Canım benim de kese dışında kanamam var. Gercekte kanamam yok. 1 ay daha kullanacagim ben o ilaci fitil olarak kullaniyorum. Ilişki sonrası gittim zaten yine demediBakın sizi üzmek istemiyorum ama "gebelikte kanama " yazıp hiç mi aratmadınız ? Ben eve gelmeden daha yolda iken 10 tane yeni sekmede konu okudum. Neyse , düşük tehlikem vardı (kese dışı kanama) 3 ay yattım, progestanı oral yoldan aldım aksatmadm bol bol su ve meyve tükettim 7.5 ay önce de doğum yaptım... Ama sizin durumunuz çok farklı bence doktora gidin çünkü siz bu tehlikeli durumda ilişki yaşamışsınız, gidip muayene olmak en iyisi..
Daha çok dikkat edecegim insallah3 doktor da kanamasi ve dusuk riski olan bir kadinin iliskiye girme ihtimali olabileceğini dusunmedikleri icin soylememislerdir.
Soruna gelince, dusuk riskine ragmen saglikli dogum yapan yakinlarim oldu ama eger risk varsa yatis pozisyonlarina bile dikkat ediyorlar, degil ki gobek atmak, seks yapmak...
Bana da demedi ilişki yasak diye ama insan biraz düşününce herşeyi çözebilir. Hareket etmek yasaksa cinsellikde yasaktır. Cinsellikte yürüdüğümüzden daha çok efor sarfediyoruz çünkü... Neyse bişey demiyorum kalbiniz kırılacak. Arayın doktoru anlatın durumu muhtelemen çağırır duruma göre..Canım benim de kese dışında kanamam var. Gercekte kanamam yok. 1 ay daha kullanacagim ben o ilaci fitil olarak kullaniyorum. Ilişki sonrası gittim zaten yine demedi
Anlamak zorunda değilsiniz ama ilk gebeligim kimseye bu konuyu soramiyorum. 2 haftada 3 doktor değiştirdim benim mi ic güdüm yok. Yapmayın lutfen zaten çok üZgünüm
Iyide doktor durumu biliyor. 3 doktora gittim 3 ude bana bisey söylemedi.
Ilk gebeligim nerden bilebilirim ki 3 doktorda soylemedikten sonra
Ciddi kanaman var ve ilişkiye giriyorsun anlayamadımMuniş baya moralim bozuk lütfen icim rahatlayana kadar konumu taşıma olur mu ?
Arkadaşlar 7 hafta 3 günlük hamileyim.
2 haftadir düşük tehlikem vardi. Progesteron hormonu içeren ilaci fitil olarak kullanıyorum.
Hafif kahve lekelenmem oluyor du. Her gün az az.
Bugun tekrar gittim ayni hastane başka doktora.
Kalp atisini duydum. Ama ciddi kanaman var. Hiç hosuma gitmedi dedi doktor. 1 ay daha kullanacagim ilaci.
Dün geceden bu yana afedersiniz iliski olunca kalcama vajinamin yakin bolgesine doğru agri girdi. Şu an da çok yok.
Ama su anda ara ara belimin altina ağrı giriyor.
Yat dedi doktor baya kızdı ki. Ben yatamıyorum . Reklamlara kalkıp oynayan insanim yatamiyorum . Neyse yatacagim ama korkuyorum benim gibi olup düşük yasamayan sağlıklıca bebegini kucagina alan hanimlar lütfen bana moral verin. Başka ne yapilir ne yapiyim?
Tamam artik iliski yaşama ve agir kaldırma yat, zaten kanaman lekelenem vs vardi doktor demesede senin düşünmen lazim yani bence öyle, bilmişlik degil ama ben 5 haftalikken öğrendim testle doktor bulamadım 7,hafta gittim ama gidene kadar ilişki vs yasamadim kimse banada demedi ben düşündüm, bundan sonra sor ve kalkma dediğinde yatCanim bak doktor iliski yasak demedi ağır kaldirma dedi. Ben napiyim siz soyleyin
ayneen katılıyormYa kuzucum sen çok bilinçsizsin mi desem tecrübesiz mi desem cidden söylediklerime alınma olur mu? Düşük tehliken varsa kesinlikle cinsel ilişkiye girmemen lazım. Bence biraz bilinir internet kaynaklarından, kitaplardan okumalar yapman lazım hamilelik süreci hakkında. Durumun ciddiyetinin pek farkında değil gibisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?