Anlamak zorunda değilsiniz ama ilk gebeligim kimseye bu konuyu soramiyorum. 2 haftada 3 doktor değiştirdim benim mi ic güdüm yok. Yapmayın lutfen zaten çok üZgünümIlla doktor uyarısı olacak diye birşey yok. Insan içgüdüsü diye birşey var. Kusura bakmayın ama ben cidden bazen sizin konularinizi hiç anlayamıyorum.
Anlamak zorunda değilsiniz ama ilk gebeligim kimseye bu konuyu soramiyorum. 2 haftada 3 doktor değiştirdim benim mi ic güdüm yok. Yapmayın lutfen zaten çok üZgünümIlla doktor uyarısı olacak diye birşey yok. Insan içgüdüsü diye birşey var. Kusura bakmayın ama ben cidden bazen sizin konularinizi hiç anlayamıyorum.
Kanamam yok sadece kalcama baskı gibi ağrı girdi gecti. Şu anda da ara ara belime agri giriyor. Ve doktora sorduğum halde bişey demedi. Hadi bir demez ikisi demez 3 u demi demez?Dalga geçmedim. Yzınızda şunlar yazıyor: ''2 haftadır düşük tehlikem var'' ve ''dün geceden beri ilişkiye girince ağrı, kanama oluyor''
Bazen burada aradığınız çare de, sebep de insanın kendisi oluyor. Ben daha bir şey demiyorum.
Elbette var düşük tehlikesine rağmen doğum yapan olmaz olur mu hiç?Inşallah. Ama doktorlar iliski yasak falan demedi . Bakin dese ben yapsam haklısınız ben kasindim.
Ama yok demedi. Sizden istediğim düşük tehlikesi yasayip doğum yapan var mi? Bu.
Anlamak zorunda değilsiniz ama ilk gebeligim kimseye bu konuyu soramiyorum. 2 haftada 3 doktor değiştirdim benim mi ic güdüm yok. Yapmayın lutfen zaten çok üZgünüm
Canim merak etme herseyi arastirir ederim. Ama doktora sormusum bisey dememis bende dikkat ediyorum başka bişey yapmıyorum. Yatmaya çalışıyorum. Sadece benim gibi olup doğum yapan var mi diyorumŞaka gibi ... Düşük tehlikesinde cinsel ilişkiyi bırakın gezip dolaşmak bile yasak bu ev içi bile olsa... Doktorlar bişey demedi diyorsunuz, bende düşük tehlikesi yaşadım yat bol bol dinlen dedi aklıma o korkudan cinsellik bile gelmedi ki zaten kanama var dediğinde yapılmaması gerekenleri açıp netten okudum. Teknoloji çağında bu kadar olmaz gerçekten ! Doktora gidip muayene olun lütfen...
Teşekkür ederim bakin kirdiysam özür dilerim. Evlenmeden once pcos dan dolayi ya çocuğum olmazsa dedim sonra hamile kaldım şimdi de düşük tehlikem var . Pcos zaten etkiliyor hamileligi. Elimden geleni yapıyorumO doktorlar sizin endiselerinizi gidermek için var. Ayrıca herşeyi ama herşeyi soruyorsunuz bu platformda, bunu da sorabilirdiniz.
Neyse, geçen sene ben kanama varken Evet kaybettim bebeğimi. Üstelik inanılmaz dikkat ederken. Ama aynı durumda olan ve hatta daha fazla kanaması olan çoğu kişi kucağına aldı.
Insallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Teşekkür ederim. Insan acemi olunca bilemiyor. Doktor ne dediyse yapmaya çalışıyorum. Yasak dese yasak derdim. 2 haftada 3 doktora gittim 3 doktor da durumu gore göre demediDoktorların çoğu risk olsun olmasın ilk 12-13 hafta ilişkiyi yasaklar.
Sonrası için de sen sor doktora o söylemiyorsa.
Düşük riski atlatıp doğuran, şakır şakır kanaması olup doğuran çok kadın var tabii ki.
Ama bu durum kıyas götürmez.
Allah sağlık versin ikinize de.
Bakın sizi üzmek istemiyorum ama "gebelikte kanama " yazıp hiç mi aratmadınız ? Ben eve gelmeden daha yolda iken 10 tane yeni sekmede konu okudum. Neyse , düşük tehlikem vardı (kese dışı kanama) 3 ay yattım, progestanı oral yoldan aldım aksatmadm bol bol su ve meyve tükettim 7.5 ay önce de doğum yaptım... Ama sizin durumunuz çok farklı bence doktora gidin çünkü siz bu tehlikeli durumda ilişki yaşamışsınız, gidip muayene olmak en iyisi..Canim merak etme herseyi arastirir ederim. Ama doktora sormusum bisey dememis bende dikkat ediyorum başka bişey yapmıyorum. Yatmaya çalışıyorum. Sadece benim gibi olup doğum yapan var mi diyorum
Peki arayim mi belim de ağrı var diye.Eğer düşük tehlikenize rağmen 3 doktor da bu uyarıyı yapmadıysa suç sizin değil ...
Bilmeyebilirsiniz.
Gerçi bana da garip geliyor düşünememiş olmanız ama oluyor demek...
Biraz gıcık bir insan olun, her şeyi sorun doktorunuza.
Hatta Bu saatten sonra sadece doktora sorarak değil kendiniz de araştırarak devam edin...
Düşük tehlikesi olup sağlıklı çocuk dünyaya getiren pek çok insan var, hayırlısı ise sağlıkla alın inşallah kucağınıza...
Arayın.Peki arayim mi belim de ağrı var diye.
Canım benim de kese dışında kanamam var. Gercekte kanamam yok. 1 ay daha kullanacagim ben o ilaci fitil olarak kullaniyorum. Ilişki sonrası gittim zaten yine demediBakın sizi üzmek istemiyorum ama "gebelikte kanama " yazıp hiç mi aratmadınız ? Ben eve gelmeden daha yolda iken 10 tane yeni sekmede konu okudum. Neyse , düşük tehlikem vardı (kese dışı kanama) 3 ay yattım, progestanı oral yoldan aldım aksatmadm bol bol su ve meyve tükettim 7.5 ay önce de doğum yaptım... Ama sizin durumunuz çok farklı bence doktora gidin çünkü siz bu tehlikeli durumda ilişki yaşamışsınız, gidip muayene olmak en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?