- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
Neden temizlik yaptın ki :-( çok geçmiş olsun. İnşallah bir şey yoktur.4.haftam yeni bitmek üzere gebelikte.. bugün temizlik yaptım.. zaten fazla ayakta kalınca kasığımda sancı oluyodu.. ara da vermedim ve az önce koyu kırmızı adet kanı gibi kan geldi.. eşim yolda.. bugün pazar napıcam ben çok panikledim.. hiç böyle bi şey yaşayan var mı aranızda??
Eşim de aynısını söyledi kızıp söylendi iyice çöktü moralim..Zorun ne o kadar kendini yoracak,madalya mı takacaklar ömrü billah yapacaksın zaten o temizliği, yat dinlen
Eşim de aynısını söyledi kızıp söylendi iyice çöktü moralim..
Bol bol dua et Rabbim korusun bebeğini. Ama unutma bebegin sağlıklıysa hiçbir şey olmaz Allah in izniyle çok kişi var gebeligini kanamayla geçirip sağlıklı doğum yapanAyaklarımı dikip yattım ama.. kasıklarım ve rahmimde adet ağrısı gibi ağrım var.. çok üzgünüm..
Kızma ama adam biraz haklı. Evi şöyle bir supursen yeterdi. Bak şimdi kendin de üzülüyorsun :-(Eşim de aynısını söyledi kızıp söylendi iyice çöktü moralim..
4 yaşına yakın oğlum var bi de 1 haftadır bi şeye dokunduğum yoktu.. küçük çocuk olunca her yer toz içime sinmedi.. böyle olucağını bilsem yapar mıyım hiçEşin gelene kadar da kalkma bence.
Şimdi bence daha fazla stres yapma. Eşin gelene kadar sakin kalmaya çalış.4 yaşına yakın oğlum var bi de 1 haftadır bi şeye dokunduğum yoktu.. küçük çocuk olunca her yer toz içime sinmedi.. böyle olucağını bilsem yapar mıyım hiç
Hakılısın bende biliyorum da dediğim gibi yardım etcek kimsem yok bi de oğlum var küçük.. yaptığım bi süpürüp silmekti.. öyle bi şey kaldırıp koparmadım da..E haksız mı adam bak millet arayip bulamıyo paralar saçıyor bebek için, senin olmuş 9 ay sana emanet o, koruyacaksın
Riskli bir gebelik miydi peki?Hakılısın bende biliyorum da dediğim gibi yardım etcek kimsem yok bi de oğlum var küçük.. yaptığım bi süpürüp silmekti.. öyle bi şey kaldırıp koparmadım da..
Doktorlar genelde kanamayla birlikte agri da varsa endiseleniriz der...4.haftam yeni bitmek üzere gebelikte.. bugün temizlik yaptım.. zaten fazla ayakta kalınca kasığımda sancı oluyodu.. ara da vermedim ve az önce koyu kırmızı adet kanı gibi kan geldi.. eşim yolda.. bugün pazar napıcam ben çok panikledim.. hiç böyle bi şey yaşayan var mı aranızda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?