- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
Aminn canım inşallah..İnşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.
Allah yardımcınız olsun
Amin kızlar Allah razı olsun.. eşim gelmek üzereymiş 15 20 dakikaya falan çıkarız büyük ihtimal.. bebeğim yaşasın da hastanede yatmaya bile razıyım..İnşallah bir problem yoktur. Allah bebeğinizi kucağınıza sağ sağlim almayı nasip etsin.
Sakın yapma gerekirse bi yardımcı ayarlasın eşin.. benim durumuma düşmeni hiç istemem.. sağlıcakla kucağınıza alırsınız siz de inşallahBen de yapmiyorum zaten risk grubundayim yaparsamda yavas yavas dinlene dinlene yapiyorum dikkat edin lütfen .. Gecmis olsun.
Amin insallah hepimiz insallah alırız . Yapsamda yavas yavas yapiyormSakın yapma gerekirse bi yardımcı ayarlasın eşin.. benim durumuma düşmeni hiç istemem.. sağlıcakla kucağınıza alırsınız siz de inşallah
Canim insaallah bisey olmamistir Allah korusun senide cocugunu da
Aminn kızlar hepiniz çok sağolun.. kendimi 2. Evladımın geleceğine bu kadar inandırmışken şimdi kaybetme düşüncesi öyle zormuş ki.. Bencillik de yapmak istemiyorum dünya tatlısı bi oğlum var zaten.. hayırlısı diyebiliyorum ancak..canım çok geçmiş olsun inşallah hastaneden bebeğinle geri dönersin lütfen hastaneden gelince bizi bilgilendir dualarım seninle canım
Hemen doktorunu ara ve git canim bende yasadim allah korusun dusuk tehlikesi bu4.haftam yeni bitmek üzere gebelikte.. bugün temizlik yaptım.. zaten fazla ayakta kalınca kasığımda sancı oluyodu.. ara da vermedim ve az önce koyu kırmızı adet kanı gibi kan geldi.. eşim yolda.. bugün pazar napıcam ben çok panikledim.. hiç böyle bi şey yaşayan var mı aranızda??
Yerleşme kanamasıdır muhtemeler çok endişelenme devam eder yada ağrın olursa dr git mutlaka bendede olmuştu4.haftam yeni bitmek üzere gebelikte.. bugün temizlik yaptım.. zaten fazla ayakta kalınca kasığımda sancı oluyodu.. ara da vermedim ve az önce koyu kırmızı adet kanı gibi kan geldi.. eşim yolda.. bugün pazar napıcam ben çok panikledim.. hiç böyle bi şey yaşayan var mı aranızda??
Allah korktuguna ugratmasin canimKızlar acile gittik hormonlarıma yeniden bakmak için kan aldılar 1 saate çıkar dedi doktor.. bekliyoruz bakalım.. tabi doktordan da azarı yedim neden temizliğe giriştin diye.. çookkkk pişmanım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?