Iyide doktor durumu biliyor. 3 doktora gittim 3 ude bana bisey söylemedi.Yahu madem riskli gebelik neden ilişkiye giriyorsunuz bacım? Allahalllaaa.
Yok gerçekten 3 doktora gittim. 3 u de demedi ben napiyim onlar demedikceBenim ablamda düşük tehlikesi yaşadı. 8.ayın başında doğdu yeğenim. Kendisi de çok hareketlidir, asla yatamazdı. Ama korkudan sürekli yattı. Ayrıca ablama ilişki yasaktı düşük tehlikesi olduğu için, doktoru kesinlikle ilişki yasak demişti. Size bir şey demedi mi?
Yok gerçekten 3 doktora gittim. 3 u de demedi ben napiyim onlar demedikce
Ya hanımefendi 3 doktora gitmisim 3 u de dememis. Benim ilk hamileliğim nerden bileyim5. Azıcık anlayış ya.Ya ben anlamıyorum. Vallahi anlamıyorum. Yeni bebek haberiniz gelmiş. Eşinle birbirinize şevkat göstereceğinizw, sevineceğinize, sarıp sarmalanacağınıxa ilişkiye giriyorsunuz riskli olduğunu bile bile. Yahu otokontrol denen bir şey var. Elbet gebeyken cinsellik yaşarsınız da, hiç mi karın okşayasınız, sevinesiniz, anaç duygularla dolasınız gelmiyor. Sonra ''çok üzülüyorum ne yapayım?'' Ama risk almışsınız.
Canim bak doktor iliski yasak demedi ağır kaldirma dedi. Ben napiyim siz soyleyinAyrıca doktor görüş belirtmis dinlememissinz burdaki hanimlardan mi istiyorsunuz yasinizi merak ettim ,insan çocuk değilse tasidigi canin degerini bilir
Iyide doktor durumu biliyor. 3 doktora gittim 3 ude bana bisey söylemedi.
Ilk gebeligim nerden bilebilirim ki 3 doktorda soylemedikten sonra
hamilesin diye üstüne gitmek istemiyorum ben ama zaten düşük tehliken var ve ilaç kullanıyosun neden ilişkininde yanlış olcağını düşünmedin ayrıca yapmayıverin bi süre nolcak ölmezsiniz ki doktora git korkuyosan2 haftadir düşük tehlikem vardi.
Inşallah. Ama doktorlar iliski yasak falan demedi . Bakin dese ben yapsam haklısınız ben kasindim.Düşük tehlikesi varsa niye ilişkiye giriyorsunuz anlamadım?
Bebeğiniz için yatmak zor olmasa gerek yatamıyorum diye bişey yok.
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Dalga geçmedim. Yzınızda şunlar yazıyor: ''2 haftadır düşük tehlikem var'' ve ''dün geceden beri ilişkiye girince ağrı, kanama oluyor''Ya hanımefendi 3 doktora gitmisim 3 u de dememis. Benim ilk hamileliğim nerden bileyim5. Azıcık anlayış ya.
Hadi doktor yasak dese ben kasinsam neyse. Yok oksamadiniz mi falan ne biliyorsunuz ki. Yanimizdaydiniz sanki.
Zaten uzuntuluyum rica ediyorum uzuntumle alay etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?