Acil bakar mısınız kızlar

Temizlik bahane olmuş nasibi yokmuş bu dünyaya. Kendinizi suçlamayın. Verende Allah alanda Allah. Benimde iki kızım var 2 de düşük yüzünden kürtajım. Çok zor bilirim. İnsallah kısa zamanda yeniden hamile kalırsınız. Çok geçmiş olsun.

Amin arkadaşım cümlemizden razı olsun..Amin kuzummm allah bizim ve herkesin evlatlarına sağlıklı sıhhatli ömür versin inşiallah..Tabiki daha kötüsü de olabilirdi..Rabbim herseyin hayırlısını versin ama doğru dedin arkadsim..İnsan anne olarak daha bi fena oluyor..Allah inşiallah bundan sonra sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin canım...Çok üzüldüm görünce birden geldi aklıma ne için yanıyordur şimdi

Amin Allah razı olsun.. Rabbimden gelen her şeye razıyım.. vardır bi vakti saati elbet

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. Rabbim evlandina sağlık versin
Amin Allah razı olsun
Yanıyo tabiki başım çatlıyo.. ama toparlanıcam tabiki dünya tatlısı bi oğlum var.. şimdi uyuyo ama yarın beni kötü görmesini istemiyorum.. benden daha çok üzülüp içneliniyo yavrum..

Evet canım bizimkide sorup duruyordu...Hele üstünden 1 hafta geçti baktım yavrum gelmiş karnımı seviyor...Nasıl üzüldüm ve anlatmaya çalıştım işte..
Canim tekrar çok geçmiş olsun.Rabbim beterinden saklasin..Hayırlısıyla Hayırlı zamnda sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşiallah..

Amin canım.. Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah... kıyamam yavrum ya.. çocuk yüreğiyle ne hissetti kimbilir..

Canimm gecmis olsunn cok uzgunumm

Yine anne olursun yakinda cok saglikli bi bebegin olur o zaman insallah canim benim

Amin canım.. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah...
canım çok geçmiş olsun bende ilk bebeğimi düşük yaptım çok zor oluyor yaşamayan bilmez ALLAH kimseyede yaşatmasın bu durumu benim bebeğim doğsaydı doktor engelli olurdu dedi dua et düştüğüne dedi demekki bundada bi hayır var canım sancım varmı ve şuan 4 haftalıkmı ben 7 haftalık düşük yaptım

Allah sabır versin arkadaşım, hakkında hayırlısı olsun.
Üç kez bunu yaşamış biri olarak ,seni çok iyi anlıyorum.
Çok geçmiş olsun, kendini suçlama lütfen, üzülmemeye çalış ,biliyorum çok zor ama , başarabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…