- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
Amin arkadaşım cümlemizden razı olsun..Amin kuzummm allah bizim ve herkesin evlatlarına sağlıklı sıhhatli ömür versin inşiallah..Tabiki daha kötüsü de olabilirdi..Rabbim herseyin hayırlısını versin ama doğru dedin arkadsim..İnsan anne olarak daha bi fena oluyor..Allah inşiallah bundan sonra sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin canım...Çok üzüldüm görünce birden geldi aklıma ne için yanıyordur şimdiAllah razı olsun.. Rabbim evlatlarımıza sağlıklı ömür versin inşallah.. insan anne olup da üstüne minicik de olsa içindeki yavrusunu kaybedince acısı daha bi başka oluyomuş annelik güdüsüyle.. size de çok geçmiş olsun..
Amin Allah razı olsun.. Rabbimden gelen her şeye razıyım.. vardır bi vakti saati elbetTemizlik bahane olmuş nasibi yokmuş bu dünyaya. Kendinizi suçlamayın. Verende Allah alanda Allah. Benimde iki kızım var 2 de düşük yüzünden kürtajım. Çok zor bilirim. İnsallah kısa zamanda yeniden hamile kalırsınız. Çok geçmiş olsun.
Amin Allah razı olsunCanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. Rabbim evlandina sağlık versin
Yanıyo tabiki başım çatlıyo.. ama toparlanıcam tabiki dünya tatlısı bi oğlum var.. şimdi uyuyo ama yarın beni kötü görmesini istemiyorum.. benden daha çok üzülüp içneliniyo yavrum..Amin arkadaşım cümlemizden razı olsun..Amin kuzummm allah bizim ve herkesin evlatlarına sağlıklı sıhhatli ömür versin inşiallah..Tabiki daha kötüsü de olabilirdi..Rabbim herseyin hayırlısını versin ama doğru dedin arkadsim..İnsan anne olarak daha bi fena oluyor..Allah inşiallah bundan sonra sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin canım...Çok üzüldüm görünce birden geldi aklıma ne için yanıyordur şimdi
Evet canım bizimkide sorup duruyordu...Hele üstünden 1 hafta geçti baktım yavrum gelmiş karnımı seviyor...Nasıl üzüldüm ve anlatmaya çalıştım işte..Amin Allah razı olsun.. Rabbimden gelen her şeye razıyım.. vardır bi vakti saati elbet
Amin Allah razı olsun
Yanıyo tabiki başım çatlıyo.. ama toparlanıcam tabiki dünya tatlısı bi oğlum var.. şimdi uyuyo ama yarın beni kötü görmesini istemiyorum.. benden daha çok üzülüp içneliniyo yavrum..
Amin canım.. Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah... kıyamam yavrum ya.. çocuk yüreğiyle ne hissetti kimbilir..Evet canım bizimkide sorup duruyordu...Hele üstünden 1 hafta geçti baktım yavrum gelmiş karnımı seviyor...Nasıl üzüldüm ve anlatmaya çalıştım işte..
Canim tekrar çok geçmiş olsun.Rabbim beterinden saklasin..Hayırlısıyla Hayırlı zamnda sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşiallah..
Canimm gecmis olsunn cok uzgunummAllah evladımın acısını göstermesin ama çok zor çok üzgünüm.. doktor kromozomda bozukluk olan bebekler genelde düşük olanlar gibi bi şeyler söyledi.. vardır bunda da bi hayır elbet.. üzüntüden toplayamıyorum lafları kusura bakmayın kızlar.. iyi dilekleriniz için de sağolun..
Saol canım ama üzülme nolur.. bütün gebeler üzülmesin.. bebişleriniz etkilenmesin.. o zaman daha çok üzülürüm.. vardır bi hayır elbet.. sonrası kötü olcaktı belki.. Rabbim en doğrusunu bilir..Canimm gecmis olsunn cok uzgunumm
Yine anne olursun yakinda cok saglikli bi bebegin olur o zaman insallah canim benimSaol canım ama üzülme nolur.. bütün gebeler üzülmesin.. bebişleriniz etkilenmesin.. o zaman daha çok üzülürüm.. vardır bi hayır elbet.. sonrası kötü olcaktı belki.. Rabbim en doğrusunu bilir..
Inşallah canımm.. sağlıklı huzurlu doğumlar sana da.. bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...Yine anne olursun yakinda cok saglikli bi bebegin olur o zaman insallah canim benim
Çok üzüldüm canim ben de kaybetmistim bebegimi zor ama rabbim daha kotusunden korusun inşallah. Geçmiş olsunBebeğim gitti kızlar yok artık..
Amin canım.. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah...Çok üzüldüm canim ben de kaybetmistim bebegimi zor ama rabbim daha kotusunden korusun inşallah. Geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun bende ilk bebeğimi düşük yaptım çok zor oluyor yaşamayan bilmez ALLAH kimseyede yaşatmasın bu durumu benim bebeğim doğsaydı doktor engelli olurdu dedi dua et düştüğüne dedi demekki bundada bi hayır var canım sancım varmı ve şuan 4 haftalıkmı ben 7 haftalık düşük yaptımAmin canım.. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah...
ne zaman düşük yaptınİlk bebeğimi kaybedince artık burada bile 4-5 ay olmadan hamilelik takvimi yapmayı düşünmüyorum.
Evet canm ne hissettiyse nasıl istediyse hala söylüyo aklına gelince...Amin canım.. Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah... kıyamam yavrum ya.. çocuk yüreğiyle ne hissetti kimbilir..
Kasımda yaptım ve birkaç ay daha Bebek düşünmüyorum, her an kalabilirim diye de doktor kontrolündeyimne zaman düşük yaptın
bende nisanda düşük yaptım 2 ay korundum psikolojimi toplayamadım 1 aydır istiyorum olmadı yeni adet oldum doktora gidecem gelecek ayda olmassaKasımda yaptım ve birkaç ay daha Bebek düşünmüyorum, her an kalabilirim diye de doktor kontrolündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?