• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Acil! Aptamil 2 ve kötü tat

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Shusui

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
2.772
8.404
358
Mersin
Kızlar merhaba. Aptamil 2 numaraya geçtik, 1.2lik paket almıştım ama mamanın tadı 1'e göre baya kötü. Ben sıcak hava diye buzdolabında sakladım ama ona rağmen hem çok balık kokuyor, hemde en son damakta kötü bir tat bırakıyor. Bir baya tatlı ve güzeldi. Mamanın sktsi 1.5 yıl sonra ve bilinen bir yerden aldım, barkod falan herşey var. Acaba bozuk mu yoksa bunun tadı mı böyle? Yeni mama mı alsam nöbetçi eczane bulup lütfen yardım

Mamaların tadı aya göre değişiyor.
Bebeğiniz yeni numarayı kabul etmekte zorlanabilir, normaldir.
Ama dolapta saklamayın, açıldıktan sonra da 3 hafta içinde tüketilmesi gerekiyor.
Açıkçası bana aptamil hiçbir zaman lezzetli gelmedi, hala da gelmiyor.
Çalkalayınca kesilme vs olmuyorsa bozuk değildir, bozulan mama kurtlanıyor zaten.

Bizde yegenime kullanmistik berbat kokardi hatta derdik cocuk bunu nasil iciyo diye.hicbi mamayi icmezdi onu bayila bayila icerdi :D

Bizde yegenime kullanmistik berbat kokardi hatta derdik cocuk bunu nasil iciyo diye.hicbi mamayi icmezdi onu bayila bayila icerdi :KK70:
Evet, bir numara hem güzel kokuyordu hem tadlıydı. 2 hem berbat kokuyor hem tadı kötü bu normal mi yani? Gerçi benim kızda içti kusma ishal ağlama falan da yok ama endişelendim ben

Mamaların tadı aya göre değişiyor.
Bebeğiniz yeni numarayı kabul etmekte zorlanabilir, normaldir.
Ama dolapta saklamayın, açıldıktan sonra da 3 hafta içinde tüketilmesi gerekiyor.
Açıkçası bana aptamil hiçbir zaman lezzetli gelmedi, hala da gelmiyor.
Çalkalayınca kesilme vs olmuyorsa bozuk değildir, bozulan mama kurtlanıyor zaten.
Bilgiler için çok teşekkür ederim, gerçekten aydınlatıcı oldu. Mama üzerinde 25 derece yazdığından ve biz yazın 38-39 derece oda sıcaklığı gördüğümüzden dolapta. Hala mutfak 28 derece mesela. Kesilme yok, kurt tabi yok, ekşimede yok herhalde iyi.
Bende aslında aptamili çok sevmezdim ama bu demediğim 5. mama bir tek bunu kusmuyordu o yüzden devam ettim. Bana kalsa hipp tercih ederim.

Back
X