Acil bakar mısınız kızlar

Acile gideceksiniz, düşük önleyici yapacaklar, ilaç tedavisine başlayacaklar.

Nasibi varsa o bebek dünyaya gelecek.
Bundan sonra zaten yapmazsınız hiçbir şey, stres yapmayın şimdi daha fazla.

Güzel haberlerle gelin inşallah.

Sağolun kızlar ama adet kanaması gibi devam ediyo.. ya gerçekten kimyasal gebelikti kaybettim.. ya da düşük yapıyorum.. kendi kendime ettim.. salağım ben..
Öyle düşünme canım kendini suçlama sağlıksız bebek düşermiş zaten 7/24 yatsan bile Allah yardımcın olsun iyi düşün iyi olsun ev süpürüp silmekle düşük olacağını sanmam

Öyle düşünme canım kendini suçlama sağlıksız bebek düşermiş zaten 7/24 yatsan bile Allah yardımcın olsun iyi düşün iyi olsun ev süpürüp silmekle düşük olacağını sanmam
10 kiloluk zeytin plastiği kaldırdım canım şimdi hatırlıyorum.. ama ne bileyim oğlum falan da arada kucak der alırım.. dikkatsizlikten işte.. dediğin gibi her şeyin hayırlısı..

Yok mu akraban falan seni daha erken götürecek hastaneye.
Herkesten uzaktayım ne yazık ki.. zaten apartmanda da bayram haftası diye benden başka kimse yok.. eşimin kendi işi olduğundan izni falan yok ne yazık ki.. mecbur eşimi bekliyorum..

Inşallah bi sıkıntı yoktur. Burayada son durumu yazın lütfen merak ediyorum.
Bi gideyim hayırlı haberlerle dönerim inşallah.. destek ve ilginiz için sağolun kızlar.. forumda buna benzer 2009 yılından bi konu buldum.. bebeği yaşayan da var kaybeden de.. her şeyin hayırlısı..

Herkesten uzaktayım ne yazık ki.. zaten apartmanda da bayram haftası diye benden başka kimse yok.. eşimin kendi işi olduğundan izni falan yok ne yazık ki.. mecbur eşimi bekliyorum..
Taksi çağırıp mi gitsen? 90 km cok sayilir sanki...Ay bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…