadı. Doktorun ne diyo değerin için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…