Acil bakar misiniz. Hanımlardan görüş bekliyorum

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Muniş baya moralim bozuk lütfen icim rahatlayana kadar konumu taşıma olur mu ?

Arkadaşlar 7 hafta 3 günlük hamileyim.
2 haftadir düşük tehlikem vardi. Progesteron hormonu içeren ilaci fitil olarak kullanıyorum.
Hafif kahve lekelenmem oluyor du. Her gün az az.

Bugun tekrar gittim ayni hastane başka doktora.
Kalp atisini duydum. Ama ciddi kanaman var. Hiç hosuma gitmedi dedi doktor. 1 ay daha kullanacagim ilaci.
Dün geceden bu yana afedersiniz iliski olunca kalcama vajinamin yakin bolgesine doğru agri girdi. Şu an da çok yok.
Ama su anda ara ara belimin altina ağrı giriyor.
Yat dedi doktor baya kızdı ki. Ben yatamıyorum . Reklamlara kalkıp oynayan insanim yatamiyorum . Neyse yatacagim ama korkuyorum benim gibi olup düşük yasamayan sağlıklıca bebegini kucagina alan hanimlar lütfen bana moral verin. Başka ne yapilir ne yapiyim?

Yani sağolun arkadaşlar.
Iyi ki bir konu actim. Duymadığım sitem kalmadı. Iyi ki moral bulmaya geldim.
Tamam sikintisiz atlatan olmus yazmis sağolsun ama hepiniz beni resmen o işe düşkün ilan etmisiniz ya.
Ben ne dusuncesizim nede cahil.
21 yasinda 7 haftalık hamileyim evde tek basimayim araştırıyorum ama yok araştırınca daha vesvesleniyorum.
Ya parmak agrisini kalp krizi sebebi olarak yazanı gördü bu gözler. Kaldı ki ben belirtilerime göre internet e bakamam ki. . Kafayı bozarim.
Ha ben dusuncesizim ya sırf düşük tehlikem var diye 3 doktor değiştirdim. Deselerdi efendim ne diye doktor oldular. Orda benim yaşım yazıyor kaç haftalik olduğumu görüyor deseydi. Kaldi ki haftada 2 kere olan biseydi haldur huldur birbirimize girismedik ya. Bi alemsiniz ya.
Ayrica reklamlara kalkip oynuyorum demedim. Kalkip oynayan insanim dedim. Deliyim duramam bunu anlatmak istedim.
Siz de beni öyle bir yazmisiniz ki cahilin önde gideni , dagda yasayan, şey delisi biriyim zannettim kendimi ya.
Iyi ki moral bulmaya geldim aglayarak çıkıyorum hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Benim ablamda düşük tehlikesi yaşadı. 8.ayın başında doğdu yeğenim. Kendisi de çok hareketlidir, asla yatamazdı. Ama korkudan sürekli yattı. Ayrıca ablama ilişki yasaktı düşük tehlikesi olduğu için, doktoru kesinlikle ilişki yasak demişti. Size bir şey demedi mi?

Ya ben anlamıyorum. Vallahi anlamıyorum. Yeni bebek haberiniz gelmiş. Eşinle birbirinize şevkat göstereceğinizw, sevineceğinize, sarıp sarmalanacağınıxa ilişkiye giriyorsunuz riskli olduğunu bile bile. Yahu otokontrol denen bir şey var. Elbet gebeyken cinsellik yaşarsınız da, hiç mi karın okşayasınız, sevinesiniz, anaç duygularla dolasınız gelmiyor. Sonra ''çok üzülüyorum ne yapayım?'' Ama risk almışsınız.

Yok gerçekten 3 doktora gittim. 3 u de demedi ben napiyim onlar demedikce

Yok gerçekten 3 doktora gittim. 3 u de demedi ben napiyim onlar demedikce

Sordunuz mu ki? Doktora sormak gerekiyor ilişki yaşanılabilir mi diye. Ablamda kaç doktora gitti, sakın sakın ilişki yasak daha da tehlikeye girer demişti her doktoru. Bence doktorunuza bir sorun tekrar.

Kanaman varken neden iliski? İlk gebeliğin olabilir de bu kadarını da düşünmek gerek. Adetliyken bile iliski yasaksa bu haydi haydi yasak...

Sırt üstü yatıp ayaklarini yuksek yere koy. Bol su ic, bol dua et. İnsallah birsey olmaz yavrucuga...

Ya hanımefendi 3 doktora gitmisim 3 u de dememis. Benim ilk hamileliğim nerden bileyim5. Azıcık anlayış ya.
Hadi doktor yasak dese ben kasinsam neyse. Yok oksamadiniz mi falan ne biliyorsunuz ki. Yanimizdaydiniz sanki.
Zaten uzuntuluyum rica ediyorum uzuntumle alay etmeyin

Ayrıca doktor görüş belirtmis dinlememissinz burdaki hanimlardan mi istiyorsunuz yasinizi merak ettim ,insan çocuk değilse tasidigi canin degerini bilir
Canim bak doktor iliski yasak demedi ağır kaldirma dedi. Ben napiyim siz soyleyin

Iyide doktor durumu biliyor. 3 doktora gittim 3 ude bana bisey söylemedi.
Ilk gebeligim nerden bilebilirim ki 3 doktorda soylemedikten sonra

Illa doktor uyarısı olacak diye birşey yok. Insan içgüdüsü diye birşey var. Kusura bakmayın ama ben cidden bazen sizin konularinizi hiç anlayamıyorum.

Düşük tehlikesi varsa niye ilişkiye giriyorsunuz anlamadım?
Bebeğiniz için yatmak zor olmasa gerek yatamıyorum diye bişey yok.
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Inşallah. Ama doktorlar iliski yasak falan demedi . Bakin dese ben yapsam haklısınız ben kasindim.
Ama yok demedi. Sizden istediğim düşük tehlikesi yasayip doğum yapan var mi? Bu.

Dalga geçmedim. Yzınızda şunlar yazıyor: ''2 haftadır düşük tehlikem var'' ve ''dün geceden beri ilişkiye girince ağrı, kanama oluyor''

Bazen burada aradığınız çare de, sebep de insanın kendisi oluyor. Ben daha bir şey demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…