Acil bakar misiniz. Hanımlardan görüş bekliyorum

Canım benim de kese dışında kanamam var. Gercekte kanamam yok. 1 ay daha kullanacagim ben o ilaci fitil olarak kullaniyorum. Ilişki sonrası gittim zaten yine demedi

Doktora sordun mu ilişki yaşayabilir miyiz diye? Sorunun cevabına evet dedilerse tamam ama sormadı isen bunu düşünmek için doktorun söylemesine gerek yok. İlk gebelik ya da son gebelik düşük riski varsa doktor ilişkiye girebilirsiniz dese bile kadınlar korkuyor. Sizde ki cesarete anlam veremedim.

Daha çok dikkat edecegim insallah

Ay elmas herşeyin konusunu acan insansın hadi açmadın burada bile bin tane konu var hamilelikte iliskiyle alakalı hic mi okumadın?Ilk hamilelik tamam da hic mi araştırmıyosunuz anne olacaksın herşeyi doktorlar mı söyleyecek zannediyosun?Daha hala reklama oynarım yatamam diyosun pes yani

Bu durumda İlişkiye girmemeniz gerektiğini bilmiyor olabilirsiniz. o konuda bişey diyemem. Ama doktor yat dediği halde, yatamam demeniz çok bencilce geldi bana. İstedikten sonra bal gibi de yatarsınız. İnsanlar sevdikleri için yeri gelince nelerden fedakarlık ediyorlar. Siz bebeğinize sağ salim kavuşmak için bi süre yatmışsınız, çok mu yani?

Doktorunuz size yat dinlen demiş siz hala reklama kalkıp oynayan biriyim diyorsunuz ,
lütfen önceliklerinizin farkına varın yatmanız gerekiyorsa yatacaksınız . İnşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza...

Canım benim de kese dışında kanamam var. Gercekte kanamam yok. 1 ay daha kullanacagim ben o ilaci fitil olarak kullaniyorum. Ilişki sonrası gittim zaten yine demedi
Bana da demedi ilişki yasak diye ama insan biraz düşününce herşeyi çözebilir. Hareket etmek yasaksa cinsellikde yasaktır. Cinsellikte yürüdüğümüzden daha çok efor sarfediyoruz çünkü... Neyse bişey demiyorum kalbiniz kırılacak. Arayın doktoru anlatın durumu muhtelemen çağırır duruma göre..

İlk gebeliğimde benim de kanamam vardı 2 ayrı doktora gittim ikiside ilk olarak ilişki yasağından bahsetti
Aynı ilacı bende fitil olarak kullanıyordum.

Gebeliğim boyunca eşi aşağıdaydı 22. 23. Haftaya kadar falan hep ilişki yasağı devam etti

Bence doktoruna bu kısmı sor belki atlamış olabilir
Geçmiş olsun

Anlamak zorunda değilsiniz ama ilk gebeligim kimseye bu konuyu soramiyorum. 2 haftada 3 doktor değiştirdim benim mi ic güdüm yok. Yapmayın lutfen zaten çok üZgünüm

sizin ilk gebeliğiniz ben hayatımda hiç gebelik yaşamadım.
bir kadın bunları bilir, vücudunun neye ne tepki vereceğini de.
biraz düşünmek yeter zaten

doktor yerinizden bile kalkmayacağınızı düşük tehlikesi olduğunu söylüyorsa , ilişki bunun yanında tabi ki baya abes bir durum olarak kalıyor. bence doktora ilişki olayından dolayı belinizin ağrıdığını söyleyin. direk bel ağrısı olarak söylerseniz olabilir normal yatın diyerek cevaplar verebilir. belki bu tarz durumlarda ilaç vajinal yolla alınıyordur ya da dozu artıyordur. doktorunuz daha iyi bilir. mutlaka gün içinde ya doktorunuza gidin ya da telefonla bilgi rica edin. geçmiş olsun.

Ciddi kanaman var ve ilişkiye giriyorsun anlayamadım

Ya kuzucum sen çok bilinçsizsin mi desem tecrübesiz mi desem cidden söylediklerime alınma olur mu? Düşük tehliken varsa kesinlikle cinsel ilişkiye girmemen lazım. Bence biraz bilinir internet kaynaklarından, kitaplardan okumalar yapman lazım hamilelik süreci hakkında. Durumun ciddiyetinin pek farkında değil gibisin.

Canim bak doktor iliski yasak demedi ağır kaldirma dedi. Ben napiyim siz soyleyin
Tamam artik iliski yaşama ve agir kaldırma yat, zaten kanaman lekelenem vs vardi doktor demesede senin düşünmen lazim yani bence öyle, bilmişlik degil ama ben 5 haftalikken öğrendim testle doktor bulamadım 7,hafta gittim ama gidene kadar ilişki vs yasamadim kimse banada demedi ben düşündüm, bundan sonra sor ve kalkma dediğinde yat

İnsallah saglikla kucagina alirsin benim hicbir sorunum olmadigi halde uc hamileligimdede doktorlar uc ay yasak demisti zaten ilk uc aylarim hep zor gecti bulanti kusma nedeniyle

Bir doktoruna danıs mumkunsede kalkma yerinden

ayneen katılıyorm
ilk gebeliğimde actım hamelilelik le iliğili ne kadar süreç var okudum
her türlü bilğiye sahiptim
ve bebeğime bişey olamsın diye eşimle gebeliğin 9 ay süresince bir kez birlikte olduk oda tam manasıyla degil
bana karnımda yavrum varken bir manalı gelmedi o iş
tek o saglıklı dogsunda diye yan dönüp yata yata bacak keemiklrim yan bögrüm agrırdı
ve benimde lekelenmem oldu ilk haftalar
hiç kalkmadan sürekli dinlendim yatakta hep aksam kalkıp biraz yemek yapıp geri uzanıp yatıyordm
kızım cok sükür saglıklı dogdu simdi 7 yasında ay dede gibi pırıl prıl yavrum:))

Benim ilk gebeligimde inanılmaz kanamam olmuştu. 1 gece hastanede kaldim. Sonra dr hareket yasak dedi hep yattım. Wc ye bile eşim götürdü. ben hiç kendi başıma ayağa bile kalkmadım sonunda atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…