Acil bakar misiniz. Hanımlardan görüş bekliyorum

Illa doktor uyarısı olacak diye birşey yok. Insan içgüdüsü diye birşey var. Kusura bakmayın ama ben cidden bazen sizin konularinizi hiç anlayamıyorum.
Anlamak zorunda değilsiniz ama ilk gebeligim kimseye bu konuyu soramiyorum. 2 haftada 3 doktor değiştirdim benim mi ic güdüm yok. Yapmayın lutfen zaten çok üZgünüm

Illa doktor uyarısı olacak diye birşey yok. Insan içgüdüsü diye birşey var. Kusura bakmayın ama ben cidden bazen sizin konularinizi hiç anlayamıyorum.
Anlamak zorunda değilsiniz ama ilk gebeligim kimseye bu konuyu soramiyorum. 2 haftada 3 doktor değiştirdim benim mi ic güdüm yok. Yapmayın lutfen zaten çok üZgünüm

Şaka gibi ... Düşük tehlikesinde cinsel ilişkiyi bırakın gezip dolaşmak bile yasak bu ev içi bile olsa... Doktorlar bişey demedi diyorsunuz, bende düşük tehlikesi yaşadım yat bol bol dinlen dedi aklıma o korkudan cinsellik bile gelmedi ki zaten kanama var dediğinde yapılmaması gerekenleri açıp netten okudum. Teknoloji çağında bu kadar olmaz gerçekten ! Doktora gidip muayene olun lütfen...

Kanamam yok sadece kalcama baskı gibi ağrı girdi gecti. Şu anda da ara ara belime agri giriyor. Ve doktora sorduğum halde bişey demedi. Hadi bir demez ikisi demez 3 u demi demez?

Doktorunuza danışın yeniden.

Olan olmuş, korkmayın . O can orada kalacaksa her halde kalıyor.
Elbette düşük tehlikesi yaşayıp sağlıkla kucağına alan var.
Siz iyi tarafından düşünün.
Ayaklarınız hafif yüksek şekilde dinlenin sürekli ve bol su içmeyi ihmal etmeyin.

Inşallah. Ama doktorlar iliski yasak falan demedi . Bakin dese ben yapsam haklısınız ben kasindim.
Ama yok demedi. Sizden istediğim düşük tehlikesi yasayip doğum yapan var mi? Bu.
Elbette var düşük tehlikesine rağmen doğum yapan olmaz olur mu hiç?
Herşeyi doktorun demesi gerekmiyor. Ben de hiç doğum yapmadım daha ama bazı şeyleri kendi düşünebilir insan.
Hamilesiniz bir bebek taşıyorsunuz, yarın o doğacak büyütüp, yetiştireceksiniz.
Biraz daha bilinçli olmanız gerekiyor, herşeyi başkalarının tembihlemesini beklemeyin.
Okuyun, araştırın, soru sorun bol bol, bebeğinizi bilinçli büyütün.

O doktorlar sizin endiselerinizi gidermek için var. Ayrıca herşeyi ama herşeyi soruyorsunuz bu platformda, bunu da sorabilirdiniz.
Neyse, geçen sene ben kanama varken Evet kaybettim bebeğimi. Üstelik inanılmaz dikkat ederken. Ama aynı durumda olan ve hatta daha fazla kanaması olan çoğu kişi kucağına aldı.
Insallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Doktorların çoğu risk olsun olmasın ilk 12-13 hafta ilişkiyi yasaklar.
Sonrası için de sen sor doktora o söylemiyorsa.

Düşük riski atlatıp doğuran, şakır şakır kanaması olup doğuran çok kadın var tabii ki.
Ama bu durum kıyas götürmez.
Allah sağlık versin ikinize de.

Canim merak etme herseyi arastirir ederim. Ama doktora sormusum bisey dememis bende dikkat ediyorum başka bişey yapmıyorum. Yatmaya çalışıyorum. Sadece benim gibi olup doğum yapan var mi diyorum

Teşekkür ederim bakin kirdiysam özür dilerim. Evlenmeden once pcos dan dolayi ya çocuğum olmazsa dedim sonra hamile kaldım şimdi de düşük tehlikem var . Pcos zaten etkiliyor hamileligi. Elimden geleni yapıyorum

Eğer düşük tehlikenize rağmen 3 doktor da bu uyarıyı yapmadıysa suç sizin değil ...
Bilmeyebilirsiniz.
Gerçi bana da garip geliyor düşünememiş olmanız ama oluyor demek...

Biraz gıcık bir insan olun, her şeyi sorun doktorunuza.
Hatta Bu saatten sonra sadece doktora sorarak değil kendiniz de araştırarak devam edin...

Düşük tehlikesi olup sağlıklı çocuk dünyaya getiren pek çok insan var, hayırlısı ise sağlıkla alın inşallah kucağınıza...

Teşekkür ederim. Insan acemi olunca bilemiyor. Doktor ne dediyse yapmaya çalışıyorum. Yasak dese yasak derdim. 2 haftada 3 doktora gittim 3 doktor da durumu gore göre demedi

Canim merak etme herseyi arastirir ederim. Ama doktora sormusum bisey dememis bende dikkat ediyorum başka bişey yapmıyorum. Yatmaya çalışıyorum. Sadece benim gibi olup doğum yapan var mi diyorum
Bakın sizi üzmek istemiyorum ama "gebelikte kanama " yazıp hiç mi aratmadınız ? Ben eve gelmeden daha yolda iken 10 tane yeni sekmede konu okudum. Neyse , düşük tehlikem vardı (kese dışı kanama) 3 ay yattım, progestanı oral yoldan aldım aksatmadm bol bol su ve meyve tükettim 7.5 ay önce de doğum yaptım... Ama sizin durumunuz çok farklı bence doktora gidin çünkü siz bu tehlikeli durumda ilişki yaşamışsınız, gidip muayene olmak en iyisi..

Peki arayim mi belim de ağrı var diye.

Düşük tehlikesi için ilac kullanıyorsun ama ilişkiden de cekinmiyorsunuz ?
Ayrıca kapı gicirditisina da oynama durumun var.
Pesss!

3 doktor da kanamasi ve dusuk riski olan bir kadinin iliskiye girme ihtimali olabileceğini dusunmedikleri icin soylememislerdir.
Soruna gelince, dusuk riskine ragmen saglikli dogum yapan yakinlarim oldu ama eger risk varsa yatis pozisyonlarina bile dikkat ediyorlar, degil ki gobek atmak, seks yapmak...

Canım benim de kese dışında kanamam var. Gercekte kanamam yok. 1 ay daha kullanacagim ben o ilaci fitil olarak kullaniyorum. Ilişki sonrası gittim zaten yine demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…