- Konu Sahibi Bittercoffee
-
Herhangi bi sıkıntı yoktu.. oğlumda da 3 4 aylık civarı aşırı stresten yaşamıştım kanama ama o kahverengiydi.. bu koyu kırmızı olunca çok korktum..Riskli bir gebelik miydi peki?
Ah işte tam da bana olan bu.. sanki adet görüyorum gibi..Doktorlar genelde kanamayla birlikte agri da varsa endiseleniriz der...
Doktora gitmeden bi şey diyemiycem.. eşim 1 saate falan evde olurum dedi.. onu bekliyorum..Kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin acaba ??
Tatlim şimdilik sakin olmaya çalış olur mu?Herhangi bi sıkıntı yoktu.. oğlumda da 3 4 aylık civarı aşırı stresten yaşamıştım kanama ama o kahverengiydi.. bu koyu kırmızı olunca çok korktum..
Anladım çok geçmiş olsunDoktora gitmeden bi şey diyemiycem.. eşim 1 saate falan evde olurum dedi.. onu bekliyorum..
Tatlim şimdilik sakin olmaya çalış olur mu?
Sağolun kızlar ama adet kanaması gibi devam ediyo.. ya gerçekten kimyasal gebelikti kaybettim.. ya da düşük yapıyorum.. kendi kendime ettim.. salağım ben..Anladım çok geçmiş olsun
Dur bakalım hemen telaslanma. Eşin uzakta mı?Sağolun kızlar ama adet kanaması gibi devam ediyo.. ya gerçekten kimyasal gebelikti kaybettim.. ya da düşük yapıyorum.. kendi kendime ettim.. salağım ben..
Öyle düşünme canım kendini suçlama sağlıksız bebek düşermiş zaten 7/24 yatsan bile Allah yardımcın olsun iyi düşün iyi olsun ev süpürüp silmekle düşük olacağını sanmamSağolun kızlar ama adet kanaması gibi devam ediyo.. ya gerçekten kimyasal gebelikti kaybettim.. ya da düşük yapıyorum.. kendi kendime ettim.. salağım ben..
Evet iş için şehir dışındaydı.. evimize 90 km falan kalmış.. hazır bekle hemen acile gidicez dedi.. bekliyorum bakalımDur bakalım hemen telaslanma. Eşin uzakta mı?
Yok mu akraban falan seni daha erken götürecek hastaneye.Evet iş için şehir dışındaydı.. evimize 90 km falan kalmış.. hazır bekle hemen acile gidicez dedi.. bekliyorum bakalım
10 kiloluk zeytin plastiği kaldırdım canım şimdi hatırlıyorum.. ama ne bileyim oğlum falan da arada kucak der alırım.. dikkatsizlikten işte.. dediğin gibi her şeyin hayırlısı..Öyle düşünme canım kendini suçlama sağlıksız bebek düşermiş zaten 7/24 yatsan bile Allah yardımcın olsun iyi düşün iyi olsun ev süpürüp silmekle düşük olacağını sanmam
Herkesten uzaktayım ne yazık ki.. zaten apartmanda da bayram haftası diye benden başka kimse yok.. eşimin kendi işi olduğundan izni falan yok ne yazık ki.. mecbur eşimi bekliyorum..Yok mu akraban falan seni daha erken götürecek hastaneye.
Bi gideyim hayırlı haberlerle dönerim inşallah.. destek ve ilginiz için sağolun kızlar.. forumda buna benzer 2009 yılından bi konu buldum.. bebeği yaşayan da var kaybeden de.. her şeyin hayırlısı..Inşallah bi sıkıntı yoktur. Burayada son durumu yazın lütfen merak ediyorum.
Taksi çağırıp mi gitsen? 90 km cok sayilir sanki...Ay bilemedim.Herkesten uzaktayım ne yazık ki.. zaten apartmanda da bayram haftası diye benden başka kimse yok.. eşimin kendi işi olduğundan izni falan yok ne yazık ki.. mecbur eşimi bekliyorum..
Oğlumla zor olur bende düşündüm onu.. Allah razı olsun.. güç kuvvet verdin bana.. eşimden daha ilgiliydin çok sağol..Taksi çağırıp mi gitsen? 90 km cok sayilir sanki...Ay bilemedim.
Bir şey degilOğlumla zor olur bende düşündüm onu.. Allah razı olsun.. güç kuvvet verdin bana.. eşimden daha ilgiliydin çok sağol..
Sizler de dua edin benim için..Bir şey degilİşin ucunda bebek olunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?